Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
It's Awesome team
Celostna grafična podoba za SEMPL
Celostna grafična podoba za SEMPL
Se še spomnite lanskega prerojenega SEMPL-a, ki je bil izbran celo za najboljšo akcijo leta 2014 s strani bralcev Marketing magazina? Tudi letošnja podoba SEMPL-a se je rodila pod našo taktirko. Celostna podoba s sloganom »Zbujen. Zvedav. Zmagovalen. Zabaven.« povzema ključna izhodišča letošnje konference medijskih trendov ter z igro teme in svetlobe opozarja na pomembnost pozornosti in budnosti.
NA SEMPL
P&G in Hofer imata »veliko srce«
P&G in Hofer imata »veliko srce«
»Kako veliko pa je tvoje srce?« je slogan dobrodelne akcije, ki jo P&G izvaja v sodelovanju s podjetjem Hofer, in katere namen je neposredno pomagati pri reševanju problematike materinskih domov in varnih hiš ter polepšati bivanjski vsakdan tistim, ki so v njih poiskali zatočišče. Končni cilj akcije je z nakupi izdelkov P&G zbrati 20.000 EUR finančne pomoči, ki jo bosta P&G in Hofer razdelila med vseh 20 materinskih domov in varnih hiš po Sloveniji.
Mikrovalovne pečice Gorenje z novo zgodbo
Mikrovalovne pečice Gorenje z novo zgodbo
Z novo komunikacijsko zgodbo in svežo grafično podobo na trg prihajajo mikrovalovne pečice Gorenje. Za predstavitev zmogljivosti, inovativnosti in vsestranskosti izbranih mikrovalovnih pečic smo zasnovali privlačno in sporočilno vsebino s koristnimi nasveti, ki smo jo obogatili z izdelanimi renderji ambienta in produktnimi fotografijami aparatov. Vas zanima, kaj zmore mikrovalovna pečica Gorenje? Veliko več, kot si mislite.
Ponavljamo z banko Sparkasse
Ponavljamo z banko Sparkasse
Se še spomnite igrice ponavljanja iz otroštva? V njej smo poiskali navdih za viralno prodajno akcijo banke Sparkasse. S serijo humornih videov želimo preprosto nasmejati, ciljno skupino pa spodbuditi, naj ponavlja za prijatelji in odpre svoj »Udobni račun«. Komunikacija poteka na spletni strani www.ponavljaj.si, na YouTube kanalu ter na facebook strani banke, kjer lahko sodelujete tudi v nagradni igri. Ponavljajte tudi vi!
PONAVLJAJ TUDI TI
SOS diagnostik za naredivrt.si
SOS diagnostik za naredivrt.si
Vrtičkarjem, ki na portalu naredivrt.si obdelujejo že preko 10.000 vrtov, je od sedaj na voljo vrtni pomočnik, ki sliši na ime SOS diagnostik. Brezplačna aplikacija za preprosto prepoznavanje škodljivcev, bolezni in plevelov doma in v vrtu v le nekaj korakih pomaga prepoznati nevšečnosti in uporabnikom ponudi ukrepe za reševanje.
REŠI TEŽAVE Z SOS DIAGNOSTIKOM
Tujina tudi na ledu!
Tujina tudi na ledu!
Ste navijali za naše na svetovnem prvenstvu v hokeju na Češkem? Mi smo in zraven mislili tudi na zavarovanje Tujina, zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini Zavarovalnice Vzajemna. Zasnovali smo mini komunikacijsko kampanjo, ki je temeljila na TV spotu, v katerem se glavni »igralec« pripelje po vseh štirih.
OGLEJ SI SPOT
7. Europarkov kolesarski maraton
7. Europarkov kolesarski maraton
Za največje nakupovalno središče Maribora smo idejno zasnovali in izdelali promocijo tradicionalnega pomladnega dogodka – že 7. Europarkovega kolesarskega maratona, ki je namenjen raziskovanju kolesarskih poti v Mariboru in okolici. V sklopu komuniciranja smo pripravili gigant plakate, tiskane in radijske oglase in prijavnico ter idejo prilagodili na vsa interna komunikacijska sredstva Europarka.
Vse v belem v NC Velenjka
Vse v belem v NC Velenjka
Velenjski nakupovalni center se je maja odel v belo barvo. Poskrbeli smo za celostno promocijo dogajanja – nagradno igro, komunikacijske materiale in podporo na družbenih omrežjih. V sklopu doživetja »Vse v belem« je okrašena Velenjka vabila obiskovalce k ogledu impresivne dekoracije in glavnega dogodka – artistične predstave, ki je navdušila.
V VELENJKO
Vas zanima MBA študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani?
Vas zanima MBA študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani?
Ravno prav, saj smo za MBA program poslovnega izobraževanja idejno zasnovali in pripravili predstavitveno zgibanko s poudarkom na ključnih prednostih in lastnostih ter dobrih izkušnjah sedanjih udeležencev. Smer oblikovanja – sodobnost, smer razmišljanja – prihodnost.
NA ZGIBANKO
AV med spletnimi prvaki
AV med spletnimi prvaki
Na lanskoletni podelitvi nagrad za digitalne presežke Sloveniji smo osvojili kar šest nagrad, med njimi 2. mesto za Najboljšo digitalno agencijo leta. Tudi letos smo z našimi naročniki pripravili kar nekaj odličnih projektov, s šestimi pa se potegujemo za Websi nagrade. Sodelujoče projekte si oglejte na spodnjih povezavah, kjer lahko zanje tudi glasujete.

SEMPL: http://glasuj.websi.si/projekt/19  
VISIT VRHNIKA: http://glasuj.websi.si/projekt/114 
GORENJE: http://glasuj.websi.si/projekt/17 
UNITUR: http://glasuj.websi.si/projekt/20
PIVNICA UNION: http://glasuj.websi.si/projekt/18
ZADŽUSKAJ: http://glasuj.websi.si/projekt/21

NA WEBSI


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.