Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Preden se odpelješ na dopust ...
Nova spletna stran Hotelov Bernardin
Nova spletna stran Hotelov Bernardin
Spletno stran hotela Bernardin smo ustvarili v skladu s CGP, ki smo ga izdelali v začetku leta. Izboljšali smo uporabniško izkušnjo ter s posebno poenostavljeno mehaniko in scenariji prehodov omogočili boljšo preglednost in čistejši videz strani. Pripravili smo modul za prikaz in urejanje paketnih ponudb ter omogočili samodejno sinhronizacijo dogodkov s portalom portoroz.si.
OBIŠČI HOTELE BERNARDIN
Pralni in sušilni stroji Gorenje SensoCare
Pralni in sušilni stroji Gorenje SensoCare
Sodobni tehnologiji, ki se prilagaja posameznikovim potrebam pranja perila, smo pripravili novo komunikacijsko zgodbo: ''One. For all you are.'' Zaokrožila bo po vseh trgih Gorenja. Osrednji element mednarodne kampanje je video, ki smo ga posneli v dveh različicah – z moškim modelom in ženskim za bolj tradicionalne trge. Obsežen toolbox pa vsebuje vse: od oglaševalskih in POS materialov do pristajalne spletne strani, tips & tricks videov ter promocijskih materialov.
OGLEJ SI VIDEO
QL modne preobrazbe
QL modne preobrazbe
Nakupovalni centri Qlandia so kot edini v Sloveniji celoten mesec maj posvetili modi in modnim revijam. V Mesecu mode smo organizirali tudi veliko nagradno igro QL modna preobrazba, za katero smo prejeli več kot 600 prijav. Med vsemi smo izbrali 7 srečnih parov, ki so celo popoldne nakupovali v Qlandii, medtem ko smo jih spremljali s kamero in fotoaparatom. Enominutne predstavitvene filmčke in fotoreportaže smo nato uporabili kot vsebinski prispevek na spletni strani ter za nagradno igro "Poimenuj in nakupuj" na FB profilu Qlandie.
VEČ O DOGAJANJU
Blažič Experience
Blažič Experience
Lesarska industrija je z dvodnevnim dogodkom podjetja Blažič – Blažič Experience doživela nekaj povsem novega. Združevanje posla in izobraževanja z zabavno in atraktivno vsebino smo ujeli v kratkem, 3-minutnem videu, ki slikovito povzame dogajanje in navdušenje zbranih gostov. Strokovni del dogodka z govorniki na odru smo na platnu prenašali tudi v živo.
IZKUSI BLAŽIČA
Letno poročilo Elektra Celje
Letno poročilo Elektra Celje
Elektro Celje z letošnjo osrednjo zgodbo letnega poročila osvetljuje življenje. Koncept smo razpeljali s foto pristopom, ki se igra s svetlobo in temo. Sodoben, čist dizajn smo na predelnih straneh nadgradili z infografikami, ki povzamejo ključne karakteristike delovanja družbe.
Projekt 'Pazi, steklo!'
Projekt 'Pazi, steklo!'
Veste, kaj je steklo? V šolskem letu 2015/2016 so ga na kreativen način s podjetjem Reflex spoznavali tudi otroci osnovnih šol. Ob zaključku projekta, ki je obsegal knjigo z zabavno zgodbico pisateljice Janje Vidmar in nagradni ustvarjalni natečaj, smo celo zgodbo in potek projekta strnili v simpatično predstavitveno brošuro.
Prenova embalaže malih gospodinjskih aparatov Gorenje
Prenova embalaže malih gospodinjskih aparatov Gorenje
Prenovili smo sistem embalaž vseh malih gospodinjskih aparatov in linij znotraj skupine. Nova grafična podoba je namenjena tako slovenskemu kot tudi vsem mednarodnim trgom Gorenja. Vodilo pri oblikovanju je bila korpo zgodba Life simplyfied – enostavnost, jasnost in povezljivost z vsebino na spletnem mestu. Nov, sodoben foto pristop omogoča enovitost in prepoznavnost, s katero bo prenovljena embalaža izstopala na prodajnih mestih.
Wood Stock Society
Wood Stock Society
Za proizvajalce najboljših lesenih očal na svetu smo postavili novo spletno stran. S sinhronizacijo 360 stopinjske fotografije izdelka, naslovnega bannerja in variacijo lesa smo ustvarili izvrstno uporabniško izkušnjo, ki bo navdušila uporabnike.
IZBERI SVOJA OČALA
Destinacijski portal Škofja Loka
Destinacijski portal Škofja Loka
Za destinacijski portal Škofje Loke smo na novo postavili spletno stran, uredništvo vsebin pa prepustili lokalni turistični organizaciji. Ustvarili smo poseben modul za dogodke, kjer lahko spremljamo dnevno dogajanje po kraju, datumu in aktivnosti, najdemo pa lahko tudi vso turistično ponudbo škofljeloškega območja. Spletno stran smo nadgradili s funkcionalnostjo nabora vseh ponudnikov turističnih storitev na enem mestu.
OBIŠČI ŠKOFJO LOKO
Kako uporabljati keramično posodo Gorenje?
Kako uporabljati keramično posodo Gorenje?
Seriji videov "Works for me" se je pridružil najnovejši video uporabe seta keramičnih posod za pripravo okusnih in zdravih obrokov v pečici. Prepoznavno okolje in koncept videov smo tokrat nadgradili z razširjenim ambientom s pečico in grafičnimi dodatki za nazornejšo predstavitev delovanja.
OGLEJ SI VIDEO


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.