Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Izberite taprAVo!
MM-ova oglaševalska akcija leta 2014 je naš »Reborn«
MM-ova oglaševalska akcija leta 2014 je naš »Reborn«
Oglaševalska akcija, ki smo jo ustvarili za naročnika Media Pool in največjo konferenco o medijskih trendih v regiji – Sempl, je bila po izboru bralcev Marketing Magazina izbrana za najboljšo oglaševalsko akcijo minulega leta. Kreativna zasnova in izvedba celostne podobe akcije sta podprti s spletno predstavitvijo v prilagodljivem dizajnu, ki je postavljena znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in povezana s CRM modulom.
NA PRISPEVEK
Najdi svoj nasmeh
Najdi svoj nasmeh
Rogla, Terme Zreče in Krvavec se na spletu predstavljajo s prenovljenimi stranmi v prilagodljivem dizajnu. Ker je bil projekt zasnovan na našem lastnem sistemu za razvoj in urejanje spletnih strani SiteKit, ki ima implementirane module za napredno spletno komuniciranje in poslovanje, smo ga s pomočjo odlične ekipe izvedli v rekordnem času 2 mesecev.
NA UNITUR.EU
Predstavitveni film Plaza Hotela Ljubljana
Predstavitveni film Plaza Hotela Ljubljana
Doživite nekaj novega. To je zgodba, s katero smo v kratkem, atraktivnem filmu predstavili najnovejši in najsodobnejši hotel v Ljubljani. S poudarkom na udobju, gostoljubnosti in razvajanju ter odlični priložnosti za kongresne dejavnosti je Plaza Hotel Ljubljana zasijal v soncu in soju luči ter celo v zlatih lističih penine … Uživajte v ogledu.
OGLED VIDEA
Celostna komunikacija za LifeClass Hotels & Spa
Celostna komunikacija za LifeClass Hotels & Spa
Komunikacija zajema bazene z edinstvenim 42.000 let starim pramorjem, ki je vir prvinske energije. Energijo s številnimi zdravstvenimi, lepotnimi in sprostilnimi učinki simbolično predstavlja lik mamuta, ki smo ga implementirali v različne rešitve za digitalno in tradicionalno komuniciranje.
Logistika je top!
Logistika je top!
Logistika je zanimiva in perspektivna veda, ki ponuja raznolike možnosti zaposlitve. To smo na zabaven, kreativen in mladosten način prikazali tudi v predstavitvenem filmu Fakultete za logistiko, ki mladim ponuja vpogled v svet logistike in odgovarja na ključna vprašanja izobraževanja in dela na tem področju. Film je zanimiv tudi za širše občinstvo.
OGLED VIDEA
Nova spletna stran podjetja Trgotur
Nova spletna stran podjetja Trgotur
Spletne strani priznanega podjetja za kadrovski outsourcing so doživele celovito grafično, vsebinsko in tehnično prenovo. Delojemalci in delodajalci bodo ob obisku deležni sodobne uporabniške izkušnje, saj smo poskrbeli za povezavo različnih baz z ERP programi, prilagodljivi dizajn, postavljen znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in enostavno pošiljanje e-objav s pomočjo CRM modula.
OBIŠČI TRGOTUR.SI
Prenovljena komunikacijska podoba Vetoquinola
Prenovljena komunikacijska podoba Vetoquinola
Zasnova in izvedba nove grafične podobe komunikacijskih materialov francoskega proizvajalca Vetoquinol, desete največje veterinarsko farmacevtske družbe na svetu, je bila osredotočena na strokovno in splošno javnost nemškega tržišča. Sveža podoba ter sodoben dizajn sta predstavljena na tiskanih oglasih za izbrane izdelke ter v predstavitveni brošuri za terenski EKG pripomoček.
Prenovljeno Velenje vabi turiste
Prenovljeno Velenje vabi turiste
Prenovljena spletna stran najmlajšega slovenskega mesta odlikuje enostavna in pregledna strukturna, poudarjena vizualna ter vsebinsko dodelana podoba. Domačim in tujim turistom so na voljo vse potrebne splošne informacije in predlogi za obisk v omejenem času. Prilagodljivi dizajn strani pa uporabnikom omogoča enako kakovosten dostop do vsebin tudi preko mobilnega telefona in tablice!
NA VELENJE-TOURISM.SI


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.