Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Nova spletna stran Term Čatež
Nova spletna stran Term Čatež
V sodelovanju s Termami Čatež smo v začetku septembra objavili prenovljeno spletno stran, pri čemer smo osrednji poudarek namenili preurejeni vsebinski strukturi in poenostavljenimi prehodi med posameznimi vsebinami. Pri oblikovanju smo upoštevali najsodobnejše trende oblikovanja spletnih strani v turizmu ter stran tehnično razvili z uporabo najnovejših tehnologij. Vzpostavili smo tudi pregleden in celovit katalog ponudbe ter posodobili in poenostavili postopke rezervacije in nakupa.

Objavo nove spletne strani so v Termah Čatež počastili s posebno ponudbo. Obiščite www.terme-catez.si in si oglejte, kako smo kompleksno vsebino zaobjeli v eleganten, pregleden in intuitiven dizajn ter obenem izkoristite ugodnosti, ki so vam jih pripravili ob prenovi.
PREVERI POSEBNO PONUDBO TERM ČATEŽ
Nazaj v šolo s Qlandio
Nazaj v šolo s Qlandio
Nazaj v šolo? Brez skrbi, QL bo! V nakupovalnih centrih Qlandia smo ob prihodu prvih šolskih dni pripravili celostno jesensko komunikacijsko akcijo. Poleg celotnega spektra offline in online oglaševanja smo velik poudarek namenili pripravi poučnih in zabavnih vsebin, ki so dostopne na nedavno prenovljeni spletni strani. Pripravili smo tudi spletno igro Nagradni spomin, v kateri se je v manj kot treh tednih preizkusilo več kot 6.700 igralcev. Preizkusite ga še vi! Odigrajte ga v čim manj potezah in si prislužite nagrado v darilnih bonih Qlandia.
IGRAJ NAGRADNI SPOMIN
Gorenje Chef kolekcija
Gorenje Chef kolekcija
Zdaj boste lahko tudi doma kuhali kot pravi chef – z Andrejem Kuharjem, večkratnim dobitnikom Michelinove zvezdice. V novi podobi smo preoblikovali embalaže nove kolekcije, z videi predstavili zmogljivosti aparatov ter zgodbo razširili tudi na vsa ostala komunikacijska sredstva za slovenski in tuji trg.
KUHAJ KOT CHEF
Europark ima 16 let
Europark ima 16 let
Kdo se ne spomni Mariborčanke Lidije Kodrič in njene pesmi 'Danes mi je 16 let'? Skupaj z Europarkom je zapela v rojstnodnevnem videu, ki smo ga kot del celostne promocije praznovanja 16-letnice nakupovalnega središča delili s širšo javnostjo in potrkali na nostalgična srca.
EUROPARKOVIH 16
Ni panike z Vzajemno
Ni panike z Vzajemno
Vse od pomladi smo zbirali Ni panike obraze mladih, ki se zdaj pačijo z gigant plakatov, oglasov, plakatov in vseh ostalih komunikacijskih sredstev v sklopu jesenske celostne kampanje Vzajemne za mlade. Zbrali smo skoraj 1.000 obrazov. Vsak oglas ima svoj obraz. Enak princip velja tudi na spletnem mestu www.nistatusa-nipanike.si. Mladi (in mladi po srcu) ga lahko s svojo fotografijo začasno 'prevzamejo' ter s tem sodelujejo v nagradni igri. Zabavno izkušnjo pa lahko delijo tudi s svojimi Facebook prijatelji.
SODELUJ V NAGRADNI IGRI
Skok v novo abonmajsko sezono Festivala Velenje
Skok v novo abonmajsko sezono Festivala Velenje
Za novo abonmajsko sezono Festivala Velenje smo najprej skočili v foto studio, kjer smo z balerino ustvarili čudovite fotografije za potrebe komuniciranja prek različnih kanalov. Ker gredo ideje rade čez rob, je balerina na gigant plakatih zrasla in postala še opaznejša.
Prenovljena vizualna podoba za SiDG
Prenovljena vizualna podoba za SiDG
Za novoustanovljeno gospodarsko družbo Slovenski državni gozdovi d.o.o smo kreativno zasnovali in izdelali celostno grafično podobo, vizualno identiteto ter osnovna komunikacijska in promocijska orodja. Logotip je sestavljen iz dveh glavnih elementov, ki ponazarjata identiteto in dejavnost družbe - stilizirana podoba dreves in silhueta Triglava.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.