Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Aprila cvetimo
Prenovljena Qlandia
Prenovljena Qlandia
Sveže objavljena spletna stran Qlandie prinaša novosti v spletni komunikaciji nakupovalnih centrov: koncept, ki uspešno združuje hiter dostop s preglednim prikazom uporabnih informacij in obogatenimi vsebinami, inovativen način predstavitve z uporabo povezovalnih hashtagov (#), newsfeed dogajanja na družbenih omrežjih uporabnikom omogoča deljenje vsebin, nativno oglaševanje pa nudi najemnikom (trgovine in lokali) možnost izpostavitve v obliki sponzoriranih člankov, galerij, video vsebin ali izdelkov.
NA QLANDIO
Apartmaji na novi spletni strani
Apartmaji na novi spletni strani
Zakaj je nova spletna stran www.apartmaji.com drugačna? Ker vsebuje ogromno bazo podatkov z več kot 17.000 apartmajev, temelji na lastnem kompleksnem rezervacijskem sistemu, ki pa se povezuje tudi s tujimi portali, in je celo bolj odziven kot tuje konkurenčne booking strani. Poleg vsega ga odlikuje tudi sodoben dizajn ter uporabniška izkušnja, ki se zgleduje po najbolj uspešnih svetovnih rezervacijskih portalih.
REZERVIRAJ APARTMA
Vzajemna išče "Ni panike obraz"
Vzajemna išče "Ni panike obraz"
Spomladi se, že skoraj pregovorno, mladim brez statusa pridruži nov val dijakov in študentov. Zavarovalnica Vzajemna je pripravljena – z novo kampanjo, s katero smo zgodbo Osnovno ni dovolj nadgradili s kreativnim foto natečajem. Iščemo "ni panike" obraze, ki jih bomo uporabili v veliki jesenski kampanji. Kakšen pa je vaš Ni panike obraz?
DELITE SVOJ NI PANIKE OBRAZ Z NAMI
Gorenje Spartak v AV luči
Gorenje Spartak v AV luči
Poznate nogometni klub Spartak? Kaj pa Spartak gospodinjske aparate? Gorenje Rusija preseneča z novo linijo gospodinjskih aparatov, v kateri blestijo hladilnik, tehtnica, toaster in grelnik vode. Za potrebe promocije linije smo zasnovali foto pristop za serijo imidž in produktnih fotografij. Izdelke smo fotografirali v najboljši luči – v največjem foto studiu v Sloveniji. AV foto studiu. ;)
Ljubljanske mlekarne kuhajo bolje
Ljubljanske mlekarne kuhajo bolje
Spremljate TV oddajo Moja mama kuha bolje? Z izdelki Mu Cuisine vsaka mama kuha bolje! To je zgodba, ki smo jo zasnovali za promocijo izdelkov Mu Cuisine in temelji na seriji TV oglasov. Zgodbo smo dopolnili še z zanimivim dogajanjem na digitalnih medijih: s pomočjo aplikacije na spletni strani in Facebooku zbiramo družinske skrivnosti, ki prehajajo iz generacije v generacijo in naredijo jedi bolj okuse. Je tudi vam mama zaupala kakšno?
RAZKRIJ SVOJO SKRIVNOST
Palomini velikonočni zajčki
Palomini velikonočni zajčki

Letošnje velikonočne mize so bile obložene z dobrotami in … Palominimi zajčki! Za promocijo praznične kolekcije serviet smo namreč idejno zasnovali in posneli promocijski video z zajčkom v glavni vlogi. Papirnatim, seveda! V video vodiču, ki smo ga popestrili s stop motion tehniko, so si uporabniki lahko ogledali, kako iz pisanih Paloma servietk izdelati simpatične velikonočne zajčke in z njimi popestrili svoje praznične mize.

IZDELAJ SI ZAJČKA
Gea in skrivnost dobrega okusa
Gea in skrivnost dobrega okusa
Tovarna olja Gea d.d. že več kot 20 let proizvaja delikatesni program po lastni tradicionalni recepturi. Skrivnost dobrega okusa je osrednji slogan programa ter izhodišče promocije majoneze in tatarske omake Gea. Zasnovali smo humoren video, v katerem smo se namenoma odmaknili od konkurenčnih oglasov, ki temeljijo na lepih bližnjih posnetkih hrane in uživanja proizvoda. Bravo naročniku za pogum!
OGLEJ SI VIDEO
GIZ DEE z novo grafično podobo
GIZ DEE z novo grafično podobo
Gospodarsko interesno združenje distribucije električne energije se predstavlja v novi celostni grafični podobi ter z logotipom, ki obeležuje jubilejno 20. obletnico delovanja. V novi preobleki so že nastopili na 2. Strateški konferenci elektrodistribucije Slovenije, za katero smo idejno zasnovali in oblikovali vse potrebne promocijske materiale – obsežno brošuro konference, spletne in tiskane oglase, plakate in drugo.
ECE ima spletno trgovino
ECE ima spletno trgovino
ECE je odprla novo spletno trgovino, ki omogoča ugodnejše nakupovanje ali obročno odplačevanje energijsko visoko učinkovitih gospodinjskih aparatov in izdelkov zabavne elektronike. Za potrebe promocije smo poskrbeli za idejno zasnovo kampanje ter izvedbo z gigant plakati, POS materiali, direktno pošto ter interaktivnimi spletnimi in tiskanimi oglasi.
V ECE TRGOVINO


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.