Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Mmmmmm, pomlad :)
Pssst in akcija – snemamo!
Pssst in akcija – snemamo!
Lotili smo se temeljite prenove našega foto studia v Velenju. Pod drobnogled smo vzeli kar 200 m2 površine in jo sfrizirali v super namenski prostor za video produkcijo, ki kar kliče po kreativnih zgodbah in projektih. Ekipa ima hudo kamero in kamera ima pravo ekipo. Že snemamo! :)
Kaj je Stiskalnica za olje Gorenje?
Kaj je Stiskalnica za olje Gorenje?
Seriji videov Works for me, ki smo jo v lanskem letu idejno zasnovali za Gorenje, se je pridružila tudi Stiskalnica za olje. Vse, od scenarija, snemanja, grafike pa do glasbene podlage in postprodukcije, teče kot namazano in ob ogledu vas bo zagotovo zamikalo, da si pripravite svoje 100-odstotno naravno olje iz vaših najljubših semen in oreščkov. Vse za res žlahtno oljno kapljico narave.
PRIPRAVI SI OLJE
Prenovljeni Brisole
Prenovljeni Brisole
Spletna stran podjetja Prometaling d.o.o., ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in montažo naprednih senčil in vodotesnih pergol, je dobila novo, sodobno preobleko. "One page" dizajn zagotavlja uporabniku prijazno izkušnjo, saj so vse osnovne informacije dostopne brez nepotrebnega klikanja. Stran je usmerjena h konverziji oziroma pridobivanju čim večjega števila povpraševanj.
NA BRISOLE
Mojster Silvo in prednosti Ytonga
Mojster Silvo in prednosti Ytonga
Imamo dokaz, da si lahko z Ytongom zgradite varen dom! V najnovejši kampanji za promocijo Ytong hiš smo namreč aktivirali mojstra Silva in zasnovali YTONG LAB. V petih kratkih videih dokazujemo izolativnost, trdnost, vodoodpornost, nosilnost in protipožarnost tega gradbenega materiala. Promocijo smo nadgradili z logotipom YTONG LAB-a, spletno podstranjo na www.ytonghisa.si in spletnimi oglasi.
V YTONG LAB
Eles ima vrednote na mestu
Eles ima vrednote na mestu
V okviru celostne komunikacije vrednotnega sistema smo pripravili tudi kreativno umeščanje vrednot v okolje znotraj družbe. Vsaka izmed šestih ključnih vrednot je dobila izpostavljeno mesto, ki jo smiselno povezuje z lokacijo ter svoje zabavno sporočilo. Cilj: vzbuditi pozornost zaposlenih in obiskovalcev ter jih spodbuditi k ravnanju v skladu z vrednotami družbe.
Digitalni LifeClass na prvem mestu
Digitalni LifeClass na prvem mestu
Podjetje E-laborat je naredilo analizo digitalnih konkurenčnosti slovenskih hotelov in zdravilišč za leto 2015 ter raziskalo digitalni nastop ponudnikov v panogi turizma. Z najvišjim doseženim številom točk se je na prvo mesto uvrstil LifeClass s spletno stranjo, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Med prvih pet pa se je uvrstila še ena spletna stran AV studia, in sicer spletna stran Hotelov Bernardin.
NA LIFECLASS
CGP za Future flow
CGP za Future flow
Gre za štiriletni projekt Evropske unije o razvoju napredne IT tehnološke platforme za zagotavljanje ravnovesja in prenosa električne energije, s poudarkom na obnovljivih virih energije. Za projekt, ki obsega 12 partnerjev iz cele Evrope, med njimi tudi Eles, smo kreativno zasnovali in izdelali celostno grafično podobo, vizualno identiteto ter osnovna promocijska orodja.
SEMPL izstopa na drugem mestu
SEMPL izstopa na drugem mestu
Regijska konferenca medijskih trendov se je po izboru bralcev Marketing magazina uvrstila na drugo mesto med kampanjami, ki so v lanskem letu najbolj izstopale v slovenskem oglaševalskem prostoru. S komunikacijo na spletnem mestu, družbenih omrežjih, videom na YouTube-u, online in offline oglasih ter opremo samega dogodka smo želeli opozoriti na medijske trende, ki se niso le zbudili, temveč tudi zacveteli in zaživeli.
AV blog: Ana piše
V našem blog kotičku že lahko preberete najnovejši članek "Iz sveta digitalnega marketinga", ki je nastal na podlagi mednarodnega seminarja s Handom Sinisalujem v glavni govorniški in producentski vlogi. Kako pomembni so podatki, kakšno moč ima vsebinski marketing ter ostala zanimiva dognanja, podkrepljena s študijami primerov, razkriva AV Ana. :)
PREBERI BLOG


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.