Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV movember
Kako deluje Gorenjev smoothie maker?
Kako deluje Gorenjev smoothie maker?
In katere so prednosti ostalih malih gospodinjskih aparatov Gorenje? Odgovor na vprašanje je le klik stran. Uporabo in prednosti posameznega gospodinjskega aparata si boste lahko ogledali v kratkih inovativnih videih na spletni strani gorenje.si in YouTube kanalu. Glavna vloga v prvi epizodi pripada aparatu za pripravo smoothijev, video pa smo s pomočjo QR kode umestili tudi na novoletno darilno embalažo. Opozorilo: ob ogledu se vam lahko začnejo prekomerno cediti sline.
OGLEJ SI VIDEO
SPARov kuharski izziv
SPARov kuharski izziv
Radi kuhate in ustvarjate v svoji kuhinji? Potem je nova nagradna igra, ki smo jo zasnovali in izvedli za Spar, pravi izziv za vas. Prek aplikacije na Facebook profilu Sparmesto objavite svojo fotografijo jedi, ki ste jo pripravili, in držite pesti. Če bo vaša fotografija med dvajsetimi najbolj všečkanimi, vas čaka super nagrada – kuharski tečaj v Gostilni Rajh ali restavraciji Cubo. Ostali sodelujoči se v nagradnem žrebanju potegujejo za vrhunske izdelke blagovne znamke Rosmarino. Sprejmete izziv?
KUHAJ IN SODELUJ
Digitalno: Chef Bine in Gorenje
Digitalno: Chef Bine in Gorenje
V sklopu jesenske komunikacijske akcije smo prevzeli njen digitalni del. V seriji bannerjev, oglasnih prevzemov spletnih strani in uporabe drugih orodij za oglaševanje na spletu smo pri umestitvi sporočil upoštevali vedenjski marketing. Za vse, ki so se na sporočila o darilu ob nakupu odzvali, smo uporabili taktike remarketinga. Osvežili smo tudi pristajalno spletno stran, na kateri si poleg produktnih video predstavitev obiskovalci lahko ogledajo tudi posnetke snemanja s chefom Binetom.
KUHAJ Z BINETOM
Vetoquinol na sejmu v Avstriji
Vetoquinol na sejmu v Avstriji
Zasnova in grafična oprema dveh razstavnih prostorov sta francoskemu proizvajalcu Vetoquinol, eni največjih veterinarskih farmacevtskih družb na svetu, pomagali pri uspešni predstavitvi na mednarodnih sejmih veterinarstva v Salzburgu in Tullmu v Avstriji. Prva sejemska zgodba je predstavila novo korporativno podobo družbe, drugi sejem pa smo grafično opremili z vsebinami, ki so temeljile na predstavitvi izbranih produktnih blagovnih znamk. Za potrebe sejmov smo grafično oblikovali tudi tiskovine in ostali promocijski material.
10 let Fakultete za logistiko
10 let Fakultete za logistiko
Kaj je logistika? Perspektiva. Tega se zavedajo bivši in sedanji študenti Fakultete za logistiko, ki v Celju že 10 let iz študentov ustvarja diplomirane inženirje logistike. Ob obeležitvi obletnice smo za fakulteto pripravili jubilejni žig, vabilo na slavnostni dogodek, razglednico in znamko, ki bo postala tudi del slovenske filatelistične zbirke na temo logistike.
Drugačen video banke Sparkasse
Drugačen video banke Sparkasse
Banka Sparkasse se predstavlja s sloganom "drugačna banka", zato je tudi korporativni video malo "drugačen". Klasično predstavitev banke, storitev in zaposlenih spremljamo skozi prvoosebni pogled, ki se ob stiku z ljudmi prenese na drugo osebo. Video je opremljen s sodobnimi in trendnimi infografikami, ki na hiter, enostaven in razumljiv način sporočajo dejstva o banki in njenem poslovanju.
SPOZNAJ SPARKASSE
Eles širi vrednote med zaposlenimi
Eles širi vrednote med zaposlenimi
Z letnim poročilom je operater slovenskega elektroenergetskega sistema zastavil smer letošnje komunikacije, ki temelji na vrednotah družbe. Zgodbo smo med zaposlene razširili z imidž predstavitveno brošuro vrednot, ki smo jo opremili z infografikami na temo zaposlenih v Elesu, fotografijami športnikov kot simboličnimi nosilci vrednot in smernicami za delovanje v skladu z vrednotami. Katerim vrednotam pa vi sledite na delovnem mestu?
Novoletni program družbe Frutarom
Novoletni program družbe Frutarom
Eden vodilnih svetovnih proizvajalcev okusov in arom z letošnjim novoletnim programom potuje okoli sveta. Prepoznaven fotopristop  s črno belimi fotografijami in izstopajočim barvnim detajlom tokrat pripoveduje zgodbo globalnosti skozi različne kulture in kulturne znamenitosti.
Litostroj na Hydro 2015
Litostroj na Hydro 2015
Skupina Litostroj Power se je strokovni javnosti na mednarodni konferenci in razstavi Hydro 2015 v francoskem Bordeauxu predstavila s sodobnim sejemskim prostorom. Poleg korporativnega nivoja smo del komunikacije namenili tudi celostnim rešitvam skupine ter najnovejšim turbinam. Sejemski pomocijski materiali so vključevali tudi video predstavitev in nenazadnje – dobro pogostitev.
Nieros v novi podobi
Nieros v novi podobi
Oktobra smo se poglobili v nerjaveče jeklo, saj smo za profesionalnega proizvajalca tehnološko zahtevne opreme iz nerjavečega jekla prenovili logotip podjetja in zasnovali ključne elemente celostne grafične podobe. Največji izziv? Spoštovanje dolgoletne tradicije delovanja podjetja, ki sega v leto 1773. V novem korporativnem oglasu za revijo Hiše smo izpostavili tudi sodelovanje z arhitekti, kar za podjetje predstavlja nov korak v prihodnost.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.