Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Piknik
Doživite Pivovarno Union
Doživite Pivovarno Union

Pivovarna Union je za obiskovalce pripravila posebne pakete doživetij – Union doživetje2, Union doživejte3in Union doživetje po meri, ki vas popeljejo v svet sodobne proizvodnje, zgodovine pivovarstva in grenkih užitkov, saj si lahko ogledate proizvodnjo, muzej in pivnico. V AV studiu smo idejno zasnovali promocijo prvega tovrstnega doživetja v Sloveniji in v sklopu komuniciranja pripravili predstavitveno brošuro ter sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu.

DOŽIVI UNION
Zgodba o Portorožu in Piranu
Zgodba o Portorožu in Piranu

Za Turistično združenje Portorož smo zasnovali nov predstavitveni katalog s fotografijami izza objektiva Matevža Kostanjška. Fotografije pripovedujejo zgodbe o destinaciji, začinjene s ščepcem tradicije, fantazije in mediteranskega humorja in vabijo, da se prepustite domišljiji. Koncept kataloga temelji na storytellingu in komunikacijski strategiji Portoroža in Pirana ter ostalih slovenskih obmorskih mest. 

VEČ
Sesalniki Gorenje predstavljajo ritem
Sesalniki Gorenje predstavljajo ritem

Popolnoma v ritmu vaših želja je nov katalog sesalnikov Gorenje, ki smo ga ustvarili za prodajna mesta v Sloveniji in na tujih trgih. V sklopu projekta smo poleg kreative poskrbeli tudi za fotografiranje sesalnikov in njihovih prednosti ter vse skupaj združili z renderiranjem modernih ambientov, ki pričarajo del zgodbe posameznega aparata. Katera vam je najljubša?

Spoznajte Solčavsko!
Spoznajte Solčavsko!

Nova spletna stran je zasnovana kot zgodba, ki jo pripoveduje pastirček, ki po posameznih točkah Solčavske panoramske ceste išče ovčke. Na strani je implementiran interaktivni shematski zemljevid, kjer nam klik na točko lokacije poda osnovne predstavitvene informacije, dodaten gumb pa uporabnika preusmeri na podstran s širšim opisom točke in dodatnimi vsebinami. Ključni poudarek je na predstavitvi preko fotografij – pokukajte v svet zgodb in neokrnjene narave!

POKUKAJ V SVET ZGODB
Kul počitnice v Bernardinu
Kul počitnice v Bernardinu

Kdo bo pa vas letos odpeljal na morje? Vaši otroci, seveda! Ko so še nestrpno čakali na počitnice, smo v AV studiu že pripravljali poletno kampanjo za Bernardin Group, s katero smo predstavili prednosti destinacije za družinske počitnice. V podporo komunikaciji smo izvedli tudi simpatično fotografiranje z otroki na lokaciji ter nagradno igro, v kateri je v 14 dneh sodelovalo že več kot 1.000 uporabnikov. Promocija kampanje poteka z naprednimi prikaznimi oglasi ter google search in display oglasi, z oglaševanjem na Radiu 1 in komunikacijo na facebooku.

VEČ
Iles Idrija v foto objektivu
Iles Idrija v foto objektivu

Da lahko otroška soba raste skupaj z otrokom, smo dokazali na fotografiranju nove linije pohištva Stars iz priljubljenega programa Mali Princ za otroke in najstnike. V foto studiu smo iz sobice za dojenčka en, dva, tri pričarali čudovito sobico za malčka in z minimalnimi prilagoditvami enostavno sestavili sobo za šolarja. Za potrebe promocije smo izvedli ambientalno in produktno fotografiranje programa, ki temelji na posnetkih prednosti in izbranih detajlov pohištva.

Nova podoba Povše Metala
Nova podoba Povše Metala

Podjetju Povše Metal, ki na trgu deluje več kot 25 let, smo osvežili grafično podobo komunikacijskih materialov in zastavili nove smernice vizualnega komuniciranja. Za potrebe promocije podjetja na B2B segmentu smo pripravili korporativno brošuro in predstavitveni film, ki temeljita na predstavitvi sodobne tehnologije, znanja in dolgoletnih izkušenj izdelave elementov iz kovinskih materialov.VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.