_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Nov ekoprojekt za vrtce
Nov ekoprojekt za vrtce
V okviru projekta smo razpisali pet tem, ki obsegajo obveščanje, poučevanje, varčevanje, delovanje in spodbujanje k varovanju in ohranjanju okolja. Vsi sodelujoči vrtci si bodo prislužili modro plaketo, tablo iz ekološkega materiala, ki bo potrjevala, da so ekološko ozaveščen vrtec. Sodelujoči vzgojitelji bodo prejeli eko-potrdilo, vsi otroci pa modre zapestnice, ki so simbolično povezane s projektom in opominjajo na pravilno ekološko ravnanje tudi izven vrtca.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Fotografiranje linije Cuisine
V našem foto studiu v Velenju smo posneli serijo fotografij izdelkov podjetja Plastika Skaza iz linije Cuisine, ki je produkt lastnega znanja podjetja. Fotografije oblikovno dovršene kuhinjske posode in pripomočkov za kuhanje iz zdravju neškodljivih materialov so namenjene komunikaciji v brošurah in na spletu.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Fotografiranje linije Cuisine
Bial
Bial
Eno izmed vodilnih domačih proizvajalcev radiatorjev odslej na tržišču nastopa z novim logotipom. Prenovi logotipa sta sledili še priprava in oblikovanje novega predstavitvenega kataloga ter zasnova sejemskega nastopa. V pripravi so tudi tiskani oglasi, ki jih bo podjetje uporabilo za svojo komunikacijo.
PRELISTAJTE KATALOG


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.