Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV prognoza: sončno 24/7
Gorenjeva božična večerja z Binetom
Gorenjeva božična večerja z Binetom
Vse prijatelje Gorenja in spletne uporabnike letos čaka prav posebno božično darilo – ekskluzivna spletna kuharska generalka s chefom Binetom Volčičem. Prijavi se lahko kdor koli in z Binetom, ki ga bo vodil skozi postopke in recepture v živo, skuha vrhunsko božično večerjo. Meni pa je … božičen. ;) Kaj še čakate? Prijavite se!
PRIJAVI SE NA VEČERJO
Vdihni 2016 z LifeClassom
Vdihni 2016 z LifeClassom
Negativno je v LifeClassu pozitivno. Seveda govorimo o negativnih ionih, ki nastajajo ob valovanju morja in so vir dobrega počutja. Ste vedeli, da so najbolj zgoščeni pasovi ravno na območju LifeClass hotelov? Zato ni presenetljivo, da so ravno negativni ioni glavna tema njihove novoletne komunikacije, ki nadaljuje filozofijo zdravega oddiha in dobrega počutja. Naj bodo v letu 2016 negativni samo ioni!
Z Elanom v prihodnost
Z Elanom v prihodnost
Čeprav se je smučarska sezona šele začela, smo v našem foto studiu že zakorakali v prihodnjo zimo – s trendi dizajni in najnovejšim tehnološkim napredkom na področju enega najbolj priljubljenih zimskih športov. Razlog: fotografiranje najnovejše kolekcije Elana za sezono 2016/2017, kjer so v soju žarometov zasijale smuči, smučarske deske in vsa dodatna oprema za aktivne dni na snegu.
QL december s Qlandio
QL december s Qlandio
Vas je že zajel vrtinec prazničnega razpoloženja? Da bo december res QL, sledite namigom v novi številki QL magazina, v nakupovalnem centru poiščite veliko adventno hiško in sodelujte v QL adventni nagradni igri, pred selfi steno naredite svoj QL selfi, zabavajte se s QLaro in dobrimi možmi ter prispevajte svoje božično voščilo za QL adventni koledar. Še dvomite, da bo zima QL? ;)
OBIŠČI QL ADVENTNO QLANDIO
Z Generalijem do nove Toyote in zastonj vinjete
Z Generalijem do nove Toyote in zastonj vinjete
Kdo si ne želi novega avta in brezplačne vinjete? Ni prevara, temveč nova komunikacijska akcija, ki smo jo zasnovali in izvedli za zavarovalnico Generali. Za stičišče vseh informacij in dogajanja smo postavili novo spletno stran www.zastonjvinjeta.si, kjer poteka velika nagradna igra in so na voljo vse informacije o možnostih pridobitve brezplačne vinjete. Za potrebe oglaševanja in promocije nove kampanje smo oblikovali tudi gigant plakate, spletne pasice, plakate in POS materiale za poslovalnice.
SODELUJ V NAGRADNI IGRI
Slovensko zdravniško društvo na spletu
Slovensko zdravniško društvo na spletu
Spletna stran SZD v prilagodljivem dizajnu vključuje predstavitev društva in več kot 70 sekcij ter pregled pomembnejših dogodkov. Glavna posebnost je učni portal, namenjen registriranim strokovnim uporabnikom, ki lahko tu prebirajo strokovne članke in rešujejo teste za pridobivanje kreditnih točk. V učni portal je integriran tudi forum, kjer uporabniki razvijajo debate na posamezne teme iz stroke.
NA SZD
Eles prenaša vrednote v 2016
Eles prenaša vrednote v 2016
Eles, operater slovenskega elektroenergetskega sistema, letošnje leto svojo zgodbo delovanja in uspeha pripoveduje skozi vrednote družbe. Komunikacijo smo zapeljali od letnega poročila in interne promocije za zaposlene do zunanjih javnosti ter jo celostno zaokrožili s čudovito novoletno zgodbo: Prenašamo energijo. Prenašamo vrednote. Sporočilo, ki bo zaokrožilo s tiskano in elektronsko voščilnico, rokovniki in koledarji.
Flash mob Rokometnega kluba Gorenje
Flash mob Rokometnega kluba Gorenje
Titov trg v Velenju. Noč se prevesi v dan in razkrije rokometno igrišče. Kdo je dovolj pogumen, da vzame žogo, ki skrivnostno sameva sredi igrišča? Tako smo konec oktobra presenetili in navdušili naključne mimoidoče v središču mesta, vse skupaj pa tudi posneli. Video je že v nekaj dneh po objavi na različnih spletnih družbenih omrežjih zabeležil več kot 100.000 ogledov in 2.000 všečkov. Če ga še niste videli, ga zdaj že skoraj morate. :)
OGLEJ SI VIDEO
Podkrižnik na SPS IPC Drives v Nemčiji
Podkrižnik na SPS IPC Drives v Nemčiji Uspešno slovensko podjetje Podkrižnik, ki se ukvarja z inovacijami in optimizacijo pogonskih prenosov, se je konec novembra udeležilo mednarodnega sejma SPS IPC Drives v nemškem Nürnbergu. Strokovni javnosti se je predstavilo s sodobnim sejemskim prostorom, del komunikacije pa je bil namenjen tudi prodajnemu programu, ki smo ga dopolnili z video predstavitvijo.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.