Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Kreativ izziv - prvi resničnostni šov za kreativne.
Ogledna pot skozi Pivovarno Union
Ogledna pot skozi Pivovarno Union

Vas zanima, kako nastajajo pivo in osvežilne pijače? Radovednost boste lahko kmalu potešili na ogledni poti skozi proizvodnjo Pivovarne Union. Na poti vas bodo spremljale nove, grafično zanimive sheme in slike, ki prikazujejo posamezne proizvodnje različnih vrst piva, radlerja in brezalkoholnih osvežilnih pijač ter vode Zala. Še namig: na pot se ne odpravite žejni!
Ali pač …

Gorenje na sejmu Dom
Gorenje na sejmu Dom

Ni Doma brez Gorenja! Zato smo na sejmu Dom za slovenskega gospodinjskega velikana poskrbeli za izvedbo sejemskega prostora, kjer so predstavljali inovativen razvoj in novosti s področja ogrevalne tehnike, ki obsega program električnih grelnikov vode, naprednih sanitarnih toplotnih črpalk in hranilnikov vode.

Qlandia v novi preobleki
Qlandia v novi preobleki

Sedem nakupovalnih centrov v pomlad vstopa s prenovljeno komunikacijsko podobo. Njihov cilj je jasen: nagovoriti celo družino, ključno sporočilo pa motivacijsko: Bodi QL! V sklopu prenove je novo lifestyle podobo dobil tudi QL magazin z aktualnimi vsebinami za bolj kakovostno življenje ter moderno obliko in trendovskimi fotografijami. Osebno noto so magazinu dodali zaposleni v centrih Qlandia, ki so sodelovali pri pripravi člankov.

Blend-a-med in Oral-B s skupno kampanjo
Blend-a-med in Oral-B s skupno kampanjo

Bistvo komunikacije je osveščanje javnosti o pomembnosti pravilne ustne higiene ter skrbi za zdravje zob in dlesni. Promocijsko kampanjo spremlja tudi nagradna igra, ki bo 50 srečnih izžrebancev obdarila s paketom storitev v Centru ustne higiene. Spletna stran kampanje je narejena v prilagodljivem dizajnu, zato uporabnikom omogoča ogled informacij in sodelovanje v nagradni igri tudi preko tablice ali mobilnega telefona.

SODELUJ V NAGRADNI IGRI
Sejemski prostor za Vetoquinol
Sejemski prostor za Vetoquinol

Ena največjih veterinarskih farmacevtskih družb na svetu se je na mednarodnem sejmu veterinarstva v Bielefeldu v Nemčiji predstavila s pomočjo izkušene ekipe AV studia. Razstavni prostor smo vsebinsko zasnovali in grafično opremili, vizualno podobo pa nadgradili z interaktivnimi elementi, ki so predstavitev vsebine naredili bolj zanimivo in učinkovito ter pritegnili veliko zanimanje obiskovalcev.

Vzajemnina Zdravstvena polica in Pomoč na domu
Vzajemnina Zdravstvena polica in Pomoč na domu

Uspešno sodelovanje z Zavarovalnico Vzajemna se nadaljuje, tokrat s promocijo dveh novih produktov – idejno zasnovo smo oživili v našem foto studiu in tako poskrbeli za originalni foto material. Komunikacija produktov zajema vse od predstavitvenih katalogov in prodajnih brošur do tiskanih in spletnih oglasov ter ostalih promocijskih materialov.

Prenovljena Gorenje SOT in Gorenje NES
Prenovljena Gorenje SOT in Gorenje NES

Programa Sodobna ogrevalna tehnika in Napredni energetski sistemi sta dozorela in sedaj sta pripravljena na nove komunikacijske izzive. Svežo, moderno komunikacijo programov in izdelkov smo uporabili v prenovljenih predstavitvenih katalogih ter vseh ostalih podpornih in promocijskih tiskovinah.

Profesionalno fotografiranje v Velenjki
Profesionalno fotografiranje v Velenjki

V največjem nakupovalnem centru v Velenju smo skupaj z agencijo Agaric marketing pripravili ekskluziven dogodek in obiskovalcem odprli vrata v svet profesionalnega fotografiranja. Prav vsi so lahko pokukali v zakulisje dogajanja, se družili s fotografi in simpatičnimi Velenjkinimi modeli, spoznali profesionalno fotografsko opremo in si ogledali, kako poteka strokovna obdelava fotografij.VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.