Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Ob jutranji kavici glas namenimo si
Ob jutranji kavici si vzemite čas in glasujte za vaš najljubši projekt. Podprite naše najboljše ideje, saj nam vaš glas veliko pomeni.
QLANDIA
DEŽELA NAKUPOV IN ZABAVE
Grajenje na odnosu do znamke in visoka pozornost uporabnikov sta vodilo prenove nove spletne strani.  Prepleti vsebine s ponudbami in stalnim dogajanjem pa so res #QL.
QLANDIA
NATIVNO OGLAŠEVANJE
Obogatitev spletne strani s članki, recepti in galerijami ponuja več kot 300 prodajalnam možnost vsebinskega marketinga in obiskovalcem hitro prehajanje s pomočjo # povezav.
PREDSTAVITEV FI-X.EXPERT
Nepozabna uporabniška izkušnja na spletni strani inovativnih lepil s prostorskim oblikovanjem in animacijami te dobesedno prilepi pred zaslon.
FLASHMOB
ROKOMETNI KLUB GORENJE
Kaj se zgodi, če na glavni mestni trg pripelješ dve rokometni moštvi, navijačice in pravo igrišče? Viralen video in nešteto novih rokometnih navdušencev.
SPLETNI PORTAL APARTMAJI.COM
A in P skupaj zagotovita nasmejano in prijazno uporabniško izkušnjo. Odkrivanje počitniških destinacij tako postane preprosto in zabavno.
SPLETNO MESTO SLOVENIAN ALPS
Pot čez slovenske Alpe še nikoli ni bila tako preprosta. Na enem mestu si lahko ogledate aktivnosti, namestitve in doživetja na prenovljeni spletni strani.
SPLETNA STRAN
SOLČAVSKA PANORAMSKA CESTA
Podajte se na potovanje s pastirčkom Krištofom v iskanju njegovih ovac. Sproti si oglejte turistično ponudbo in prek fotografij začutite destinacijo.
BLED MY WAY APLIKACIJA
Široka ponudba Bleda in njegove okolice zbrana na enem mestu. Privoščite si kremšnito, zapeljite s pletno in nočujte v Vili Bled, vsi vaši plani na enem mestu.
#ŠEVEČLEPEGA
Na svetu je veliko lepih stvari, a jih vedno težje opazimo. Sedaj pa smo vse zbrali na enem mestu in s pomočjo znanih slovenskih športnikov širimo pozitivizem.
SCOTTY IN MOLLY OSREČUJETA
S pomočjo uporabnikovih fotografij smo širili dobrodelnost in osrečevali živali iz zavetišč. Kampanjo smo izvedli že tretje leto, letos prvič na Instagramu in stran zasnovali v odzivnem dizajnu.
QLANDIA
SREDIŠČE NAKUPOVANJA
Nakupovanje smo iz nakupovalnega središča prenesli na družbena omrežja, v tiskane revije QL magazin in vsebinske članke na spletni strani. Tako smo v uporabniku vzbudili željo po ponovnem obisku središča.
VSAKA MAMA
KUHA BOLJE Z MU CUISINE
Odkrivanje kuharskih skrivnosti smo prepletli z oddajo Moja mama kuha bolje in skupaj raziskovali okuse različnih družin. Skrivnosti smo zbrali na pristajalni strani in povezovali izdelke s pripravo jedi.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.