REFERENCE

AV NEWSLETTER
E-NASLOV ZA NEWSLETTER

Vas zanima, kaj delamo? Najbolj zanimive, zabavne, igrive, poučne, uporabne in inovativne stvari! Prijavite se na naše simpatične novice in dovolite, da vas vsak mesec presenetimo.

Nova spletna stran Hotelov Bernardin
12. 7. 2016

Spletno stran hotela Bernardin smo ustvarili v skladu s CGP, ki smo ga izdelali v začetku leta. Izboljšali smo uporabniško izkušnjo ter s posebno poenostavljeno mehaniko in scenariji prehodov omogočili boljšo preglednost in čistejši videz strani. Pripravili smo modul za prikaz in urejanje paketnih ponudb ter omogočili samodejno sinhronizacijo dogodkov s portalom portoroz.si.

Obišči hotele Bernardin >

Pralni in sušilni stroji Gorenje SensoCare
12. 7. 2016

Sodobni tehnologiji, ki se prilagaja posameznikovim potrebam pranja perila, smo pripravili novo komunikacijsko zgodbo: ''One. For all you are.'' Zaokrožila bo po vseh trgih Gorenja. Osrednji element mednarodne kampanje je video, ki smo ga posneli v dveh različicah – z moškim modelom in ženskim za bolj tradicionalne trge. Obsežen toolbox pa vsebuje vse: od oglaševalskih in POS materialov do pristajalne spletne strani, tips & tricks videov ter promocijskih materialov.

Oglej si video >

QL modne preobrazbe
12. 7. 2016

Nakupovalni centri Qlandia so kot edini v Sloveniji celoten mesec maj posvetili modi in modnim revijam. V Mesecu mode smo organizirali tudi veliko nagradno igro QL modna preobrazba, za katero smo prejeli več kot 600 prijav. Med vsemi smo izbrali 7 srečnih parov, ki so celo popoldne nakupovali v Qlandii, medtem ko smo jih spremljali s kamero in fotoaparatom. Enominutne predstavitvene filmčke in fotoreportaže smo nato uporabili kot vsebinski prispevek na spletni strani ter za nagradno igro "Poimenuj in nakupuj" na FB profilu Qlandie.

Več o dogajanju >

Blažič Experience
12. 7. 2016

Lesarska industrija je z dvodnevnim dogodkom podjetja Blažič – Blažič Experience doživela nekaj povsem novega. Združevanje posla in izobraževanja z zabavno in atraktivno vsebino smo ujeli v kratkem, 3-minutnem videu, ki slikovito povzame dogajanje in navdušenje zbranih gostov. Strokovni del dogodka z govorniki na odru smo na platnu prenašali tudi v živo.

Izkusi Blažiča >

Letno poročilo Elektra Celje
12. 7. 2016

Elektro Celje z letošnjo osrednjo zgodbo letnega poročila osvetljuje življenje. Koncept smo razpeljali s foto pristopom, ki se igra s svetlobo in temo. Sodoben, čist dizajn smo na predelnih straneh nadgradili z infografikami, ki povzamejo ključne karakteristike delovanja družbe.

Projekt 'Pazi, steklo!'
12. 7. 2016

Veste, kaj je steklo? V šolskem letu 2015/2016 so ga na kreativen način s podjetjem Reflex spoznavali tudi otroci osnovnih šol. Ob zaključku projekta, ki je obsegal knjigo z zabavno zgodbico pisateljice Janje Vidmar in nagradni ustvarjalni natečaj, smo celo zgodbo in potek projekta strnili v simpatično predstavitveno brošuro.

Prenova embalaže malih gospodinjskih aparatov Gorenje
12. 7. 2016

Prenovili smo sistem embalaž vseh malih gospodinjskih aparatov in linij znotraj skupine. Nova grafična podoba je namenjena tako slovenskemu kot tudi vsem mednarodnim trgom Gorenja. Vodilo pri oblikovanju je bila korpo zgodba Life simplyfied – enostavnost, jasnost in povezljivost z vsebino na spletnem mestu. Nov, sodoben foto pristop omogoča enovitost in prepoznavnost, s katero bo prenovljena embalaža izstopala na prodajnih mestih.

Wood Stock Society
12. 7. 2016

Za proizvajalce najboljših lesenih očal na svetu smo postavili novo spletno stran. S sinhronizacijo 360 stopinjske fotografije izdelka, naslovnega bannerja in variacijo lesa smo ustvarili izvrstno uporabniško izkušnjo, ki bo navdušila uporabnike.

Izberi svoja očala >

Destinacijski portal Škofja Loka
12. 7. 2016

Za destinacijski portal Škofje Loke smo na novo postavili spletno stran, uredništvo vsebin pa prepustili lokalni turistični organizaciji. Ustvarili smo poseben modul za dogodke, kjer lahko spremljamo dnevno dogajanje po kraju, datumu in aktivnosti, najdemo pa lahko tudi vso turistično ponudbo škofljeloškega območja. Spletno stran smo nadgradili s funkcionalnostjo nabora vseh ponudnikov turističnih storitev na enem mestu.

Obišči Škofjo Loko >

Kako uporabljati keramično posodo Gorenje?
12. 7. 2016

Seriji videov "Works for me" se je pridružil najnovejši video uporabe seta keramičnih posod za pripravo okusnih in zdravih obrokov v pečici. Prepoznavno okolje in koncept videov smo tokrat nadgradili z razširjenim ambientom s pečico in grafičnimi dodatki za nazornejšo predstavitev delovanja.

Oglej si video>

Dvakrat DIGGITalni
15. 6. 2016

V torek smo na peti slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah Diggit s ponosom odnesli domov kar dve zlati nagradi. V kategoriji izdelki za dom smo prejeli nagrado za digitalni dogodek Bine, božična večerja in vi – v živo!, kjer smo kuhali skupaj z Binetom. Drugo nagrado pa smo prejeli v kategoriji šport za spletni video Flashmob rokometni klub Gorenje Velenje, kjer smo pripravili pravi športni spektakel. 

Na Diggit >

Nova spletna stran Jezeršek
15. 6. 2016

Sodobna spletna stran v prilagodljivem dizajnu izpostavlja ključnih 5 stebrov blagovne znamke – catering, doživetja, akademijo, izbrane lokacije (Dvor, Blejski grad in Hiša kulinarike) ter čezmejno delovanje (mednarodni catering Sora). Pregledno in enostavno iskanje informacij smo združili s sistemom prijav na dogodke ter poskrbeli, da blagovna znamka Jezeršek komunicira svojo pozicijo vodilne na trgu tudi prek spleta.

Na jezersek.si >

Viralni videi Telemach
15. 6. 2016

Že spremljate noro zgodbo očeta in sina na poti v poslovalnico? Za Telemachovo digitalno kampanjo s katero oglašujemo nakup prek spleta, smo v sodelovanju z Gojkom Ajkulo pripravili serijo zabavnih viralnih videov, kjer ljudje prek FB profila Telemach sami narekujejo potek zgodbe. Postopno razkrivanje videov obiskovalca seznani s ponudbami, hkrati pa mu ponuja možnost aktivnega sodelovanja. Pokukajte na FB profil Telemacha in oddajte svoj glas tudi vi. 

Spremljaj potek zgodbe >

Grafična podoba za Lifeclass Hotel Slovenija
15. 6. 2016

Za prenovljeni Hotel Slovenija smo izdelali CGP, hotel opremili z novo grafično podobo in pripomogli, da zažari v ponovnem prestižu. Oblikovali smo tiskovine za hotelski in sobni standard, označevalne table, naredili embalažo za kozmetiko in grafično opremili celoten food and beverages oddelek ter s tem poudarili preprostost, občutek sprostitve in toplino Sveta zdravih užitkov.  

Vstopi v svet zdravih užitkov >

V Nebesa s Palomo
15. 6. 2016

Po uspešni jesenski kampanji za blagovno znamko Paloma sensitive care smo komunikacijo v pomladnih dneh osvežili z nagradno igro, ki kupce toaletnega papirja Paloma sensitive care popelje na vikend razvajanje v Nebesa. Vsebinsko smo nadgradili TV spot s kuštravim fantom, promocijo podprli z digitalnim oglaševanjem in osvežitvijo spletnega mesta ter rešitvami shopper marketinga.

Sodeluj v nagradni igri >

Zmagovalno poletje v Qlandii
15. 6. 2016

V juniju bo v nakupovalnih centrih Qlandia vse potekalo športnem duhu. Na spletni strani in v centrih do konca junija poteka glasovanje za QL zmagovalno društvo, ki prejme 1000€ donatorskih sredstev, s čimer se podpira lokalna skupnost v okolici centrov. Izključno preko prenovljene spletne strani pa lahko sodelujete v veliki nagradni igri za QL zmagovalni oddih – vikend paket za vso družino, ki ga podarjajo Terme Ptuj.

Na Qlandio >

Vitalno prenovljen Frutarom Vitiva
15. 6. 2016

Da je narava zakladnica rešitev, dokazuje tudi podjetje Vivita, ki razvija in proizvaja naravne rastlinske ekstrakte, naravna barvila za različne industrije ter inovativen ekstrakt rožmarina proti oksidaciji živil. Naprednost podjetja smo vizualizirali z novimi logotipi njihovih blagovnih znamk, novo spletno stranjo v prilagodljivem dizajnu, razstavnim prostorom za sejem Interzoo v Nemčiji ter tiskanimi promocijskimi materiali.

Katalog Gorenja Keramika
15. 6. 2016

Gorenje v naše domove vstopa tudi s programom visoko kakovostnih keramičnih ploščic, ki ljubitelje keramike navdušuje v prenovljeni grafični podobi. Poleg fotografiranja izdelkov v foto studiu smo za potrebe komuniciranja in promocije idejno zasnovali ter pripravili nova kataloga.

Fotografiranje za Kovinoplastiko Lož
15. 6. 2016

Kovinoplastika Lož je eden največjih ponudnikov pomivalnih korit in ostalega programa za opremo profesionalnih in domačih kuhinj. Nova serija pomivalnih korit in kuhinjskih armatur je zasijala v soju naših fotostudijskih luči. Najlepši pogled smo iskali tako v imidž ambientalnih kot produktnih fotografijah dovršenih izdelkov.

TV telop v Narodni galeriji
15. 6. 2016

Aplikacija, ki smo jo pripravili za Narodno galerijo, dinamično prikazuje dogodke na LCD zaslonih na sami lokaciji in samodejno prilagaja velikost besedil glede na predvajano vsebino na LCD zaslonih. Tako lahko obiskovalci hitro pridobijo informacijo, kaj se dogaja danes, jutri ali v prihodnjih dneh in načrtujejo svoj ponovni obisk.

Telemach želi #ŠEVEČlepega
15. 5. 2016

Se tudi vam zdi, da je okrog nas (pre)več negativnih sporočil? Nova Telemachova digitalna kampanja ima družbeno koristen cilj: na preprost in zabaven način ter s pomočjo telekomunikacijske tehnologije širiti pozitivizem med uporabniki. Platforma omogoča, da uporabnik naloži fotografijo v galerijo na pristajalni strani in unikatnemu hashtagu kampanje (#ŠEVEČ) doda svoje pozitivno sporočilo. Pa ti, si že našel svoj #ŠEVEČlepega moment?

Dodaj svoje pozitivno sporočilo >

Chef Bine priporoča Gorenje
15. 5. 2016

Preizkusite odlične kuharske ideje chefa Bineta Volčiča! Oglejte si video recepte, ki jih je pripravil za komunikacijo akcije večnamenskega mešalnika Power Blender, ter kuharske nasvete in trike v podporo akciji inovativnih vgradnih kuhalnih aparatov. Obe kampanji sta na Gorenjevi spletni strani predstavljeni s HTML bannerjem, ki vodi na pristajalno podstran posamezne akcije.

35 let Jezerškovih zgodb
15. 5. 2016

Del 35. obletnice ustvarjanja kreativnih kulinaričnih zgodb, ki jo je družina Jezeršek proslavila s pop-up praznovanjem v skladišču LPP, smo bili tudi mi. Za ta izjemen dogodek smo zasnovali retro grafično podobo in pripravili vse od teaserja do uradnega vabila, od imen postaj s hrano in pijačo pa do razstave v tramvaju, stene spominov in fotografskih dodatkov. Jubilej smo obeležili tudi v logotipu Jezeršek.

Z Vzajemno v tujino
15. 5. 2016

Poletni meseci pred nami vabijo na krajši ali daljši oddih, tudi čez mejo. Zato sveža oglaševalska akcija Zavarovalnice Vzajemna vsaj za nekaj trenutkov vse popelje na morje, na sonce, v prestolnice … Bikini modrčki v vzorcih različnih zastav se kot osrednji vizualni motiv pojavljajo v tiskanih in spletnih oglasih ter na ostalih promocijskih materialih.

Prenovljena Adria Ankaran
15. 5. 2016

Prenovljena spletna stran hotel in kamp resorta je oblikovno in vsebinsko prečiščena, zato uporabniku omogoča pregledno iskanje informacij in enostavno rezervacijo aktivnih počitnic. Posebnost rezervacijskega sistema je izpis najnižje cene glede na sezono in minimalno število nočitev. Za večjo vizualno razgibanost in privlačnost vsebine poskrbijo velike ikone in ostali grafični elementi.

Na Adrio Ankaran >

Gorenje za miren spanec
15. 5. 2016

Kaj ima Gorenje z mirnim spancem? Več, kot si mislite, saj vam ob nakupu izbranega pralnega ali sušilnega stroja Gorenje podarijo komplet izdelkov Odeje Škofja Loka. Promocijsko akcijo smo podprli z idejno zasnovo in pripravo spletnih pasic, opremo prodajnih mest, plakati in kuponi za kupce ter grafično opremo za mehka darila.

Spi mirno z Gorenjem >

Eles in GEN energija ponujata izziv
15. 5. 2016

GEN energija in Eles, operater nacionalnega elektroenergetskega sistema, prek zanimive spletne aplikacije vsakomur ponujata izziv, da en dan upravlja s proizvodnjo električne energije v Sloveniji. Za promocijo že izdelane spletne aplikacije smo idejno zasnovali in pripravili tiskane in spletne oglase ter elektronsko direktno pošto. Preizkusite se tudi vi in oblikujte svojo energetsko mešanico.

Preizkusi se kot operater elektrarn >

Omnjom, za obliznit dober
15. 5. 2016

Sladkosnedi, pozor: domači sladoledi in slaščice na pohodu! Citycenter Celje je bogatejši za sladoledni supermarket, ki smo ga oplemenitili z novo blagovno znamko Omnjom, jo opremili s super slastno celostno grafično podobo, sloganom in za obliznit' dobro komunikacijsko zgodbo z Injo Zalta v glavni vlogi. Za promocijo smo posneli TV spot, pripravili radijsko in tiskano oglaševanje, celostno opremo prodajnega mesta, spletno stran in strategijo za družbena omrežja. Všečkajte, preizkusite, uživajte :).

Kam na Omnjom sladoled? >

Prenovljena Qlandia
15. 4. 2016

Sveže objavljena spletna stran Qlandie prinaša novosti v spletni komunikaciji nakupovalnih centrov: koncept, ki uspešno združuje hiter dostop s preglednim prikazom uporabnih informacij in obogatenimi vsebinami, inovativen način predstavitve z uporabo povezovalnih hashtagov (#), newsfeed dogajanja na družbenih omrežjih uporabnikom omogoča deljenje vsebin, nativno oglaševanje pa nudi najemnikom (trgovine in lokali) možnost izpostavitve v obliki sponzoriranih člankov, galerij, video vsebin ali izdelkov.

Na Qlandio >

Apartmaji na novi spletni strani
15. 4. 2016

Zakaj je nova spletna stran www.apartmaji.com drugačna? Ker vsebuje ogromno bazo podatkov z več kot 17.000 apartmajev, temelji na lastnem kompleksnem rezervacijskem sistemu, ki pa se povezuje tudi s tujimi portali, in je celo bolj odziven kot tuje konkurenčne booking strani. Poleg vsega ga odlikuje tudi sodoben dizajn ter uporabniška izkušnja, ki se zgleduje po najbolj uspešnih svetovnih rezervacijskih portalih.

Rezerviraj apartma >

Vzajemna išče "Ni panike obraz"
15. 4. 2016

Spomladi se, že skoraj pregovorno, mladim brez statusa pridruži nov val dijakov in študentov. Zavarovalnica Vzajemna je pripravljena – z novo kampanjo, s katero smo zgodbo Osnovno ni dovolj nadgradili s kreativnim foto natečajem. Iščemo "ni panike" obraze, ki jih bomo uporabili v veliki jesenski kampanji. Kakšen pa je vaš Ni panike obraz?

Delite svoj Ni panike obraz z nami >

Gorenje Spartak v AV luči
15. 4. 2016

Poznate nogometni klub Spartak? Kaj pa Spartak gospodinjske aparate? Gorenje Rusija preseneča z novo linijo gospodinjskih aparatov, v kateri blestijo hladilnik, tehtnica, toaster in grelnik vode. Za potrebe promocije linije smo zasnovali foto pristop za serijo imidž in produktnih fotografij. Izdelke smo fotografirali v najboljši luči – v največjem foto studiu v Sloveniji. AV foto studiu. ;)

Ljubljanske mlekarne kuhajo bolje
15. 4. 2016

Spremljate TV oddajo Moja mama kuha bolje? Z izdelki Mu Cuisine vsaka mama kuha bolje! To je zgodba, ki smo jo zasnovali za promocijo izdelkov Mu Cuisine in temelji na seriji TV oglasov. Zgodbo smo dopolnili še z zanimivim dogajanjem na digitalnih medijih: s pomočjo aplikacije na spletni strani in Facebooku zbiramo družinske skrivnosti, ki prehajajo iz generacije v generacijo in naredijo jedi bolj okuse. Je tudi vam mama zaupala kakšno?

Razkrij svojo skrivnost >

Palomini velikonočni zajčki
15. 4. 2016

Letošnje velikonočne mize so bile obložene z dobrotami in … Palominimi zajčki! Za promocijo praznične kolekcije serviet smo namreč idejno zasnovali in posneli promocijski video z zajčkom v glavni vlogi. Papirnatim, seveda! V video vodiču, ki smo ga popestrili s stop motion tehniko, so si uporabniki lahko ogledali, kako iz pisanih Paloma servietk izdelati simpatične velikonočne zajčke in z njimi popestrili svoje praznične mize.

Izdelaj si zajčka >

Gea in skrivnost dobrega okusa
15. 4. 2016

Tovarna olja Gea d.d. že več kot 20 let proizvaja delikatesni program po lastni tradicionalni recepturi. Skrivnost dobrega okusa je osrednji slogan programa ter izhodišče promocije majoneze in tatarske omake Gea. Zasnovali smo humoren video, v katerem smo se namenoma odmaknili od konkurenčnih oglasov, ki temeljijo na lepih bližnjih posnetkih hrane in uživanja proizvoda. Bravo naročniku za pogum!

Oglej si video >

GIZ DEE z novo grafično podobo
15. 4. 2016

Gospodarsko interesno združenje distribucije električne energije se predstavlja v novi celostni grafični podobi ter z logotipom, ki obeležuje jubilejno 20. obletnico delovanja. V novi preobleki so že nastopili na 2. Strateški konferenci elektrodistribucije Slovenije, za katero smo idejno zasnovali in oblikovali vse potrebne promocijske materiale – obsežno brošuro konference, spletne in tiskane oglase, plakate in drugo.

ECE ima spletno trgovino
15. 4. 2016

ECE je odprla novo spletno trgovino, ki omogoča ugodnejše nakupovanje ali obročno odplačevanje energijsko visoko učinkovitih gospodinjskih aparatov in izdelkov zabavne elektronike. Za potrebe promocije smo poskrbeli za idejno zasnovo kampanje ter izvedbo z gigant plakati, POS materiali, direktno pošto ter interaktivnimi spletnimi in tiskanimi oglasi.

V ECE trgovino >

Pssst in akcija – snemamo!
15. 3. 2016

Lotili smo se temeljite prenove našega foto studia v Velenju. Pod drobnogled smo vzeli kar 200 m2 površine in jo sfrizirali v super namenski prostor za video produkcijo, ki kar kliče po kreativnih zgodbah in projektih. Ekipa ima hudo kamero in kamera ima pravo ekipo. Že snemamo! :)

Kaj je Stiskalnica za olje Gorenje?
15. 3. 2016

Seriji videov Works for me, ki smo jo v lanskem letu idejno zasnovali za Gorenje, se je pridružila tudi Stiskalnica za olje. Vse, od scenarija, snemanja, grafike pa do glasbene podlage in postprodukcije, teče kot namazano in ob ogledu vas bo zagotovo zamikalo, da si pripravite svoje 100-odstotno naravno olje iz vaših najljubših semen in oreščkov. Vse za res žlahtno oljno kapljico narave.

Pripravi si olje >

Prenovljeni Brisole
15. 3. 2016

Spletna stran podjetja Prometaling d.o.o., ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in montažo naprednih senčil in vodotesnih pergol, je dobila novo, sodobno preobleko. "One page" dizajn zagotavlja uporabniku prijazno izkušnjo, saj so vse osnovne informacije dostopne brez nepotrebnega klikanja. Stran je usmerjena h konverziji oziroma pridobivanju čim večjega števila povpraševanj.

Na Brisole >

Mojster Silvo in prednosti Ytonga
15. 3. 2016

Imamo dokaz, da si lahko z Ytongom zgradite varen dom! V najnovejši kampanji za promocijo Ytong hiš smo namreč aktivirali mojstra Silva in zasnovali YTONG LAB. V petih kratkih videih dokazujemo izolativnost, trdnost, vodoodpornost, nosilnost in protipožarnost tega gradbenega materiala. Promocijo smo nadgradili z logotipom YTONG LAB-a, spletno podstranjo na www.ytonghisa.si in spletnimi oglasi.

V Ytong Lab >

Eles ima vrednote na mestu
15. 3. 2016

V okviru celostne komunikacije vrednotnega sistema smo pripravili tudi kreativno umeščanje vrednot v okolje znotraj družbe. Vsaka izmed šestih ključnih vrednot je dobila izpostavljeno mesto, ki jo smiselno povezuje z lokacijo ter svoje zabavno sporočilo. Cilj: vzbuditi pozornost zaposlenih in obiskovalcev ter jih spodbuditi k ravnanju v skladu z vrednotami družbe.

Digitalni LifeClass na prvem mestu
15. 3. 2016

Podjetje E-laborat je naredilo analizo digitalnih konkurenčnosti slovenskih hotelov in zdravilišč za leto 2015 ter raziskalo digitalni nastop ponudnikov v panogi turizma. Z najvišjim doseženim številom točk se je na prvo mesto uvrstil LifeClass s spletno stranjo, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Med prvih pet pa se je uvrstila še ena spletna stran AV studia, in sicer spletna stran Hotelov Bernardin.

Na Lifeclass >

CGP za Future flow
15. 3. 2016

Gre za štiriletni projekt Evropske unije o razvoju napredne IT tehnološke platforme za zagotavljanje ravnovesja in prenosa električne energije, s poudarkom na obnovljivih virih energije. Za projekt, ki obsega 12 partnerjev iz cele Evrope, med njimi tudi Eles, smo kreativno zasnovali in izdelali celostno grafično podobo, vizualno identiteto ter osnovna promocijska orodja.

SEMPL izstopa na drugem mestu
15. 3. 2016

Regijska konferenca medijskih trendov se je po izboru bralcev Marketing magazina uvrstila na drugo mesto med kampanjami, ki so v lanskem letu najbolj izstopale v slovenskem oglaševalskem prostoru. S komunikacijo na spletnem mestu, družbenih omrežjih, videom na YouTube-u, online in offline oglasih ter opremo samega dogodka smo želeli opozoriti na medijske trende, ki se niso le zbudili, temveč tudi zacveteli in zaživeli.

AV blog: Ana piše
15. 3. 2016

V našem blog kotičku že lahko preberete najnovejši članek "Iz sveta digitalnega marketinga", ki je nastal na podlagi mednarodnega seminarja s Handom Sinisalujem v glavni govorniški in producentski vlogi. Kako pomembni so podatki, kakšno moč ima vsebinski marketing ter ostala zanimiva dognanja, podkrepljena s študijami primerov, razkriva AV Ana. :)

Preberi blog >

Zaljubljeni v Luciferjevo spletno trgovino
11. 2. 2016

Ljubezen in čokolada sta nerazdružljivi, zato naj bo valentinovo letos vražje sladko. Nakup vrhunskih čokoladnih izdelkov lahko opravite na spletni strani blagovne znamke Lucifer, ki smo jo nadgradili s spletno prodajalno. Preverite valentinovo ponudbo in izberite najslajše – za vaše najdražje ali zase.

V spletno čokoladnico >

Z Gorenjem v Planico
11. 2. 2016

Kar tisoč novih lastnikov Gorenjevih aparatov in nadobudnih navijačev slovenskih orlov bo v okviru nove Gorenjeve akcije odpotovalo v Planico in si zadnji dan tekmovanja v smučarskih skokih ogledalo brezplačno. Za promocijo akcije in paketa Planica smo zasnovali plakate, letake, POS materiale ter spletne in tiskane oglase. Zdaj pa samo še držimo pesti za naše fante!

Prenovljeni CGP za Hotele Bernardin
11. 2. 2016

V sklopu rebrandinga smo prenovili celostno grafično podobo Hotelov Bernardin, vključno z vsemi pripadajočimi materiali. Tako smo povsem na novo oblikovali tudi logotipa za Salinero in Kamp Lucijo, posodobili krovni logotip in logotip resorta San Simon.

Europark magazin v novi podobi
11. 2. 2016

Brezplačna revija nakupovalnega središča Europark je z letom 2016 bralce razveselila z novo, osveženo grafično podobo. Magazin pa smo tudi vsebinsko izpopolnili, da je branje še prijetnejše in izkušnja še boljša.

Prelistaj Europark Magazin >

Prenovljeni GH Adriatic na spletu
11. 2. 2016

Nova spletna stran sledi principu spletne predstavitve LifeClassa iz Portoroža: prepoznavna vizualna in grafična podoba ter prilagodljivi dizajn. Prednost za uporabnika je tudi kataloški izpis wellness ponudbe, ki omogoča pošiljanje povpraševanja na posameznih paketih in neposredna povezava z rezervacijskim sistemom.

Na GH Adriatic >

Gorenjev sokovnik pokazal, kaj zmore
11. 2. 2016

Svoje zmogljivosti in prednosti je v simpatičnem videu serije Works for me, ki smo jo v lanskem letu idejno zasnovali za Gorenje, pokazal izjemni sokovnik Slow juicer. Priprava videa je vključevala vse – od zgodbe do snemanja, grafike, glasbene podlage in postprodukcije. Od začetka do konca, od svežih vitaminov do sveže stisnjenega soka za dobro jutro in dober dan.

Naredi si sok >

Nova spletna stran za Mojo naložbo
11. 2. 2016

Pokojninska družba Moja naložba je bila deležna temeljite grafične, vsebinske in tehnične posodobitve na spletu. V sklopu prenove spletne strani smo sodobno uporabniško izkušnjo še nadgradili z moduli za izračune. Stran je postavljena v sistemu za upravljanje z vsebinami SiteKit s pripadajočim CRM modulom, ki omogoča enostavno pošiljanje e-obvestil.

Na Mojo naložbo >

Gorenjeva božična večerja z Binetom
15. 12. 2015

Vse prijatelje Gorenja in spletne uporabnike letos čaka prav posebno božično darilo – ekskluzivna spletna kuharska generalka s chefom Binetom Volčičem. Prijavi se lahko kdor koli in z Binetom, ki ga bo vodil skozi postopke in recepture v živo, skuha vrhunsko božično večerjo. Meni pa je … božičen. ;) Kaj še čakate? Prijavite se!

Prijavi se na večerjo >

Vdihni 2016 z LifeClassom
15. 12. 2015

Negativno je v LifeClassu pozitivno. Seveda govorimo o negativnih ionih, ki nastajajo ob valovanju morja in so vir dobrega počutja. Ste vedeli, da so najbolj zgoščeni pasovi ravno na območju LifeClass hotelov? Zato ni presenetljivo, da so ravno negativni ioni glavna tema njihove novoletne komunikacije, ki nadaljuje filozofijo zdravega oddiha in dobrega počutja. Naj bodo v letu 2016 negativni samo ioni!

Z Elanom v prihodnost
15. 12. 2015

Čeprav se je smučarska sezona šele začela, smo v našem foto studiu že zakorakali v prihodnjo zimo – s trendi dizajni in najnovejšim tehnološkim napredkom na področju enega najbolj priljubljenih zimskih športov. Razlog: fotografiranje najnovejše kolekcije Elana za sezono 2016/2017, kjer so v soju žarometov zasijale smuči, smučarske deske in vsa dodatna oprema za aktivne dni na snegu.

QL december s Qlandio
15. 12. 2015

Vas je že zajel vrtinec prazničnega razpoloženja? Da bo december res QL, sledite namigom v novi številki QL magazina, v nakupovalnem centru poiščite veliko adventno hiško in sodelujte v QL adventni nagradni igri, pred selfi steno naredite svoj QL selfi, zabavajte se s QLaro in dobrimi možmi ter prispevajte svoje božično voščilo za QL adventni koledar. Še dvomite, da bo zima QL? ;)

Obišči QL adventno Qlandio >

Z Generalijem do nove Toyote in zastonj vinjete
15. 12. 2015

Kdo si ne želi novega avta in brezplačne vinjete? Ni prevara, temveč nova komunikacijska akcija, ki smo jo zasnovali in izvedli za zavarovalnico Generali. Za stičišče vseh informacij in dogajanja smo postavili novo spletno stran www.zastonjvinjeta.si, kjer poteka velika nagradna igra in so na voljo vse informacije o možnostih pridobitve brezplačne vinjete. Za potrebe oglaševanja in promocije nove kampanje smo oblikovali tudi gigant plakate, spletne pasice, plakate in POS materiale za poslovalnice.

Sodeluj v nagradni igri >

Slovensko zdravniško društvo na spletu
15. 12. 2015

Spletna stran SZD v prilagodljivem dizajnu vključuje predstavitev društva in več kot 70 sekcij ter pregled pomembnejših dogodkov. Glavna posebnost je učni portal, namenjen registriranim strokovnim uporabnikom, ki lahko tu prebirajo strokovne članke in rešujejo teste za pridobivanje kreditnih točk. V učni portal je integriran tudi forum, kjer uporabniki razvijajo debate na posamezne teme iz stroke.

Na SZD >

Eles prenaša vrednote v 2016
15. 12. 2015

Eles, operater slovenskega elektroenergetskega sistema, letošnje leto svojo zgodbo delovanja in uspeha pripoveduje skozi vrednote družbe. Komunikacijo smo zapeljali od letnega poročila in interne promocije za zaposlene do zunanjih javnosti ter jo celostno zaokrožili s čudovito novoletno zgodbo: Prenašamo energijo. Prenašamo vrednote. Sporočilo, ki bo zaokrožilo s tiskano in elektronsko voščilnico, rokovniki in koledarji.

Flash mob Rokometnega kluba Gorenje
15. 12. 2015

Titov trg v Velenju. Noč se prevesi v dan in razkrije rokometno igrišče. Kdo je dovolj pogumen, da vzame žogo, ki skrivnostno sameva sredi igrišča? Tako smo konec oktobra presenetili in navdušili naključne mimoidoče v središču mesta, vse skupaj pa tudi posneli. Video je že v nekaj dneh po objavi na različnih spletnih družbenih omrežjih zabeležil več kot 100.000 ogledov in 2.000 všečkov. Če ga še niste videli, ga zdaj že skoraj morate. :)

Oglej si video >

Podkrižnik na SPS IPC Drives v Nemčiji
15. 12. 2015

Uspešno slovensko podjetje Podkrižnik, ki se ukvarja z inovacijami in optimizacijo pogonskih prenosov, se je konec novembra udeležilo mednarodnega sejma SPS IPC Drives v nemškem Nürnbergu. Strokovni javnosti se je predstavilo s sodobnim sejemskim prostorom, del komunikacije pa je bil namenjen tudi prodajnemu programu, ki smo ga dopolnili z video predstavitvijo.

Kako deluje Gorenjev smoothie maker?
18. 11. 2015

In katere so prednosti ostalih malih gospodinjskih aparatov Gorenje? Odgovor na vprašanje je le klik stran. Uporabo in prednosti posameznega gospodinjskega aparata si boste lahko ogledali v kratkih inovativnih videih na spletni strani gorenje.si in YouTube kanalu. Glavna vloga v prvi epizodi pripada aparatu za pripravo smoothijev, video pa smo s pomočjo QR kode umestili tudi na novoletno darilno embalažo. Opozorilo: ob ogledu se vam lahko začnejo prekomerno cediti sline.

Oglej si video >

SPARov kuharski izziv
18. 11. 2015

Radi kuhate in ustvarjate v svoji kuhinji? Potem je nova nagradna igra, ki smo jo zasnovali in izvedli za Spar, pravi izziv za vas. Prek aplikacije na Facebook profilu Sparmesto objavite svojo fotografijo jedi, ki ste jo pripravili, in držite pesti. Če bo vaša fotografija med dvajsetimi najbolj všečkanimi, vas čaka super nagrada – kuharski tečaj v Gostilni Rajh ali restavraciji Cubo. Ostali sodelujoči se v nagradnem žrebanju potegujejo za vrhunske izdelke blagovne znamke Rosmarino. Sprejmete izziv?

Kuhaj in sodeluj >

Digitalno: Chef Bine in Gorenje
18. 11. 2015

V sklopu jesenske komunikacijske akcije smo prevzeli njen digitalni del. V seriji bannerjev, oglasnih prevzemov spletnih strani in uporabe drugih orodij za oglaševanje na spletu smo pri umestitvi sporočil upoštevali vedenjski marketing. Za vse, ki so se na sporočila o darilu ob nakupu odzvali, smo uporabili taktike remarketinga. Osvežili smo tudi pristajalno spletno stran, na kateri si poleg produktnih video predstavitev obiskovalci lahko ogledajo tudi posnetke snemanja s chefom Binetom.

Kuhaj z Binetom >

Vetoquinol na sejmu v Avstriji
18. 11. 2015

Zasnova in grafična oprema dveh razstavnih prostorov sta francoskemu proizvajalcu Vetoquinol, eni največjih veterinarskih farmacevtskih družb na svetu, pomagali pri uspešni predstavitvi na mednarodnih sejmih veterinarstva v Salzburgu in Tullmu v Avstriji. Prva sejemska zgodba je predstavila novo korporativno podobo družbe, drugi sejem pa smo grafično opremili z vsebinami, ki so temeljile na predstavitvi izbranih produktnih blagovnih znamk. Za potrebe sejmov smo grafično oblikovali tudi tiskovine in ostali promocijski material.

10 let Fakultete za logistiko
18. 11. 2015

Kaj je logistika? Perspektiva. Tega se zavedajo bivši in sedanji študenti Fakultete za logistiko, ki v Celju že 10 let iz študentov ustvarja diplomirane inženirje logistike. Ob obeležitvi obletnice smo za fakulteto pripravili jubilejni žig, vabilo na slavnostni dogodek, razglednico in znamko, ki bo postala tudi del slovenske filatelistične zbirke na temo logistike.

Drugačen video banke Sparkasse
18. 11. 2015

Banka Sparkasse se predstavlja s sloganom "drugačna banka", zato je tudi korporativni video malo "drugačen". Klasično predstavitev banke, storitev in zaposlenih spremljamo skozi prvoosebni pogled, ki se ob stiku z ljudmi prenese na drugo osebo. Video je opremljen s sodobnimi in trendnimi infografikami, ki na hiter, enostaven in razumljiv način sporočajo dejstva o banki in njenem poslovanju.

Spoznaj Sparkasse >

Eles širi vrednote med zaposlenimi
18. 11. 2015

Z letnim poročilom je operater slovenskega elektroenergetskega sistema zastavil smer letošnje komunikacije, ki temelji na vrednotah družbe. Zgodbo smo med zaposlene razširili z imidž predstavitveno brošuro vrednot, ki smo jo opremili z infografikami na temo zaposlenih v Elesu, fotografijami športnikov kot simboličnimi nosilci vrednot in smernicami za delovanje v skladu z vrednotami. Katerim vrednotam pa vi sledite na delovnem mestu?

Novoletni program družbe Frutarom
18. 11. 2015

Eden vodilnih svetovnih proizvajalcev okusov in arom z letošnjim novoletnim programom potuje okoli sveta. Prepoznaven fotopristop  s črno belimi fotografijami in izstopajočim barvnim detajlom tokrat pripoveduje zgodbo globalnosti skozi različne kulture in kulturne znamenitosti.

Litostroj na Hydro 2015
18. 11. 2015

Skupina Litostroj Power se je strokovni javnosti na mednarodni konferenci in razstavi Hydro 2015 v francoskem Bordeauxu predstavila s sodobnim sejemskim prostorom. Poleg korporativnega nivoja smo del komunikacije namenili tudi celostnim rešitvam skupine ter najnovejšim turbinam. Sejemski pomocijski materiali so vključevali tudi video predstavitev in nenazadnje – dobro pogostitev.

Nieros v novi podobi
18. 11. 2015

Oktobra smo se poglobili v nerjaveče jeklo, saj smo za profesionalnega proizvajalca tehnološko zahtevne opreme iz nerjavečega jekla prenovili logotip podjetja in zasnovali ključne elemente celostne grafične podobe. Največji izziv? Spoštovanje dolgoletne tradicije delovanja podjetja, ki sega v leto 1773. V novem korporativnem oglasu za revijo Hiše smo izpostavili tudi sodelovanje z arhitekti, kar za podjetje predstavlja nov korak v prihodnost.

Palomin dotik nežnosti
12. 10. 2015

Nežnost in izjemna mehkoba odlikujeta novo linijo premium toaletnih papirjev Paloma sensitive care, ki smo jo za slovenski, hrvaški in srbski trg pospremili z zgodbo "Skrben dotik nežnosti". Celostno komunikacijsko kampanjo smo zasnovali na emocionalnem apelu, iz katerega smo izpeljali scenarij in video, prilagojen za televizijsko in spletno objavo. V sklopu promocije nove linije smo pripravili tudi tiskane oglase, POS materiale in obcestne plakate. V kreativni zgodbi toaletni papir odigra vlogo ninice oziroma ajice, ki otroka pospremi v spanje. Se še spomnite vaše?

Oglej si video >

Telemach ima #VEČ
12. 10. 2015

Kaj je v znamenju vijolične in ponuja #VEČ? Prva kampanja novega nacionalnega ponudnika mobilne telefonije s svojim omrežjem. Pospremili smo jo z digitalno strategijo ter s strategijo na družbenih omrežjih, ki vključujejo najbolj uporabljana in najprimernejša za ciljno skupino: Facebook, Twitter in Instagram. V strategijo komuniciranja je vključeno tudi oglaševanje na omrežjih Facebook in Twitter.

Ni statusa? Z Vzajemno ni panike!
12. 10. 2015

Je pa Klemen. Letošnjo celostno komunikacijsko kampanjo za mlade brez statusa smo zgradili okoli simpatičnega radijskega voditelja in pevca, Klemna Bunderle. Kreativna zgodba temelji na preprosti resnici – včasih osnovne rešitve enostavno niso dovolj. Takrat pride na vrsto Vzajemna in paket Mladi. V sklopu promocije paketa in zavarovanja smo poleg nove spletne strani pripravili vse tiskovine, materiale za promocijo na dogodkih, digitalne vsebine in seveda poskrbeli za tri zabavne videe – od zasnove in scenarija do castinga in produkcije.

Ni statusa - ni panike >

Inovativno za TKK lepila
12. 10. 2015

Prenovljena spletna stran je odličen primer, kako lahko klasičen izdelek, kot je profesionalno montažno lepilo Fi-X.expert, prikažemo na sodoben način. V ospredju je odlična uporabniška izkušnja s poenostavljenimi prehodi med vsebinami, možnostjo primerjanja izdelkov in enostavna navigacija po strani, prilagojena napravi. Po spletni strani lahko tako raziskujete tudi samo s smernimi tipkami, na mobilniku pa je mogoča izbira swipe potez. Vizualno pritegne sodobna enostranska oblika, narejena v "adaptive" dizajnu.

Lepite s TKK >

P&G in Lidl pomagata Veselim nogicam
12. 10. 2015

V središču dobrodelne kampanje, ki je nastala v sodelovanju dveh velikanov s področja osebne higiene in izdelkov za dom, so otroci z motnjami v razvoju na različnih področjih. S pomočjo kampanje bomo društvu Vesele nogice podarili donacijo v višini 20.000 € in tako prispevali k boljšemu življenju in samostojnim prvim korakom. Ciljne skupine nagovarjamo preko PR člankov v izbranih medijih in jih vabimo, da tudi sami pustijo svoj odtis pri uresničevanju lepšega življenja otrok in njihovih družin.

Spar osrečuje s Scotty & Molly
12. 10. 2015

Hov in mjav. Prikupna Scotty in Molly že tretje leto predstavljata nagradno dobrodelno kampanjo, ki je luč sveta ugledala prav na svetovni dan živali. Prvič kampanja poteka na družbenem omrežju Instagram, kjer uporabniki delijo fotografije svojih pasjih in mačjih ljubljenčkov z oznako #ScottyMollyLove in se tako potegujejo za nagrado. Fotografije se avtomatsko izvozijo na spletno stran kampanje, ki omogoča ogled vseh na enem mestu, s klikom na srce pa jih lahko tudi "pocartate". Posebnost na strani je še merilec aktivnosti – ko bo dosegel cilj, bo Spar Društvu za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka podaril 10.000 dnevnih obrokov mačje in pasje hrane.

Delite in pomagajte >

Nova preobleka Elektra Celje
12. 10. 2015

Prenovljena spletna stran enega večjih distributerjev električne energije pri nas na enem mestu nudi vse aktualne podatke o družbi in distribucijskem omrežju Slovenije, ponudbi električne energije za gospodinjstva in podjetja ter uporabniku ponuja prijazno in pregledno izkušnjo. Spletna stran je zasnovana v prilagodljivem dizajnu SiteKit platforme in omogoča brezhibno prikazovanje na mobilnih napravah, hkrati pa je povezana tudi s CRM sistemom.

Na Elektro Celje >

Sladki LifeClass na Sladki Istri
12. 10. 2015

Tudi letos so se na mednarodnem festivalu sladic in sladkih izdelkov s svojo ponudbo predstavili LifeClass hoteli, ki so v preteklih letih prejeli že več odličij. Vizualna komunikacija na plakatih in unikatni embalaži predstavlja nadgradnjo dosedanje LifeClass podobe in v ospredje postavlja novi šik, prikupnost, barvitost in veselje. Vključili smo stil, ki ga že uporabljajo na ostalih komunikacijskih materialih – ilustracije in ročno pisavo ter se vizualno približali sloganu "enostavno, slastno in zdravo".

Prenovljeno Gospodarsko razstavišče
12. 10. 2015

Vodilnemu prireditvenemu centru v Sloveniji smo grafično, vsebinsko in tehnično prenovili spletne strani, namenjene komunikaciji s podjetji in strankami. V sklopu prenove smo poskrbeli za sodobno uporabniško izkušnjo in prilagodljiv dizajn spletnih strani, postavljen znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit, ki so povezane s CRM modulom za enostavno pošiljanje e-objav.

Na Gospodarsko razstavišče >

Račke v Bernardinu
12. 10. 2015

Jesenska komunikacijska kampanja Bernardin Group je povabilo na morje in prva se je odzvala račja družina, ki se v tem letnem času običajno preseli na toplo. Cilj kampanje je pospeševanje prodaje ter razširjanje zavesti, da je v hladnejšem jesenskem obdobju na morju še vedno toplo. Oglaševalska strategija, ki je bila izvedena skupaj s partnerji, pa zajema tisk, Google search in prikazno omrežje ter Gmail oglaševanje, Skype in Iprom central.

Cropsustain in KIS
12. 10. 2015

V sklopu evropskega projekta Cropsustain smo idejno zasnovali in oblikovali tiskovine za Kmetijski inštitut Slovenije (KIS), ki so odigrale pomembno vlogo na zaključni konferenci projekta. V brošuri so predstavljeni obsežni dosežki projekta Cropsustain, udeleženci konference pa so prejeli tudi predstavitveno brošuro inštituta. To pomembno priložnost je obeležil tudi izid dveh strokovnih knjig o rastlinskih virusih.

Pompozne nagrade za AV studio
12. 10. 2015

Albert Schweitzer je rekel, da uspeh ni ključ do sreče, ampak da je sreča ključ do uspeha in da bo tisti, ki ima rad svoje delo, tudi uspešen. AV-jevci imamo radi svoje delo, zato so naši projekti uspešni. Da delamo dobro, pa so opazili tudi drugi, saj se nagrade in priznanja množijo. V septembru smo se tako razveselili:

  • 1. mesta za spletno stran Visit Vrhnika v kategoriji Turizem in prosti čas na Websi 2015 ter
  • posebne pohvale za spletno aplikacijo Naredi vrt v kategoriji Najboljši digitalni medij na POMP 2015 in
  • uvrstitve v finale s projektom 90-letnica Elesa v kategoriji Najboljši medij internega komuniciranja na POMP 2015.

Hvala sodelujočim in naročnikom!

Telemach na družbenih omrežjih
16. 9. 2015

AV družini se je pridružil nov naročnik – telekomunikacijski ponudnik storitev in strastni košarkarski navijač Telemach. Naše sodelovanje se giblje na področju družbenih omrežij (in prepevanja navijaške himne). Priprava strategije nastopa vključuje Facebook, Twitter, YouTube, Instagram in LinkedIn platforme, na katerih upravljamo Telemachove strani ter pripravljamo vsebinske in foto materiale za objave. Kako nam gre navijanje, pa spremljajte na AV in Telemach družbenih omrežjih … ;)

Nepozabnih 15 let Europarka
16. 9. 2015

Jubilejno leto Nakupovalnega središča Europark smo obeležili s priložnostnim logotipom in sloganom ter jubilejno grafično podobo vseh komunikacijskih materialov, ki so obsegali tiskane, radijske in TV oglase, gigant plakate in druge medije zunanjega oglaševanja, vabila za VIP modno revijo in ostale. Z načrtovano komunikacijo smo stopnjevali pričakovanje velikega praznovanja in poleg organizacije dogodka poskrbeli tudi za celostno promocijo jubileja. Oglejte si utrinke!

Rojstnodnevna galerija >>

Gorenje & Starck: Gorenje Starck
16. 9. 2015

Uspešno zgodbo o sodelovanju Gorenja s prepoznavnim industrijskim oblikovalcem Philippom Starckom smo v objektiv ujeli v AV foto studiu, kjer je nova dizajn linija gospodinjskih aparatov naravnost zablestela. Fotografije prednosti moderno zasnovanih aparatov predstavljajo vizualno podporo komuniciranju in promociji nove linije, ki je v ta namen dobila tudi sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu. Komunikacijska kampanja je nastala v sodelovanju z agencijo Grey.

Obiščite spletno stran >>

Veliko dobrega z Europarkom
16. 9. 2015

15 let delovanja na različnih humanitarnih področjih je Europark letos združil v eno krovno zgodbo in na posebni spletni strani predstavil vse aktualne in pretekle dobrodelne aktivnosti, humanitarne projekte in sponzorstva. K sodelovanju v dobrodelnosti smo povabili tudi obiskovalce  Europarka, ki z nakupom jubilejne vrečke za večkratno uporabo prispevajo v humanitarni sklad za Kliniko za pediatrijo Maribor. Že imate svojo vrečko?

Naredite nekaj dobrega >>

Gorenje Infinity
16. 9. 2015

Na svetovni trg prihaja nova kolekcija gospodinjskih aparatov Gorenje Infinity, ki združuje napredno tehnologijo z elegantnimi oblikami preteklosti. Ker gibljiva slika pove več kot statična, smo zasnovali in pripravili razkošne 3D ambiente, iz katerih smo ustvarili kratek video s poudarkom na izpostavitvi prepoznavnega dizajna novih gospodinjskih aparatov, sijajnih steklenih površin in pridiha nostalgije.

Oglejte si video >>

Več kot osnovno za Vzajemno
16. 9. 2015

Se strinjate, da osnovno včasih ni dovolj? Zavarovalnica Vzajemna tudi, zato je za vse dijake in študente pripravila paket dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Promocija poteka na novi spletni strani, ki za mladostno grafično podobo ne skriva samo resnih, ampak tudi zabavne vsebine. Za smeh je zadolžen vedno zabavni Klemen Bunderla, za kreativnost pa mladi, ki si z izdelavo odštekane priponke lahko prislužijo super Lenovo nagrade.

Ni statusa, ni panike >>

Gorenje v retro stilu
16. 9. 2015

Ljubitelji retro sloga se bodo razveselili Gorenje Retro linije hladilnikov, mi pa s ponosom predstavljamo njeno novo pristajalno stran v prilagodljivem dizajnu, ki omogoča odlično uporabniško izkušnjo na vseh mobilnih napravah. Posebnost na strani je konfigurator, ki uporabniku pomaga na enostaven način poiskati hladilnik, primeren prav zanj. Če pa bi radi ugotovili svoj retro stil, preizkusite zabavno interaktivno aplikacijo na strani. Osnovni vizualni koncept kampanje je zasnovala agencija Frajni iz Beograda.

Gorenje Retro kolekcija >>

Portorož & Piran na Instagramu
24. 8. 2015

Glavna platforma poletne kampanje, s katero Turistično združenje Portorož promovira destinacijo na italijanskem in ostalih trgih, je družbeno omrežje Instagram. Uporabniki, ki objavijo fotografije iz Portoroža, Pirana in okolice ter jih opremijo s hashtagom #bestpinchaward ali #premiomigliorpizzico sodelujejo v nagradni igri in se potegujejo za ekskluzivno doživetje. Kampanja ima svojo pristajalno stran v angleški in italijanski različici, ki poleg prikaza sodelujočih fotografij z Instagrama omogoča tudi glasovanje ter deljenje fotografij na ostalih družbenih omrežjih. Že sodelujete?

Sodelujte >>

Poletna akcija Vzajemne na Petrolovih servisih
24. 8. 2015

To poletje je na Petrolovih bencinskih servisih potekala promocijska akcija zdravstvenega zavarovanja Vzajemne za tujino. Fantje in dekleta v brandiranih oblačilih so obiskovalcem z Vzajemnimi pripomočki brezplačno očistili vetrobranska stekla ter jih opremili s kovčkom, polnim koristnih nasvetov in razvedrilnih vsebin ter povabilom k sodelovanju v nagradni igri. Obiskovalci so lahko pri agentu Vzajemne tudi takoj sklenili zavarovanje Tujina po ugodnejših cenah.

Letno poročilo družbe Eles
24. 8. 2015

Zgodba letnega poročila operaterja slovenskega elektroenergetskega sistema temelji na vrednotah družbe, katere poslanstvo je varen, kakovosten in zanesljiv prenos električne energije. Izbrane vrednote predstavljajo vrhunski slovenski športniki, ki jih Eles tudi sponzorira. Sodobna grafična podoba je zasnovana po zadnjih trendih – z velikimi fotografijami, na katerih izstopajo športniki med aktivnostjo in komunicirajo določeno vrednoto.  

Gradimo zgodbo Velenjskih jezer
24. 8. 2015

Ste že obiskali Velenjska jezera? Kot kraj dogajanja, oddiha in sprostitve predstavljajo velik potencial za turizem, zato so v Mestni Občini Velenje pripravili dolgoročni projekt razvoja. Za potrebe promocije projekta smo zasnovali logotip Jezera Velenja ter postavili sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu, kjer lahko obiskovalci in potencialni investitorji najdejo informacije o jezerih, načrtovanih projektih, razvojnih usmeritvah in o dogajanju ali podajo svoje predloge in ideje.

Obiščite spletno stran >>

Savinjska regija na Expo Milano 2015
24. 8. 2015

Razvojna agencija Savinjske regije je na Expo Milano 2015 v brošuri, ki dodatno izpostavlja termalne oz. wellness centre, predstavila Savinjsko regijo. Promocijska brošura v angleškem in italijanskem jeziku je obogatena s kuponi popustov, ki jih obiskovalci sejma lahko koristijo ob obisku zdravilišč, term oz. kopališč in tako doživijo Slovenijo tudi skozi vodne, masažne in druge sprostitvene užitke.

GEC Elektra Celje
24. 8. 2015

Za Elektro Celje, distributerja električne energije, smo oblikovali novo, julijsko številko revije GEC – Glasilo Elektra Celje. Družba je v glasilu strnila poslovanje in poslovne dosežke ter pomembnejše dogodke, ki so se zgodili ali pa so jih ustvarili sami v pomladnih in zgodnjih poletnih dneh.

Pampers Slovenija najbolj gledan YouTube kanal
24. 8. 2015

Po zadnjih raziskavah je YouTube kanal Pampers Slovenija najbolj gledan (glede na število sledilcev) kanal katere koli blagovne znamke v Sloveniji. Razlog je Gosenica Tinka, ki smo jo za podjetje P&G v petih evropskih jezikih izdelali daljnega leta 2008. Animirano serijo za otroke smo vsebinsko zasnovali kot dolgoročen projekt, zato še vedno beležimo involviranost uporabnikov, oglede in odlične rezultate. Oglejte si dogodivščine radovedne gosenice in preverite, zakaj je večno aktualna!

Oglejte si YouTube kanal >>

Doživite Pivovarno Union
24. 7. 2015

Pivovarna Union je za obiskovalce pripravila posebne pakete doživetij – Union doživetje2, Union doživejte3in Union doživetje po meri, ki vas popeljejo v svet sodobne proizvodnje, zgodovine pivovarstva in grenkih užitkov, saj si lahko ogledate proizvodnjo, muzej in pivnico. V AV studiu smo idejno zasnovali promocijo prvega tovrstnega doživetja v Sloveniji in v sklopu komuniciranja pripravili predstavitveno brošuro ter sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu.

Sesalniki Gorenje predstavljajo ritem
24. 7. 2015

Popolnoma v ritmu vaših želja je nov katalog sesalnikov Gorenje, ki smo ga ustvarili za prodajna mesta v Sloveniji in na tujih trgih. V sklopu projekta smo poleg kreative poskrbeli tudi za fotografiranje sesalnikov in njihovih prednosti ter vse skupaj združili z renderiranjem modernih ambientov, ki pričarajo del zgodbe posameznega aparata. Katera vam je najljubša?

Zgodba o Portorožu in Piranu
24. 7. 2015

Za Turistično združenje Portorož smo zasnovali nov predstavitveni katalog s fotografijami izza objektiva Matevža Kostanjška. Fotografije pripovedujejo zgodbe o destinaciji, začinjene s ščepcem tradicije, fantazije in mediteranskega humorja in vabijo, da se prepustite domišljiji. Koncept kataloga temelji na storytellingu in komunikacijski strategiji Portoroža in Pirana ter ostalih slovenskih obmorskih mest.

Več >>

Spoznajte Solčavsko!
24. 7. 2015

Nova spletna stran je zasnovana kot zgodba, ki jo pripoveduje pastirček, ki po posameznih točkah Solčavske panoramske ceste išče ovčke. Na strani je implementiran interaktivni shematski zemljevid, kjer nam klik na točko lokacije poda osnovne predstavitvene informacije, dodaten gumb pa uporabnika preusmeri na podstran s širšim opisom točke in dodatnimi vsebinami. Ključni poudarek je na predstavitvi preko fotografij – pokukajte v svet zgodb in neokrnjene narave!

Pokukajte v svet zgodb >>

Iles Idrija v foto objektivu
24. 7. 2015

Da lahko otroška soba raste skupaj z otrokom, smo dokazali na fotografiranju nove linije pohištva Stars iz priljubljenega programa Mali Princ za otroke in najstnike. V foto studiu smo iz sobice za dojenčka en, dva, tri pričarali čudovito sobico za malčka in z minimalnimi prilagoditvami enostavno sestavili sobo za šolarja. Za potrebe promocije smo izvedli ambientalno in produktno fotografiranje programa, ki temelji na posnetkih prednosti in izbranih detajlov pohištva.

Kul počitnice v Bernardinu
24. 7. 2015

Kdo bo pa vas letos odpeljal na morje? Vaši otroci, seveda! Ko so še nestrpno čakali na počitnice, smo v AV studiu že pripravljali poletno kampanjo za Bernardin Group, s katero smo predstavili prednosti destinacije za družinske počitnice. V podporo komunikaciji smo izvedli tudi simpatično fotografiranje z otroki na lokaciji ter nagradno igro, v kateri je v 14 dneh sodelovalo že več kot 1.000 uporabnikov. Promocija kampanje poteka z naprednimi prikaznimi oglasi ter google search in display oglasi, z oglaševanjem na Radiu 1 in komunikacijo na facebooku.

Nova podoba Povše Metala
24. 7. 2015

Podjetju Povše Metal, ki na trgu deluje več kot 25 let, smo osvežili grafično podobo komunikacijskih materialov in zastavili nove smernice vizualnega komuniciranja. Za potrebe promocije podjetja na B2B segmentu smo pripravili korporativno brošuro in predstavitveni film, ki temeljita na predstavitvi sodobne tehnologije, znanja in dolgoletnih izkušenj izdelave elementov iz kovinskih materialov.

Celostna grafična podoba za SEMPL
24. 7. 2015

Se še spomnite lanskega prerojenega SEMPL-a, ki je bil izbran celo za najboljšo akcijo leta 2014 s strani bralcev Marketing magazina? Tudi letošnja podoba SEMPL-a se je rodila pod našo taktirko. Celostna podoba s sloganom »Zbujen. Zvedav. Zmagovalen. Zabaven.« povzema ključna izhodišča letošnje konference medijskih trendov ter z igro teme in svetlobe opozarja na pomembnost pozornosti in budnosti.

Na Sempl >>

P&G in Hofer imata »veliko srce«
24. 7. 2015

»Kako veliko pa je tvoje srce?« je slogan dobrodelne akcije, ki jo P&G izvaja v sodelovanju s podjetjem Hofer, in katere namen je neposredno pomagati pri reševanju problematike materinskih domov in varnih hiš ter polepšati bivanjski vsakdan tistim, ki so v njih poiskali zatočišče. Končni cilj akcije je z nakupi izdelkov P&G zbrati 20.000 EUR finančne pomoči, ki jo bosta P&G in Hofer razdelila med vseh 20 materinskih domov in varnih hiš po Sloveniji.

Mikrovalovne pečice Gorenje z novo zgodbo
24. 7. 2015

Z novo komunikacijsko zgodbo in svežo grafično podobo na trg prihajajo mikrovalovne pečice Gorenje. Za predstavitev zmogljivosti, inovativnosti in vsestranskosti izbranih mikrovalovnih pečic smo zasnovali privlačno in sporočilno vsebino s koristnimi nasveti, ki smo jo obogatili z izdelanimi renderji ambienta in produktnimi fotografijami aparatov. Vas zanima, kaj zmore mikrovalovna pečica Gorenje? Veliko več, kot si mislite.

Ponavljamo z banko Sparkasse
24. 7. 2015

Se še spomnite igrice ponavljanja iz otroštva? V njej smo poiskali navdih za viralno prodajno akcijo banke Sparkasse. S serijo humornih videov želimo preprosto nasmejati, ciljno skupino pa spodbuditi, naj ponavlja za prijatelji in odpre svoj »Udobni račun«. Komunikacija poteka na spletni strani www.ponavljaj.si, na YouTube kanalu ter na facebook strani banke, kjer lahko sodelujete tudi v nagradni igri.

Tujina tudi na ledu!
24. 7. 2015

Ste navijali za naše na svetovnem prvenstvu v hokeju na Češkem? Mi smo in zraven mislili tudi na zavarovanje Tujina, zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini Zavarovalnice Vzajemna. Zasnovali smo mini komunikacijsko kampanjo, ki je temeljila na TV spotu, v katerem se glavni »igralec« pripelje po vseh štirih.

SOS diagnostik za naredivrt.si
24. 7. 2015

Vrtičkarjem, ki na portalu naredivrt.si obdelujejo že preko 10.000 vrtov, je od sedaj na voljo vrtni pomočnik, ki sliši na ime SOS diagnostik. Brezplačna aplikacija za preprosto prepoznavanje škodljivcev, bolezni in plevelov doma in v vrtu v le nekaj korakih pomaga prepoznati nevšečnosti in uporabnikom ponudi ukrepe za reševanje.

7. Europarkov kolesarski maraton
24. 7. 2015

Za največje nakupovalno središče Maribora smo idejno zasnovali in izdelali promocijo tradicionalnega pomladnega dogodka – že 7. Europarkovega kolesarskega maratona, ki je namenjen raziskovanju kolesarskih poti v Mariboru in okolici. V sklopu komuniciranja smo pripravili gigant plakate, tiskane in radijske oglase in prijavnico ter idejo prilagodili na vsa interna komunikacijska sredstva Europarka.

Vse v belem v NC Velenjka
24. 7. 2015

Velenjski nakupovalni center se je maja odel v belo barvo. Poskrbeli smo za celostno promocijo dogajanja – nagradno igro, komunikacijske materiale in podporo na družbenih omrežjih. V sklopu doživetja »Vse v belem« je okrašena Velenjka vabila obiskovalce k ogledu impresivne dekoracije in glavnega dogodka – artistične predstave, ki je navdušila.

Vas zanima MBA študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani?
24. 7. 2015

Ravno prav, saj smo za MBA program poslovnega izobraževanja idejno zasnovali in pripravili predstavitveno zgibanko s poudarkom na ključnih prednostih in lastnostih ter dobrih izkušnjah sedanjih udeležencev. Smer oblikovanja – sodobnost, smer razmišljanja – prihodnost.

Ogledna pot skozi Pivovarno Union
21. 4. 2015

Vas zanima, kako nastajajo pivo in osvežilne pijače? Radovednost boste lahko kmalu potešili na ogledni poti skozi proizvodnjo Pivovarne Union. Na poti vas bodo spremljale nove, grafično zanimive sheme in slike, ki prikazujejo posamezne proizvodnje različnih vrst piva, radlerja in brezalkoholnih osvežilnih pijač ter vode Zala. Še namig: na pot se ne odpravite žejni! 
Ali pač …

Gorenje na sejmu Dom
21. 4. 2015

Ni Doma brez Gorenja! Zato smo na sejmu Dom za slovenskega gospodinjskega velikana poskrbeli za izvedbo sejemskega prostora, kjer so predstavljali inovativen razvoj in novosti s področja ogrevalne tehnike, ki obsega program električnih grelnikov vode, naprednih sanitarnih toplotnih črpalk in hranilnikov vode.

Qlandia v novi preobleki
21. 4. 2015

Sedem nakupovalnih centrov v pomlad vstopa s prenovljeno komunikacijsko podobo. Njihov cilj je jasen: nagovoriti celo družino, ključno sporočilo pa motivacijsko: Bodi QL! V sklopu prenove je novo lifestyle podobo dobil tudi QL magazin z aktualnimi vsebinami za bolj kakovostno življenje ter moderno obliko in trendovskimi fotografijami. Osebno noto so magazinu dodali zaposleni v centrih Qlandia, ki so sodelovali pri pripravi člankov.

Blend-a-med in Oral-B s skupno kampanjo
21. 4. 2015

Bistvo komunikacije je osveščanje javnosti o pomembnosti pravilne ustne higiene ter skrbi za zdravje zob in dlesni. Promocijsko kampanjo spremlja tudi nagradna igra, ki bo 50 srečnih izžrebancev obdarila s paketom storitev v Centru ustne higiene. Spletna stran kampanje je narejena v prilagodljivem dizajnu, zato uporabnikom omogoča ogled informacij in sodelovanje v nagradni igri tudi preko tablice ali mobilnega telefona.

Spletna stran >>

Sejemski prostor za Vetoquinol
21. 4. 2015

Ena največjih veterinarskih farmacevtskih družb na svetu se je na mednarodnem sejmu veterinarstva v Bielefeldu v Nemčiji predstavila s pomočjo izkušene ekipe AV studia. Razstavni prostor smo vsebinsko zasnovali in grafično opremili, vizualno podobo pa nadgradili z interaktivnimi elementi, ki so predstavitev vsebine naredili bolj zanimivo in učinkovito ter pritegnili veliko zanimanje obiskovalcev.

Vzajemnina Zdravstvena polica in Pomoč na domu
21. 4. 2015

Uspešno sodelovanje z Zavarovalnico Vzajemna se nadaljuje, tokrat s promocijo dveh novih produktov – idejno zasnovo smo oživili v našem foto studiu in tako poskrbeli za originalni foto material. Komunikacija produktov zajema vse od predstavitvenih katalogov in prodajnih brošur do tiskanih in spletnih oglasov ter ostalih promocijskih materialov.

Prenovljena Gorenje SOT in Gorenje NES
21. 4. 2015

Programa Sodobna ogrevalna tehnika in Napredni energetski sistemi sta dozorela in sedaj sta pripravljena na nove komunikacijske izzive. Svežo, moderno komunikacijo programov in izdelkov smo uporabili v prenovljenih predstavitvenih katalogih ter vseh ostalih podpornih in promocijskih tiskovinah.

Profesionalno fotografiranje v Velenjki
21. 4. 2015

V največjem nakupovalnem centru v Velenju smo skupaj z agencijo Agaric marketing pripravili ekskluziven dogodek in obiskovalcem odprli vrata v svet profesionalnega fotografiranja. Prav vsi so lahko pokukali v zakulisje dogajanja, se družili s fotografi in simpatičnimi Velenjkinimi modeli, spoznali profesionalno fotografsko opremo in si ogledali, kako poteka strokovna obdelava fotografij.

LifeClass razkriva energijo Pramorja
24. 3. 2015

V novem videu LifeClass Portorož se sprašujemo, od kod Branetu toliko energije. Na različnih lokacijah in v najboljši družbi spremljamo njegovo vitalno preobrazbo ter na koncu odkrijemo, kje tiči skrivnost – v prvinski energiji, ki je ujeta v bazene z 42.000 let starim termalnim Pramorjem. Oglejte si video, ki ga je režiral Ven Jemeršič, potopite se v zdravilno Pramorje in doživite spremembo, ki vam jo bodo zavidali!

Ogled videa >>

Eles v novih korporativnih vodah
24. 3. 2015

Za Eles, operaterja slovenskega elektroenergetskega sistema, smo izdelali nov korporativni oglas z najboljšim slovenskim kajakašem na divjih vodah – Benijem Savškom – v glavni vlogi. Avtorska fotografija prikazuje trenutek ravnotežja, ki je bistveni del poslanstva družbe, saj Eles skrbi za nenehno ravnovesje med proizvedeno in porabljeno energijo. Nova zgodba komunicira tudi družbeno odgovorno delovanje družbe, ki sponzorira številne slovenske športnike in športnice.

Promocijska kampanja za novi Ariel
24. 3. 2015

Prihod novega tekočega detergenta za pranje perila na slovensko tržišče spremlja tudi obsežna kampanja z nagradno igro, v kateri lahko uporabniki sodelujejo z nakupom ali z odgovorom na nagradno vprašanje. Spletna stran kampanje v prilagodljivem dizajnu poleg sodelovanja v nagradni igri vključuje tudi aplikacijo, s pomočjo katere uporabniki lahko oblikujejo svojo popolno majico. Pa vi, ste že popolni?

Spletna stran >>

Frutarom ima novega člana – Frulino
24. 3. 2015

Za Frutarom Švica, člana skupine Frutarom, svetovno uveljavljenega proizvajalca arom, okusov in prehrambenih dodatkov, smo zasnovali in izdelali celostno grafično podobo za novo blagovno znamko Frulino. Poleg logotipa in osnovnih korporativnih materialov smo razvili še podobo za klasične tiskane komunikacijske materiale skupine. V izdelavi je tudi sodobna spletna stran v prilagodljivem dizajnu.

Osvežena komunikacija Velenjke
24. 3. 2015

Nakupovalni center Velenjka obiskovalce nagovarja z osveženo zgodbo in posodobljeno grafično podobo komunikacijskih materialov. V sklopu prenove komuniciranja smo zasnovali in pripravili gigant in klasične plakate, tiskane in spletne oglase, prenovili newsletter, Facebook komunikacijo, Velenjka magazin in predstavitveno brošuro za potencialne poslovne partnerje ter zasnovali novo spletno stran v prilagodljivem dizajnu in privlačni podobi, ki bo kmalu razveselila spletne obiskovalce Velenjke.

Razstava ob 120-letnici Planinskega vestnika
24. 3. 2015

Planinski vestnik, ki ga izdaja Planinska zveza Slovenije, že 120 let razveseljuje ljubitelje gora. Ob častitljivi obletnici smo poskrbeli za sodobno in atraktivno grafično podobo plakatov za jubilejno razstavo, ki razkriva najpomembnejše utrinke zgodovine – razvoj revije, ustvarjalce, podobo skozi desetletja itd.

Predstavitveni film Plaza Hotela Ljubljana
16. 2. 2015

Doživite nekaj novega. To je zgodba, s katero smo v kratkem, atraktivnem filmu predstavili najnovejši in najsodobnejši hotel v Ljubljani. S poudarkom na udobju, gostoljubnosti in razvajanju ter odlični priložnosti za kongresne dejavnosti je Plaza Hotel Ljubljana zasijal v soncu in soju luči ter celo v zlatih lističih penine … Uživajte v ogledu.

Ogled videa >> 

Celostna komunikacija za LifeClass Hotels & Spa
16. 2. 2015

Komunikacija zajema bazene z edinstvenim 42.000 let starim pramorjem, ki je vir prvinske energije. Energijo s številnimi zdravstvenimi, lepotnimi in sprostilnimi učinki simbolično predstavlja lik mamuta, ki smo ga implementirali v različne rešitve za digitalno in tradicionalno komuniciranje.

Logistika je top!
16. 2. 2015

Logistika je zanimiva in perspektivna veda, ki ponuja raznolike možnosti zaposlitve. To smo na zabaven, kreativen in mladosten način prikazali tudi v predstavitvenem filmu Fakultete za logistiko, ki mladim ponuja vpogled v svet logistike in odgovarja na ključna vprašanja izobraževanja in dela na tem področju. Film je zanimiv tudi za širše občinstvo.

Ogled videa >> 

Nova spletna stran podjetja Trgotur
16. 2. 2015

Spletne strani priznanega podjetja za kadrovski outsourcing so doživele celovito grafično, vsebinsko in tehnično prenovo. Delojemalci in delodajalci bodo ob obisku deležni sodobne uporabniške izkušnje, saj smo poskrbeli za povezavo različnih baz z ERP programi, prilagodljivi dizajn, postavljen znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in enostavno pošiljanje e-objav s pomočjo CRM modula.

Spletna stran >>

Prenovljena komunikacijska podoba Vetoquinola
16. 2. 2015

Zasnova in izvedba nove grafične podobe komunikacijskih materialov francoskega proizvajalca Vetoquinol, desete največje veterinarsko farmacevtske družbe na svetu, je bila osredotočena na strokovno in splošno javnost nemškega tržišča. Sveža podoba ter sodoben dizajn sta predstavljena na tiskanih oglasih za izbrane izdelke ter v predstavitveni brošuri za terenski EKG pripomoček.

Prenovljeno Velenje vabi turiste
16. 2. 2015

Prenovljena spletna stran najmlajšega slovenskega mesta odlikuje enostavna in pregledna strukturna, poudarjena vizualna ter vsebinsko dodelana podoba. Domačim in tujim turistom so na voljo vse potrebne splošne informacije in predlogi za obisk v omejenem času. Prilagodljivi dizajn strani pa uporabnikom omogoča enako kakovosten dostop do vsebin tudi preko mobilnega telefona in tablice!

Spletna stran >>

Najboljša oglaševalska akcija leta 2014 je naš »Reborn«
15. 1. 2015

Po izboru bralcev Marketing Magazina (MM) je oglaševalska akcija »Prerojeni« (»Reborn«), ki smo jo ustvarili za naročnika Media Pool in največjo konferenco o medijskih trendih v regiji – Sempl, izbrana za najboljšo oglaševalsko akcijo minulega leta. Kreativna zasnova in izvedba celostne podobe akcije sta podprti s spletno predstavitvijo v prilagodljivem dizajnu, ki je postavljena znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in povezana s CRM modulom.

Čestitke ekipi tako na naši kot na naročnikovi strani za proaktivnost in odlično sodelovanje, bralcem MM-a pa za izkazano zaupanje.

Prispevek v Marketing Magazinu >>

Najdi svoj nasmeh
8. 12. 2014

Za Unitur Hotels & Resorts smo prenovili spletne strani v prilagodljivem dizajnu za destinacije Rogla, Terme Zreče in Krvavec. Ker smo projekt zasnovali na našem sistemu za razvoj in urejanje spletnih strani SiteKit, ki  že ima implementirane module za napredno spletno komuniciranje in poslovanje, smo ga s pomočjo odlične ekipe izvedli v rekordnem času 2 mesecev.

Spletna stran >>   

Spletna stran Pivnice Union
8. 12. 2014

18. 11. 2014 je Pivovarna Union v stavbi stare sladarne v Ljubljani odprla vrata prve pivnice v Sloveniji - Pivnico Pivovarne Union. V njenih prostorih zapriseženi pivoljubci in gurmani lahko izbirajo med raznovrstno ponudbo piv ter ostalih pijač ter se podkrepijo z okusnimi specialitetami. Za Pivnico Union smo zasnovali spletno stran v odzivnem dizajnu, ki uporabniku na enem mestu postreže s pivsko ter gurmansko ponudbo in aktualnim dogajanjem.

Spletna stran >>

Kranjska Gora z novo spletno podobo
7. 12. 2014

Smučarsko in svetovljansko središče Kranjska Gora se predstavlja z novo spletno stranjo v šestih jezikovnih različicah. Filtrirano nizanje dogodkov, interaktivni zemljevidi, dinamično prikazovanje izpostavljenih vsebin, grafični prikaz obratovanja naprav ter katalog produktov predstavljajo bogat nabor informacij na enem mestu in s tem zagotavljajo celostno uporabniško izkušnjo. Spletna stran je zasnovana v odzivnem dizajnu, ki omogoča dostop do Kranjske Gore kjer koli in kadar koli.

Vrhnika na spletu
7. 12. 2014

Ena najbolj "zelenih" občin v Sloveniji se na spletu predstavlja z enostavno strukturno, poudarjeno vizualno in vsebinsko dodelano podobo strani v prilagodljivem dizajnu. Pomembna funkcionalnost je posebna navigacija po vsebini, ki preprečuje podvajanje menijskih elementov in s tem naredi uporabniško izkušnjo še bolj prijetno in enostavno. Obiščite in raziščite Vrhniko – tudi preko mobilnega telefona in tablice!

Nova spletna stran Plastike Skaza
7. 12. 2014

Z letošnjo gazelo nagrajeno podjetje Plastika Skaza ima novo spletno stran. Zasnovali smo jo po sodobnih načelih oblikovanja, z napredno predstavitvijo vsebine za enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo. Narejena je v prilagodljivem dizajnu, s poudarkom na strokovnosti, izkušenosti in inovativnosti podjetja.

Zeleni pujsek Vzajemne prinaša dobre novice
7. 12. 2014

Ste opazili zelenega pujska? Nadgradili smo lanskoletno oglaševalsko akcijo "Vračamo 15 evrov", s katero obveščamo o poračunu premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za vse zavarovance Vzajemne ter hkrati predstavljamo prednosti sklenitve tovrstnega zavarovanja pri Vzajemni. Zeleni pujsek dobro novico komunicira prek tiskanega, spletnega, radijskega in televizijskega oglaševanja.

Spletna stran >>

Na sceni: nova kolekcija Elana
6. 12. 2014

Za pravo zimsko vzdušje v foto studiu je poskrbela nova kolekcija vrhunske smučarske in deskarske opreme Elana za zimo 2015/2016. Pripravili smo imidž fotografije, tehnične posnetke ter bližnje posnetke detajlov smuči in desk, smučarskih čevljev in čevljev za deskanje, vezi, čelad ter smučarskih palic.

Steklene lepotice Steklarne Hrastnik
6. 12. 2014

Včasih lepota nima obraza, temveč "le" obliko … Tokrat s svojo prefinjenostjo navdušujejo stekleni izdelki Steklarne Hrastnik. Fotografiranje je zahtevalo celovitejši pristop, ki je poleg elegantnih oblik v objektiv ujel tudi različne potiske na steklu in občutek debelejših nanosov. Imidž in tehnični posnetki izbranih steklenic tako pripovedujejo očarljivo zgodbo s pridihom mističnosti.

Novoletni program skupine Frutarom
5. 12. 2014

Novoletni darilni program svetovno uveljavljenega proizvajalca arom, okusov in prehrambnih dodatkov vključuje namizni in stenski koledar, rokovnik, vrečko, potisk embalaže za čokolado in bombone ter tiskano in elektronsko voščilnico. Pripravili smo grafične različice za osem podjetij znotraj skupine. Dizajn? Minimalističen. Bogatijo ga črno bele fotografije na temo zdravega življenja, v katere je na kreativen način vpleten barvni detajl, ki izhaja iz produktnega programa podjetja.


Bernardin Group MICE: Enjoy business. Feel pleasure.
7. 11. 2014

Za Kongresni center Bernardin Group MICE smo pripravili nov promocijski video, ki ga sestavlja šest zgodb enega dneva udeležencev kongresne dejavnosti. Vsaka zgodba je kombinacija poslovne in prostočasne/spremljevalne dejavnosti, ki naredi celotno izkušnjo nekaj posebnega – Popolno izkušnjo/Popolno kombinacijo.

Klemzy džuska vsepovsod
5. 11. 2014

Komunikacijska kampanja Vzajemne za mlade je bila oktobra v polnem teku. Džuskali smo v Koloseju na premieri filma Drakula, na Študentski areni in z mobilnimi promocijami po večjih mestih. Klemzy je nagovarjal mlade prek jumbo plakatov, dnevno nočnega citylighta, mestnega avtobusa in trodelnih plakatnih mest. Pri slednjih so se obiskovalci lahko naučili plesnih korakov ali pozvonili in dobili pomarančo. Džuskamo dalje, saj akcije še ni konec ...

Celostna komunikacijska podoba za Flachsmann
4. 11. 2014

Za Flachsmann, novo podjetje v svetu proizvodnje arom, okusov in prehrambnih dodatkov, ki deluje na trgih Bližnjega vzhoda, smo zasnovali celostno komunikacijsko podobo. Pripravili smo spletno stran, predstavitveni film, embalaže za vzorce, letake, plakate ipd. Zasnovali in grafično opremili smo tudi razstavni prostor za sejem Gulf Food, ki bo novembra 2014 v Dubaju.

Pospeševanje predprodaje smučarskih vozovnic za Roglo
4. 11. 2014

Za izziv smo si postavili pospeševanje in povečanje predprodaje letnih smučarskih vozovnic za smučarsko središče Rogla v sezoni 2014/15. V sklopu komunikacijske kampanje smo pripravili kreativno zasnovo, jumbo plakate in spletno oglaševanje.

Spletna stran >> 

S Cuisine je vse lepše
3. 11. 2014

Preprosta, a elegantno oblikovana linija kuhinjskih pripomočkov Contessa blagovne znamke Cuisine podjetja Plastika Skaza ima sedaj svojo embalažo. Pri oblikovanju smo izhajali iz zgodbe, prepoznavne oblike posode ter smernic sodobne, elegantne in kakovostne embalaže. V sklopu nove vizualne podobe smo zasnovali ter izvedli tudi imidž in produktno fotografiranje izdelkov.

Prenovljeni električni grelniki vode Gorenje
3. 11. 2014

Nova generacija električnih grelnikov vode Gorenje je dobila novo zgodbo in prenovljeno podobo. Zasnovali smo svež in sodoben foto pristop ter poskrbeli za imidž in produktno fotografiranje. V sklopu nove komunikacije smo pripravili poimenovanja posameznih linij električnih grelnikov, hranilnikov vode in sanitarne toplotne črpalke ter izdelali produktno mapo za strateško konferenco in prodajna mesta.

Litostroj Power na Hidru 2014
2. 11. 2014

Za eno najpomembnejših družb na področju hidroenergije, skupino Litostroj Power, smo idejno zasnovali in izvedli razstavni prostor na mednarodni konferenci in razstavi Hydro 2014, ki je bila od 13. do 15. oktobra v Italiji. V sklopu promocije smo pripravili tudi ključne sejemske materiale – predstavitveni katalog in brošuro.

Prenovljena spletna stran podjetja Kadring d.o.o.
16. 10. 2014

Podjetje, specializirano za področje upravljanja kadrov, se predstavlja s prenovljeno spletno stranjo, ki je prilagojena potrebam in iskalnim mehanizmom uporabnikov. Prilagodljivi dizajn omogoča dostop in nemoteno brskanje po strani tudi iz mobilnih telefonov in tablic. Izstopajoča novost je CRM modul za direktno pošto, ki zagotavlja hiter prenos informacij med obiskovalcem in podjetjem.

Spletna stran >>

Scotty in Molly iščeta nov dom!
7. 10. 2014

Naša virtualna ljubljenčka se vračata! Koncept ostaja isti: uporabnik posvoji virtualnega ljubljenčka in zanj skrbi. Aplikaciji sta dodani dve novi funkcionalnosti, stran pa je narejena v odzivnem dizajnu, zato uporabniki do nje nemoteno dostopajo tudi preko mobilnih naprav. Skrb za posvojene ljubljenčke bo pomagala tudi resničnim živalim, saj bo Spar živalim v izbranih slovenskih zavetiščih pomagal s kar 10.000 dnevnimi obroki hrane.

Zadžuskaj s Klemzyjem in Vzajemno!
6. 10. 2014

Klemzy je osrednji lik komunikacijske kampanje za mlade, ki zaradi izgube statusa potrebujejo dodatno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ekipa Klemna Slakonje ga je upodobila v zabavni pesmi in odštekanem video spotu, mi pa v atraktivni zgodbi in grafični podobi, ki jo komuniciramo preko različnih kanalov – zunanjega oglaševanja, tiskanih oglasov, letakov, promocijskih daril … Obiščite odbito parallax spletno stran!

Gorenje & Karim Rashid
5. 10. 2014

Skupaj z nami bo Gorenje ponovno obkrožilo svet. Tokrat v elegantni sodobni podobi, ki smo jo oblikovali za novo dizajnersko linijo gospodinjskih aparatov Gorenje svetovno priznanega oblikovalca Karim Rashida. Dovršeno lepoto smo ujeli v trendi foto pristop, ki predstavlja sodoben življenjski stil in moderno bivanjsko okolje. V sklopu promocije smo pripravili vse potrebno za komuniciranje na mednarodnih trgih – predstavitveni katalog, tiskane oglase, gigant in klasične plakate, POS materiale itd.

Prenovljeno Velenje
4. 10. 2014

Ob 55-letnici Velenja se spletna stran Mestne občine Velenje  (MOV) predstavlja v novi podobi.

Na njej lahko obiskovalec hitro najde številne uporabne informacije, je na tekočem z zadnjimi dogajanji v Velenju in okolici ter si med drugim ogleda mesto v živo prek spletne kamere oziroma spremlja aktualne seje Sveta MOV.

Spletna stran v odzivnem dizajnu je postavljena na sistemu SiteKit z integriranim katalogom, ki omogoča enostaven vnos in preglednost vsebin javnega značaja.

Spletna stran >>

Qlandiina jesenska kampanja
29. 9. 2014

Jesensko dogajanje v nakupovalnih centrih Qlandia je zasnovano okrog dveh aktualnih dogodkov – začetka šole in športa, ki je povezan z SP v košarki. Kreativna zasnova se nadaljuje v komunikacijsko, ki smo jo predstavili v Qlandia magazinu, na tiskanih in radio oglasih, gigant plakatu ter skozi nagradno igro in dogajanje v centrih. Vzporedno smo izvedli tudi dobrodelno akcijo, v kateri je Qlandia mladinskim domovom podarila 50 originalnih žog SP 2014.

Fotografiranje za Ljubljanske mlekarne
28. 9. 2014

Prava luč, prava ostrina in prava perspektiva so najpomembnejši dejavniki pri fotografiranju. Naši izkušeni fotografi so zopet poskrbeli za vrhunsko produktno fotografijo, tokrat za Ljubljanske mlekarne. Poglejte, kako so njihovi izdelki videti skozi oko profesionalcev.

Kakšen je pa vaš sanjski dom?
25. 9. 2014

Xella International SI, del drugega največjega gradbenega koncerna na svetu, je izbranim tiskanim medijem priložila promocijske snopiče za blagovni znamki Ytong in Mutipor. S poljudno in strokovno predstavitvijo smo bralcem približali prednosti gradnje z gradbenim materialom Ytong in toplotnoizolacijskim materialom Multipor ter številne prednosti izbire energetsko varčne hiše Ytong.

Letno poročilo TE Šoštanj
24. 9. 2014

»Kdor pokrije do tretjino potreb po električni energiji v Sloveniji, je velikan.« Tako se glasi zgodba, ki smo jo zasnovali, ubesedili in grafično oblikovali v aktualnem letnem poročilu Termoelektrarne Šoštanj. Zavedamo se, da brez velikanov energije ne bi bilo presežkov in ne življenja kot ga poznamo in živimo.

AV studio s 6 Websi nagradami
15. 9. 2014

Na letošnji podelitvi nagrad za digitalne presežke Sloveniji smo osvojili kar šest nagrad, med njimi 2. mesto za Najboljšo digitalno agencijo leta. S štirimi ostalimi projekti, ki uporabljajo splet kot nosilno platformo za doseganje marketinških ciljev, pa smo osvojili prav vse zmagovalne stopničke:

Hvala vsem naročnikom za sodelovanje. Novim AWSOME projektom naproti!

Na glavo z Always in Tampax
20. 8. 2014

V kampanji Na glavo s Tjašo Kokalj podiramo mite o menstruaciji. Celostna komunikacijska podpora akcije obsega idejno zasnovo s konceptom nagradne igre, pripravo POS materialov ter spletno stran v prilagodljivem dizajnu, kjer Tjaša predstavlja edinstvene stile, posebej primerne za tiste dni v mesecu, ter piše blog in odgovarja na vprašanja o stilskih zagatah.

LifeClass z novimi tiskovinami
18. 8. 2014

(Bodoči) obiskovalci portoroške verige hotelov bodo informacije o namestitvah in ponudbi odslej lahko našli tudi v novih hotelskih in promocijskih tiskovinah. Zaradi pestre ponudbe ne preseneča, da je najobsežnejša prav brošura z aranžmaji za leto 2014/2015. Prenovi tiskovin je sledil tudi scenarij za nove imidž fotografije in oglase.

Europarkovih veselih 14
14. 8. 2014

Nakupovalno središče Europark je pred kratkim praznovalo svoj 14. rojstni dan. V AV studiu smo poskrbeli za celostno komunikacijsko podporo dogodku in v sklopu promocije praznovanja pripravili gigant plakate in tiskane oglase, radijsko oglaševanje, spletno promocijo, vabila in oglaševanje znotraj nakupovalnega centra. Vse najboljše Europark! Se že veselimo jubilejnih 15. :)

Fotografiranje za Plastiko Skaza
12. 8. 2014

AV foto studio so preplavile živahne barve plastičnih kuhinjskih pripomočkov uveljavljene slovenske blagovne znamke Cuisine. Foto pristop je vključeval imidž fotografije različnih priložnosti uporabe izdelkov – poleti, na zabavi in otroškem praznovanju, ob mamljivih koktajlih in v jesenskem obilju. V soju fotografskih luči je zablestela tudi posebna linija Contessa z bleščicami.

Predstavitvena brošura za Frutarom
11. 8. 2014

Svetovno uveljavljeni proizvajalec arom, okusov in prehrambnih dodatkov se na tržišču pojavlja z novo predstavitveno brošuro v kar petih jezikih. Minimalističen dizajn bogatijo črno bele fotografije na temo zdravega življenja, v katere je na kreativen način vpleten barvni detajl, ki izhaja iz produktnega programa podjetja.

Digitalna oglaševalska akcija TZP v Italiji
1. 8. 2014

Turistično združenje Portorož z digitalno komunikacijsko akcijo, ki na družbenih omrežjih komunicira prednosti destinacije Portorož in Piran ter izbrane turistične pakete, naslavlja italijanski trg. Platforma je zasnovana na pristajalnih straneh na Facebooku in spletu ter podprta z oglaševanjem v iskalnikih in na družbenih omrežjih. Spletni portal www.portoroz.si je v juliju imel preko 200.000 obiskov, kar je rekord vseh časov.

Najlepša doživetja v hotelih Bernardin
31. 7. 2014

Obljubo nepozabnih trenutkov, ki jih doživljajo gostje hotelov Bernardin, smo strnili na »filmski trak«. V petih videospotih se različne zgodbe ljudi prepletajo s ponudbo hotelov in njihovimi zaposlenimi. Namen spotov je vizualna predstavitev ponudbe, ki včasih postane tudi individualno prilagojena posamezniku, na spletni strani Bernardin Group-a in YouTube omrežju.

V tujino z Zavarovalnico Vzajemna
28. 7. 2014

Ste si že privoščili poletni dopust? Potem veste, da je v tujini vse mogoče! Za brezskrben oddih lahko poskrbi zavarovanje Tujina – blagovna znamka, ki smo jo opremili z novim logotipom in prenovljeno grafično podobo. Idejno in izvedbeno smo zasnovali tudi celostno komunikacijsko akcijo za poletje ter nagradno igro, kjer bo srečni izžrebanec osvojil obisk SP v košarki na Kanarskih otokih. Bi šli?

Nova spletna stran Projektivnega biroja Velenje
20. 7. 2014

Nove spletne strani so narejene v prilagodljivem dizajnu in sledijo sodobnim trendom oblikovanja. Minimalistično zasnovan dizajn z veliko vizualnimi motivi referenčnih projektov in pregledna vsebina omogočata enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo. Poleg spletne strani smo izvedli tudi fotografiranje objektov na terenu – za vrhunsko predstavitev referenc.

Ekotrade v soju fotografskih luči
17. 7. 2014

Tokrat smo si od blizu ogledali skrivnosti udobja, ki prihajajo iz tovarne vrhunskih sedežnih garnitur Ekotrade. Za nov model sodobne visokokakovostne sedežne garniture Eros smo idejno zasnovali foto pristop, pripravili ambient za fotografiranje, izvedli foto shooting in poskrbeli za obdelavo fotografij. Rezultat: mamljivo!

Slovenija praznuje 90 let prenosnega omrežja
15. 7. 2014

Že 90 let se prenosno omrežje, ki je danes del sodobnega nacionalnega elektroenergetskega sistema, neprestano razvija. Jubilej je podjetje Eles obeležilo z razstavo na njihovem sedežu v Ljubljani. Za zabavnejšo izkušnjo smo na izbranih mestih (toaletni prostori, dvigalo itd.) pripravili interaktivne vsebine, kjer smo pomembna zgodovinska dejstva predstavili na zanimiv in sproščen način.

Luna Iles za miren spanec pod zvezdami
10. 7. 2014

Za Iles smo idejno zasnovali in grafično oblikovali nov katalog spalnic Luna. Elegantno grafično podobo povezujejo elementi luninega površja in zvezdnatega neba, ki so vpeti v zgodbo mirnega in udobnega bivanja ter počitka. Prelistajte katalog in se prepustite najudobnejšim sanjam.

Vzajemna zavaruje male in velike junake
16. 6. 2014

Ker lahko super ideje včasih spodletijo, je boljše poskrbeti za varnost z nezgodnim zavarovanjem za otroke in mladino. To je glavno vodilo komunikacijske kampanje, ki mu sledi tudi prenovljena vizualna podoba z igrivo zgodbo in motivi. Idejna zasnova je vodila v fotografiranje in realizacijo v obliki komunikacijskih in promocijskih materialov, spletne strani ter prenovo promocijskega prostora Vzajemkova dežela na dogodkih.

GORENJE+
15. 6. 2014

To poletje smo osvežili tudi celostno komunikacijsko podobo linije ekskluzivnih gospodinjskih aparatov iz Gorenja, ki združuje čiste, elegantne linij aparatov in napredno, sodobno tehnologijo. Za potrebe komuniciranja prenovljene linije smo pripravili oglaševalske materiale in predstavitvene tiskovine, opremili prodajna mesta, izdelali spletno stran in poskrbeli za vrhunsko fotografijo.

Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
13. 6. 2014

Skupina, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov se predstavlja spletu v popolnoma prenovljeni podobi. Spletno stran odlikuje modern in čist dizajn, ki sovpada s konceptom in vizualno podobo Gorenjevih izdelkov. Omogoča pregledno predstavitev ponudbe brez odvečnih materialov, namenjenih zapolnitvi prostora. 

Stran odlikuje poln prilagodljivi dizajn, ki omogoča nemoteno brskanje tako na pametnih telefonih kot tudi na velikih namiznih zaslonih. Funkcionalnosti strani so ohranjene ne glede na to, iz katere naprave dostopamo do nje, v celoti je prilagojena tudi uporabi na zaslonih na dotik.

Grand Hotel Sava Rogaška v novi podobi
12. 6. 2014

Šest jezikovnih različic, prilagodljivi dizajn in nova podoba! To so glavne karakteristike prenovljene spletne strani, s katero se predstavlja najboljši hotel v zdraviliškem kraju Rogaška. Spletna stran je povezana s CRM modulom, rezervacijskim sistemom in strežniki za analitiko. Enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo omogočata tudi trendno zasnovana podoba ter napredna predstavitev vsebine.

Prerojeni s Semplom
10. 6. 2014

Za največjo konferenco o medijskih trendih v regiji, Sempl, smo zasnovali in izdelali spletno predstavitev v prilagodljivem dizajnu. Uporabnik lahko na strani spozna predavateljski tim, rezervira izbrani paket udeležbe, najde dodatne informacije o dogodku ali si ogleda zmagovalce prejšnjih let v izbranih kategorijah.
Spletna stran je postavljena znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in povezana s CRM modulom.

Vas zanima, kako poteka polnjenje v Pivovarni Union?
3. 6. 2014

Nič lažjega! Oglejte si predstavitvena filma iz proizvodnje in se na lastne oči prepričajte, kako se polni pivo v steklenice, pločevinke in sode ter brezalkoholna pijača Sola v plastenke. Projekt obsega zasnovo, scenarij, organizacijo, snemanje, produkcijo, grafično podobo, postprodukcijo in montažo kratkih filmov – v slovenskem in angleškem jeziku.

Styllski absinthe. Vrhunski hedonizem. Originalna aroma.
28. 5. 2014

Pozabite na nenavadne zgodbice, ki krožijo o absintu. Resnica se skriva v popolnem užitku. Tej resnici smo sledili pri oblikovanju embalaže za 100 % naravno žgano pijačo s prepoznavno aromo po izbranih zeliščih in osvežilnim okusom. Popolna izkušnja je pospremljena tudi s knjižico, ki predstavlja pijačo, način proizvodnje ter pravo kulture pitja. Droben namig: čar je v meglici in kristalu …

LifeClass Portorož v novi podobi in prilagodljivem dizajnu
21. 5. 2014

Nove spletne strani predstavljajo blagovno znamko LifeClassHotels & Spa in v prvi fazi produkt mediteranskega wellness resorta Portorož z najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi.  Spletne strani so izvedene v prilagodljivem dizajnu (responsive web design),  povezane so z e-katalogom namestitev in storitev, CRM modulom, rezervacijskim sistemom ter strežniki za analitiko. Cilj novih spletnih strani je tudi povečanje obiska in konverzije zaradi edinstvene in kakovostne ponudbe za zdravo preživljanje prostega časa ter enostavne in prijazne uporabniške izkušnje. 

Spletna stran >>

Nakupuj, navijaj, zmagaj!
22. 4. 2014

Tri vodilne blagovne znamke izdelkov za moško nego – Gillette, Head& Shoulders in Old Spice nagrajujejo! Za naročnika P&G smo pripravili nagradno igro, kjer ima uporabnik možnost osvojiti privlačno nagrado - Samsung Galaxy Tab 3.7.0 Lite Wi-Fi. Nagradna igra traja do 10. 6. 2014.

Sodeluj >>

Posodobljena stran Narodne galerije
4. 4. 2014

Uporabnik lahko na spletni strani izve vse o dogodkih, razstavah in projektih v Narodni galeriji, si ogleda stalni zbirki, se naroči na novice, preko spletnih form lahko kontaktira odgovorne osebe za posamezna področja, ter pregleda vse informacije, ki jih potrebuje pred obiskom.

Spletna stran je izvedena v prilagodljivem dizajnu za prijazen prikaz na osebnih računalnikih, tabličnih napravah in pametnih telefonih. Povezana je z e-katalogom in CRM modulom za komunikacijo z uporabniki.

Spletna stran >>

Pripravljeni na akcijo? Mojster Silvo je.
2. 4. 2014

V sezoni čiščenja in prenavljanja smo za podjetje Xella Porobeton SI izvedli pomladno komunikacijsko akcijo, v kateri ima glavno vlogo mojster Silvo, strokovnjak za gradnjo in prenovo. V nagradni igri mojster Silvo išče dom, ki potrebuje prenovo in podarja Ytong gradbeni material ter svetovanje v vrednosti 1.000 €.

Arielova nagradna akcija z dobrodelno noto
2. 4. 2014

Nova Arielova nagradna igra petim nagrajencem obljublja posebno nagrado – pralni stroj Whirlpool z unikatnim dizajnom Jane Koteske. Akcija ima tudi dobrodelno noto, saj bomo Ani in njeni zvezdici pomagali podariti dodatnih 5 unikatnih pralnih strojev družinam v socialni stiski. V namen nagradne igre smo izdelali tudi spletno stran preko katere se uporabniki potegujejo za nagrado. Prilagodljivi dizajn strani omogoča preprosto in nemoteno sodelovanje tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Akcija traja od 1. 4. 2014 do vključno 20. 5. 2014.

Spletna stran >>

Fotografiranje, ki diši po dobrem spancu
1. 4. 2014

V našem foto studiu je pred kratkim dišalo. Po sproščenosti in sladkih sanjah. Za Studio Moderna smo namreč izvedli ambientalno fotografiranje nove kolekcije Aromatherapy, sestavljene iz vzglavnika in prešite odeje s posebnimi žepki za zeliščne blazinice, napolnjene s posušeno sivko, limono, jasminom ali kamilico, ki poskrbijo za sproščen spanec.

Porsche Slovenija na 9. sejmu Gospodarska vozila
1. 4. 2014

Svoj razstavni prostor na sejmu je našla tudi blagovna znamka Volkswagen Gospodarska vozila. Zasnovo in postavitev je pospremila komunikacija z e-vabili, tiskanimi in VIP vabili ter opomniki in zahvalami za obiskovalce. Tiskovine smo nadgradili z Layar aplikacijo, ki omogoča dostop do digitalnih vsebin, izdelali pa smo tudi spletno stran www.usluzbenci-leta.si, na kateri so obiskovalci rezervirali brezplačno e-vstopnico ter se prijavili na testne vožnje in poligon izzivov.

Pantene na tednu mode
26. 3. 2014

Sponzor nege las letošnjega pomladnega tedna mode se v času tega cenjenega modnega dogodka širši javnosti predstavlja z nagradno igro v trgovinah po Sloveniji. Pantene kupce izdelkov njihove blagovne znamke obdaruje s trendno zapestnico Cruciani. Celostna komunikacijska podpora akcije obsega vse od idejne zasnove do priprave POS materialov ter spletno stran v responsive designu, ki omogoča optimalno uporabniško izkušnjo tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Akcija traja od 17. 3. 2014 do vključno 20. 4. 2014.

Spletna stran >>

Doživi izjemno z Vzajemno!
24. 3. 2014

Ni statusa? Ni panike! Paket Vzajemna Mladi poskrbi za varnost, mi pa za adrenalinska doživetja. Za Zavarovalnico Vzajemna smo namreč idejno zasnovali, grafično oblikovali in izvedli celostno komunikacijsko akcijo paketa Vzajemna Mladi s pomočjo atraktivne nagradne igre. Nagrade so res hude, sreče pa je za vse dovolj.

Vrtnarimo z Unichemom
20. 3. 2014

Aplikacija naredivrt.si pomaga načrtovati zasaditev rastlin po načelu kolobarjenja – za vsakoletni bogat pridelek. Uporabnika opozarja na slabe sosede in na koristne rastline, svetuje vrsto gnojenja in način zalivanja ter pomaga pri odganjanju škodljivcev. Celotna vsebina je urejena v e-katalogu, portal pa je povezan s sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit z integriranim CRM modulom. Aplikacija v prilagodljivem dizajnu nadobudnim vrtičkarjem omogoča, da do informacij o svojem vrtu enostavno dostopajo tudi preko mobilnih telefonov in tablic.

V prvem tednu je bilo ustvarjenih več kot 500 vrtov, aplikacija pa je imela že več kot 800 registriranih uporabnikov.

Naredi vrt >>

Pomladna modna revija v Europarku
10. 3. 2014

Svetovni pomladni trendi so zakorakali tudi v največje nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, zato smo v sodelovanju z Jano Kotesko idejno zasnovali in izvedli veliko modno revijo pomlad/poletje 2014. Po modni stezi Europarka so se sprehodili znani modeli iz modnega sveta, moderatorsko vlogo pa je prevzela modna strokovnjakinja Manja Plešnar.

Dokumentarni film Ljubljanica povezuje
9. 3. 2014

V sklopu naravovarstvenega projekta Ljubljanica povezuje, pod okriljem Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani in evropskega programa +Nature&Biodiversity 2010, smo pripravili kratek dokumentarni film o bodoči obnovitvi koridorja Ljubljanice in izboljšanju rečnega vodnega režima. Poskrbeli smo za režijo, produkcijo in snemanje filma.

Ogled videa >>

Multi ideje za multinacionalko Frutarom
3. 3. 2014

Uspešno delujemo tudi na tujih trgih, tokrat v Švici in na Kitajskem. Za švicarsko podjetje Frutarom, člana multinacionalne skupine Frutarom, smo zasnovali logotip nove korporativne blagovne znamke arom in okusov – HyPar ter pripravili osnovne promocijske materiale kot sta oglas in letak. Hkrati smo idejno zasnovali sejemsko postavitev za Frutarom na CIH sejmu na Kitajskem ter izdelali grafično podobo sejma.

Fotografiranje v Lesnini Brdo
1. 3. 2014

Tokrat nam je pred objektivom profesionalno in mirno poziralo vrhunsko pohištvo. Za Lesnino smo v njihovem salonu na Brdu izvedli fotografiranje postavljenih ambientov. Projekt je vključeval organizacijo, produkcijo in postprodukcijo ter montažo fotografij.

Kia Cee'd v soju AV-jevih luči
28. 2. 2014

Kia Motors Adria Group d.d. se ponaša z novo fotografijo športne in zapeljive Kie Cee'd. Ta izpostavlja skladnost linij avtomobila ter ga prikazuje v vsej svoji veličastni lepoti. Fotografiranje avtomobila, tokratno se je odvijalo v našem foto studiu v Velenju, sicer velja za eno izmed zahtevnejših studijskih fotografiranj.

Nova akcija Vzajemne
27. 2. 2014

Premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so vedno aktualna tema. Aktualna akcija Vzajemne promovira znižanje premije, ključni poudarek pa je na najugodnejši ponudbi v Sloveniji. Promocija akcije zajema TV telop, tiskani in radio oglas ter spletno oglaševanje.

Europark v modnem blogu
26. 2. 2014

Mariborsko trgovsko središče svoje prodajalne in njihovo ponudbo predstavlja skozi oči diplomirane notranje oblikovalke, modne navdušenke in blogerke. Jana Koteska iskrivo opisuje svoje dogodivščine in razmišljanja, zato je njene tedensko sveže objave o aktualnih temah užitek prebirati.

Prenovljena spletna stran Visoke zdravstvene šole v Celju
25. 2. 2014

Koncept korporativne komunikacije VZŠCE obsega vse od image fotografiranja študentov v učnem okolju, prenove predstavitvene brošure ter plakata za informativni dan pa do zasnove, oblike in re-programiranja spletne strani. Spletna stran v prilagodljivem dizajnu aktualnim in bodočim študentom omogoča, da do informacij in aktivnosti na šoli na enostaven način dostopajo kar preko mobilnih telefonov in tablic.

Dobrodošli na Ytong hišnem sejmu
24. 2. 2014

Xella porobeton je vse (bodoče) prenavljalce in graditelje hiš povabila k sebi "domov" - na hišni sejem. V znak dobrodošlice smo v vizualni del podobe sejma umestili hišni predpražnik. Komunikacija poteka preko spletnih oglasov, novičk v izbranih medijih, zloženk, na facebook strani Ytong ter z direktnim nagovorom v newslettru.

Skandinavski dizajn v prilagodljivi obliki
4. 2. 2014

ASKO, sinonim za visokokakovostne gospodinjske aparate s skandinavskim dizajnom, se predstavlja z novo spletno stranjo v prilagodljivem dizajnu. Poleg modularno organiziranih predstavitvenih vsebin se ponaša tudi z dodelano dvostopenjsko navigacijo po izdelkih, s kataloškim izpisom podatkov pri izdelkih ter z naprednim iskanjem lokalnih dobaviteljev. Objavljeni ruski različici bo v kratkem sledila avstralska, nato pa še preostalih petnajst jezikovnih različic.

Spletna stran >>

TKK Srpenica v sveži spletni podobi
15. 1. 2014

Prenovljena spletna stran podjetja s 60-letno tradicijo proizvodnje gradbenih materialov omogoča poenostavljeno iskanje po številnih izdelčnih skupinah, namenu uporabe ali tehničnih lastnostih izdelkov na različnih multimedijskih napravah. Spletna stran je zasnovana v SiteKit sistemu z integriranim CRM modulom.

Spletna stran >>


TV oglas Septolete plus – zmagovit udarec vnetju in bolečini v grlu
12. 1. 2014

V TV oglasu za Krko d.d. smo moč pastil Septolete plus podkrepili z nastopom hokejske ekipe, ki bo, na podlagi odličnih rezultatov, letos prvič nastopila na Olimpijskih igrah. Premagati bolečino pomeni zmagati! Adaptacija TV oglasa je zajemala idejno in kreativno zasnovo ter celostno izvedbo, ki zadeva izdelavo animacije, snemanje, produkcijo in postprodukcijo. 

Ogled oglasa >>

Eles povezuje z Našim omrežjem
10. 1. 2014

Za podjetje Eles smo idejno in oblikovno zasnovali ter grafično izvedli že drugo številko interne revije Naše omrežje. Njen glavni namen je povezovati zaposlene ter krepiti njihovo pripadnost in prave ideje. Revija izhaja dvakrat letno. 

Nova spletna stran Impol
7. 1. 2014

Impol predstavlja svet aluminija, inovativnih rešitev in bogat program izdelkov na novih spletnih straneh, v novi podobi in  v prilagodljivem dizajnu. Spletne strani so podprte s kostumiziranim sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit.

Spletna stran >>

»Zajemite veliko dobrega« v novem letu
4. 1. 2014

Podjetje Plastika Skaza je svoje poslovne partnerje presenetilo z darili, katerim so poleg kuhinjskih pripomočkov iz lastne linije Cuisine Solo dodali začimbo in okusen recept za dobro leto. Izdelke, ki smo jih idejno in oblikovno zasnovali v novoletni darilni program s sloganom, »Zajemite veliko dobrega«  sta pospremili tudi tiskana in elektronska voščilnica. 


Lepe želje v elektronskih voščilih
4. 1. 2014

»Jutrišnji dan pripada tistim, ki s kreativnostjo gradijo prihodnost, živijo svoje sanje in trdno verjamejo v tisto, kar delajo.« se je glasila elektronska voščilnica Vzajemne ob prestopu v novo leto. Praznično smo obarvali še elektronske voščilnice za podjetja Eles, Plastika Skaza, Belinka Perkemija, Xella porobeton, Gorenje in Qlandia. Nore želje pa smo svojim poslovnim partnerjem zaželeli tudi sami.

Elektronsko voščilo Vzajemna >>

Nagrajena fotografija Gorenjevega tima IQcook
3. 1. 2014

Gorenje je prejelo nagrado Evropskega združenja internih komunikatorjev FEIEA za najboljše prakse internih komunikacij FEIEA Grand Prix 2013. Drugo mesto v kategoriji najboljše fotografije v internih tiskanih medijih je osvojila fotografija razvojnega tima IQcook, ki prikazuje inženirje, ključne za razvoj in nastanek inovativnega indukcijskega kuhališča. Fotografija je nastala v AV studiu, avtor pa je naš dolgoletni sodelavec Ivan Pisar. 

Destinacijski portal Portorož & Piran v prilagodljivem dizajnu
6. 12. 2013

Vedno več uporabnikov dostopa do spleta preko pametnih telefonov in tabličnih naprav, zato smo tudi portal www.portoroz.si  posodobili v prilagodljivem dizajnu (julija in avgusta 2013 je že četrtina vseh uporabnikov pregledovala portal preko mobilnih naprav).

Vsebina portala je dopolnjena v skladu s strategijo pripovedovanja zgodb (storytelling), z novimi fotografijami in novimi funkcionalnostmi, ki omogočajo prijazno uporabniško izkušnjo.  Celotna vsebina je urejena v e-katalogu, portal je povezan s sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit z integriranim CRM modulom.

Spletna stran >>