Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Zaljubljeni v čokolado
Zaljubljeni v Luciferjevo spletno trgovino
Zaljubljeni v Luciferjevo spletno trgovino
Ljubezen in čokolada sta nerazdružljivi, zato naj bo valentinovo letos vražje sladko. Nakup vrhunskih čokoladnih izdelkov lahko opravite na spletni strani blagovne znamke Lucifer, ki smo jo nadgradili s spletno prodajalno. Preverite valentinovo ponudbo in izberite najslajše – za vaše najdražje ali zase.
V SPLETNO ČOKOLADNICO
Z Gorenjem v Planico
Z Gorenjem v Planico
Kar tisoč novih lastnikov Gorenjevih aparatov in nadobudnih navijačev slovenskih orlov bo v okviru nove Gorenjeve akcije odpotovalo v Planico in si zadnji dan tekmovanja v smučarskih skokih ogledalo brezplačno. Za promocijo akcije in paketa Planica smo zasnovali plakate, letake, POS materiale ter spletne in tiskane oglase. Zdaj pa samo še držimo pesti za naše fante!
Prenovljeni CGP za Hotele Bernardin
Prenovljeni CGP za Hotele Bernardin
V sklopu rebrandinga smo prenovili celostno grafično podobo Hotelov Bernardin, vključno z vsemi pripadajočimi materiali. Tako smo povsem na novo oblikovali tudi logotipa za Salinero in Kamp Lucijo, posodobili krovni logotip in logotip resorta San Simon.
Europark magazin v novi podobi
Europark magazin v novi podobi
Brezplačna revija nakupovalnega središča Europark je z letom 2016 bralce razveselila z novo, osveženo grafično podobo. Magazin pa smo tudi vsebinsko izpopolnili, da je branje še prijetnejše in izkušnja še boljša.
PRELISTAJ EUROPARK MAGAZIN
Prenovljeni GH Adriatic na spletu
Prenovljeni GH Adriatic na spletu
Nova spletna stran sledi principu spletne predstavitve LifeClassa iz Portoroža: prepoznavna vizualna in grafična podoba ter prilagodljivi dizajn. Prednost za uporabnika je tudi kataloški izpis wellness ponudbe, ki omogoča pošiljanje povpraševanja na posameznih paketih in neposredna povezava z rezervacijskim sistemom.
NA GH ADRIATIC
Gorenjev sokovnik pokazal, kaj zmore
Gorenjev sokovnik pokazal vse, kar zmore
Svoje zmogljivosti in prednosti je v simpatičnem videu serije Works for me, ki smo jo v lanskem letu idejno zasnovali za Gorenje, pokazal izjemni sokovnik Slow juicer. Priprava videa je vključevala vse – od zgodbe do snemanja, grafike, glasbene podlage in postprodukcije. Od začetka do konca, od svežih vitaminov do sveže stisnjenega soka za dobro jutro in dober dan.
NAREDI SI SOK
Nova spletna stran za Mojo naložbo
Nova spletna stran za Mojo naložbo
Pokojninska družba Moja naložba je bila deležna temeljite grafične, vsebinske in tehnične posodobitve na spletu. V sklopu prenove spletne strani smo sodobno uporabniško izkušnjo še nadgradili z moduli za izračune. Stran je postavljena v sistemu za upravljanje z vsebinami SiteKit s pripadajočim CRM modulom, ki omogoča enostavno pošiljanje e-obvestil.
NA MOJO NALOŽBO


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.