Za namene prenove spletne strani Conditus smo se s fotoaparatom sprehodili po slaščičarski delavnici v Hrušici in ujeli atraktivne trenutke priprave sladkih umetnin Conditus, potem pa skočili še na Bled, kjer so se tako najslajši izdelki kot zaposleni podjetja Conditus nastavili sončnim žarkom za vrhunsko imidž fotografijo.
Izziv = SLADKA TRADICIJA V OSVEŽENI PODOBI
Ciljna skupina = ZAHTEVNI SLADOKUSCI, KI PRISEGAJO NA NARAVO
Osredotočili smo se predvsem na zahtevne sladokusce, ki izberejo Conditus slaščice, ker so pripravljene iz najboljših naravnih sestavin in postrežene vsak dan le sveže.
Strategija = NAJSLAJŠI FOTOPRISTOP
Glede na poslanstvo in podjetniško kulturo podjetja Conditus smo določili tri nivoje in koncepte fotografiranja. Pri prvem nivoju smo se osredotočili na fotografiranje postopkov v slaščičarski delavnici Conditus. Nato smo na Blejski grad povabili zaposlene na portretno fotografiranje. Za piko na i je sledilo še studijsko fotografiranje aranžiranih izdelkov Conditus in najslajši sklepni del – zasluženo sladkanje z rekviziti.