Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Diggit
Dvakrat DIGGITalni
Diggit
V torek smo na peti slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah Diggit s ponosom odnesli domov kar dve zlati nagradi. V kategoriji izdelki za dom smo prejeli nagrado za digitalni dogodek Bine, božična večerja in vi – v živo!, kjer smo kuhali skupaj z Binetom. Drugo nagrado pa smo prejeli v kategoriji šport za spletni video Flashmob rokometni klub Gorenje Velenje, kjer smo pripravili pravi športni spektakel. 
DIGGIT
Nova spletna stran Jezeršek
Nova spletna stran Jezeršek
Sodobna spletna stran v prilagodljivem dizajnu izpostavlja ključnih 5 stebrov blagovne znamke – catering, doživetja, akademijo, izbrane lokacije (Dvor, Blejski grad in Hiša kulinarike) ter čezmejno delovanje (mednarodni catering Sora). Pregledno in enostavno iskanje informacij smo združili s sistemom prijav na dogodke ter poskrbeli, da blagovna znamka Jezeršek komunicira svojo pozicijo vodilne na trgu tudi prek spleta.
NA JEZERSEK.SI
Viralni videi Telemach
Viralni videi Telemach

Že spremljate noro zgodbo očeta in sina na poti v poslovalnico? Za Telemachovo digitalno kampanjo s katero oglašujemo nakup prek spleta, smo v sodelovanju z Gojkom Ajkulo pripravili serijo zabavnih viralnih videov, kjer ljudje prek FB profila Telemach sami narekujejo potek zgodbe. Postopno razkrivanje videov obiskovalca seznani s ponudbami, hkrati pa mu ponuja možnost aktivnega sodelovanja. Pokukajte na FB profil Telemacha in oddajte svoj glas tudi vi. 

SPREMLJAJ POTEK ZGODBE
Grafična podoba za Lifeclass Hotel Slovenija
Grafična podoba za Lifeclass Hotel Slovenija

Za prenovljeni Hotel Slovenija smo izdelali CGP, hotel opremili z novo grafično podobo in pripomogli, da zažari v ponovnem prestižu. Oblikovali smo tiskovine za hotelski in sobni standard, označevalne table, naredili embalažo za kozmetiko in grafično opremili celoten food and beverages oddelek ter s tem poudarili preprostost, občutek sprostitve in toplino Sveta zdravih užitkov.  

VSTOPI V SVET ZDRAVIH UŽITKOV
V Nebesa s Palomo
V Nebesa s Palomo
Po uspešni jesenski kampanji za blagovno znamko Paloma sensitive care smo komunikacijo v pomladnih dneh osvežili z nagradno igro, ki kupce toaletnega papirja Paloma sensitive care popelje na vikend razvajanje v Nebesa. Vsebinsko smo nadgradili TV spot s kuštravim fantom, promocijo podprli z digitalnim oglaševanjem in osvežitvijo spletnega mesta ter rešitvami shopper marketinga.
SODELUJ V NAGRADNI IGRI
Zmagovalno poletje v Qlandii
Zmagovalno poletje v Qlandii

V juniju bo v nakupovalnih centrih Qlandia vse potekalo športnem duhu. Na spletni strani in v centrih do konca junija poteka glasovanje za QL zmagovalno društvo, ki prejme 1000€ donatorskih sredstev, s čimer se podpira lokalna skupnost v okolici centrov. Izključno preko prenovljene spletne strani pa lahko sodelujete v veliki nagradni igri za QL zmagovalni oddih – vikend paket za vso družino, ki ga podarjajo Terme Ptuj. Sodelujte tukaj.

NA QLANDIO
Vitalno prenovljen Frutarom Vitiva
Vitalno prenovljen Frutarom Vitiva
Da je narava zakladnica rešitev, dokazuje tudi podjetje Vivita, ki razvija in proizvaja naravne rastlinske ekstrakte, naravna barvila za različne industrije ter inovativen ekstrakt rožmarina proti oksidaciji živil. Naprednost podjetja smo vizualizirali z novimi logotipi njihovih blagovnih znamk, novo spletno stranjo v prilagodljivem dizajnu, razstavnim prostorom za sejem Interzoo v Nemčiji ter tiskanimi promocijskimi materiali.
Fotografiranje za Kovinoplastiko Lož
Fotografiranje za Kovinoplastiko Lož
Kovinoplastika Lož je eden največjih ponudnikov pomivalnih korit in ostalega programa za opremo profesionalnih in domačih kuhinj. Nova serija pomivalnih korit in kuhinjskih armatur je zasijala v soju naših fotostudijskih luči. Najlepši pogled smo iskali tako v imidž ambientalnih kot produktnih fotografijah dovršenih izdelkov.
Katalog Gorenja Keramika
Katalog Gorenja Keramika
Gorenje v naše domove vstopa tudi s programom visoko kakovostnih keramičnih ploščic, ki ljubitelje keramike navdušuje v prenovljeni grafični podobi. Poleg fotografiranja izdelkov v foto studiu smo za potrebe komuniciranja in promocije idejno zasnovali ter pripravili nova kataloga.
TV telop v Narodni galeriji
TV telop v Narodni galeriji

Aplikacija, ki smo jo pripravili za Narodno galerijo, dinamično prikazuje dogodke na LCD zaslonih na sami lokaciji in samodejno prilagaja velikost besedil glede na predvajano vsebino na LCD zaslonih. Tako lahko obiskovalci hitro pridobijo informacijo, kaj se dogaja danes, jutri ali v prihodnjih dneh in načrtujejo svoj ponovni obisk.VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.