Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Piknik
Portorož & Piran na Instagramu
Portorož & Piran na Instagramu

Glavna platforma poletne kampanje, s katero Turistično združenje Portorož promovira destinacijo na italijanskem in ostalih trgih, je družbeno omrežje Instagram. Uporabniki, ki objavijo fotografije iz Portoroža, Pirana in okolice ter jih opremijo s hashtagom #bestpinchaward ali #premiomigliorpizzico sodelujejo v nagradni igri in se potegujejo za ekskluzivno doživetje. Kampanja ima svojo pristajalno stran v angleški in italijanski različici, ki poleg prikaza sodelujočih fotografij z Instagrama omogoča tudi glasovanje ter deljenje fotografij na ostalih družbenih omrežjih. Že sodelujete?

SODELUJTE
Poletna akcija Vzajemne na Petrolovih servisih
Poletna akcija Vzajemne na Petrolovih servisih

To poletje je na Petrolovih bencinskih servisih potekala promocijska akcija zdravstvenega zavarovanja Vzajemne za tujino. Fantje in dekleta v brandiranih oblačilih so obiskovalcem z Vzajemnimi pripomočki brezplačno očistili vetrobranska stekla ter jih opremili s kovčkom, polnim koristnih nasvetov in razvedrilnih vsebin ter povabilom k sodelovanju v nagradni igri. Obiskovalci so lahko pri agentu Vzajemne tudi takoj sklenili zavarovanje Tujina po ugodnejših cenah.

Letno poročilo družbe Eles
Letno poročilo družbe Eles

Zgodba letnega poročila operaterja slovenskega elektroenergetskega sistema temelji na vrednotah družbe, katere poslanstvo je varen, kakovosten in zanesljiv prenos električne energije. Izbrane vrednote predstavljajo vrhunski slovenski športniki, ki jih Eles tudi sponzorira. Sodobna grafična podoba je zasnovana po zadnjih trendih – z velikimi fotografijami, na katerih izstopajo športniki med aktivnostjo in komunicirajo določeno vrednoto.  

Gradimo zgodbo Velenjskih jezer
Gradimo zgodbo Velenjskih jezer

Ste že obiskali Velenjska jezera? Kot kraj dogajanja, oddiha in sprostitve predstavljajo velik potencial za turizem, zato so v Mestni Občini Velenje pripravili dolgoročni projekt razvoja. Za potrebe promocije projekta smo zasnovali logotip Jezera Velenja ter postavili sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu, kjer lahko obiskovalci in potencialni investitorji najdejo informacije o jezerih, načrtovanih projektih, razvojnih usmeritvah in o dogajanju ali podajo svoje predloge in ideje.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Savinjska regija na Expo Milano 2015
Savinjska regija na Expo Milano 2015

Razvojna agencija Savinjske regije je na Expo Milano 2015 v brošuri, ki dodatno izpostavlja termalne oz. wellness centre, predstavila Savinjsko regijo. Promocijska brošura v angleškem in italijanskem jeziku je obogatena s kuponi popustov, ki jih obiskovalci sejma lahko koristijo ob obisku zdravilišč, term oz. kopališč in tako doživijo Slovenijo tudi skozi vodne, masažne in druge sprostitvene užitke.

GEC Elektra Celje
GEC Elektra Celje

Za Elektro Celje, distributerja električne energije, smo oblikovali novo, julijsko številko revije GEC – Glasilo Elektra Celje. Družba je v glasilu strnila poslovanje in poslovne dosežke ter pomembnejše dogodke, ki so se zgodili ali pa so jih ustvarili sami v pomladnih in zgodnjih poletnih dneh.

Pampers Slovenija najbolj gledan YouTube kanal
Pampers Slovenija najbolj gledan YouTube kanal

Po zadnjih raziskavah je YouTube kanal Pampers Slovenija najbolj gledan (glede na število sledilcev) kanal katere koli blagovne znamke v Sloveniji. Razlog je Gosenica Tinka, ki smo jo za podjetje P&G v petih evropskih jezikih izdelali daljnega leta 2008. Animirano serijo za otroke smo vsebinsko zasnovali kot dolgoročen projekt, zato še vedno beležimo involviranost uporabnikov, oglede in odlične rezultate. Oglejte si dogodivščine radovedne gosenice in preverite, zakaj je večno aktualna!

OGLEJTE SI YOUTUBE KANAL
Nove okrepitve v AV studiu

Dušan Boldin, digitalni strateg z dolgoletnimi izkušnjami iz vodenja obsežnih digitalnih medijev in kompleksnih projektov, prihaja iz enega največjih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji. K nam ga je pripeljala želja po izkoriščanju potenciala digitalnih medijev, trendov, naprednih tehnologij in konceptov, ki nas dandanes spremljajo na vsakem koraku, nam lajšajo življenje, nas povezujejo in navdihujejo.

Nove okrepitve v AV studiu


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.