Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Dočakali smo podmladek
Telemach želi #ŠEVEČlepega
Telemach želi #ŠEVEČlepega
Se tudi vam zdi, da je okrog nas (pre)več negativnih sporočil? Nova Telemachova digitalna kampanja ima družbeno koristen cilj: na preprost in zabaven način ter s pomočjo telekomunikacijske tehnologije širiti pozitivizem med uporabniki. Platforma omogoča, da uporabnik naloži fotografijo v galerijo na pristajalni strani in unikatnemu hashtagu kampanje (#ŠEVEČ) doda svoje pozitivno sporočilo. Pa ti, si že našel svoj #ŠEVEČlepega moment?
DODAJ SVOJE POZITIVNO SPOROČILO
Chef Bine priporoča Gorenje
Chef Bine priporoča Gorenje
Preizkusite odlične kuharske ideje chefa Bineta Volčiča! Oglejte si video recepte, ki jih je pripravil za komunikacijo akcije večnamenskega mešalnika Power Blender, ter kuharske nasvete in trike v podporo akciji inovativnih vgradnih kuhalnih aparatov. Obe kampanji sta na Gorenjevi spletni strani predstavljeni s HTML bannerjem, ki vodi na pristajalno podstran posamezne akcije.
KUHAJ Z BINETOM
35 let Jezerškovih zgodb
35 let Jezerškovih zgodb
Del 35. obletnice ustvarjanja kreativnih kulinaričnih zgodb, ki jo je družina Jezeršek proslavila s pop-up praznovanjem v skladišču LPP, smo bili tudi mi. Za ta izjemen dogodek smo zasnovali retro grafično podobo in pripravili vse od teaserja do uradnega vabila, od imen postaj s hrano in pijačo pa do razstave v tramvaju, stene spominov in fotografskih dodatkov. Jubilej smo obeležili tudi v logotipu Jezeršek.
Z Vzajemno v tujino
Z Vzajemno v tujino
Poletni meseci pred nami vabijo na krajši ali daljši oddih, tudi čez mejo. Zato sveža oglaševalska akcija Zavarovalnice Vzajemna vsaj za nekaj trenutkov vse popelje na morje, na sonce, v prestolnice … Bikini modrčki v vzorcih različnih zastav se kot osrednji vizualni motiv pojavljajo v tiskanih in spletnih oglasih ter na ostalih promocijskih materialih.
Prenovljena Adria Ankaran
Prenovljena Adria Ankaran Prenovljena spletna stran hotel in kamp resorta je oblikovno in vsebinsko prečiščena, zato uporabniku omogoča pregledno iskanje informacij in enostavno rezervacijo aktivnih počitnic. Posebnost rezervacijskega sistema je izpis najnižje cene glede na sezono in minimalno število nočitev. Za večjo vizualno razgibanost in privlačnost vsebine poskrbijo velike ikone in ostali grafični elementi.
NA ADRIO ANKARAN
Gorenje za miren spanec
Gorenje za miren spanec
Kaj ima Gorenje z mirnim spancem? Več, kot si mislite, saj vam ob nakupu izbranega pralnega ali sušilnega stroja Gorenje podarijo komplet izdelkov Odeje Škofja Loka. Promocijsko akcijo smo podprli z idejno zasnovo in pripravo spletnih pasic, opremo prodajnih mest, plakati in kuponi za kupce ter grafično opremo za mehka darila.
SPI MIRNO Z GORENJEM
Eles in GEN energija ponujata izziv
Eles in GEN energija ponujata izziv
GEN energija in Eles, operater nacionalnega elektroenergetskega sistema, prek zanimive spletne aplikacije vsakomur ponujata izziv, da en dan upravlja s proizvodnjo električne energije v Sloveniji. Za promocijo že izdelane spletne aplikacije smo idejno zasnovali in pripravili tiskane in spletne oglase ter elektronsko direktno pošto. Preizkusite se tudi vi in oblikujte svojo energetsko mešanico.
PREIZKUSI SE KOT OPERATER ELEKTRARN
Omnjom, za obliznit' dober
Omnjom, za obliznit' dober
Sladkosnedi, pozor: domači sladoledi in slaščice na pohodu! Citycenter Celje je bogatejši za sladoledni supermarket, ki smo ga oplemenitili z novo blagovno znamko Omnjom, jo opremili s super slastno celostno grafično podobo, sloganom in za obliznit' dobro komunikacijsko zgodbo z Injo Zalta v glavni vlogi. Za promocijo smo posneli TV spot, pripravili radijsko in tiskano oglaševanje, celostno opremo prodajnega mesta, spletno stran in strategijo za družbena omrežja. Všečkajte, preizkusite, uživajte :).
KAM NA OMNJOM SLADOLED?


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.