Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Inspiration is for amateurs. We just get to work.
LifeClass razkriva energijo Pramorja
LifeClass razkriva energijo Pramorja
V novem videu LifeClass Portorož se sprašujemo, od kod Branetu toliko energije. Na različnih lokacijah in v najboljši družbi spremljamo njegovo vitalno preobrazbo ter na koncu odkrijemo, kje tiči skrivnost – v prvinski energiji, ki je ujeta v bazene z 42.000 let starim termalnim Pramorjem. Oglejte si video, ki ga je režiral Ven Jemeršič, potopite se v zdravilno Pramorje in doživite spremembo, ki vam jo bodo zavidali!
ODKRIJTE BRANETOVO SKRIVNOST
Eles v novih korporativnih vodah
Eles v novih korporativnih vodah
Za Eles, operaterja slovenskega elektroenergetskega sistema, smo izdelali nov korporativni oglas z najboljšim slovenskim kajakašem na divjih vodah – Benijem Savškom – v glavni vlogi. Avtorska fotografija prikazuje trenutek ravnotežja, ki je bistveni del poslanstva družbe, saj Eles skrbi za nenehno ravnovesje med proizvedeno in porabljeno energijo. Nova zgodba komunicira tudi družbeno odgovorno delovanje družbe, ki sponzorira številne slovenske športnike in športnice.
Promocijska kampanja za novi Ariel
Promocijska kampanja za novi Ariel
Prihod novega tekočega detergenta za pranje perila na slovensko tržišče spremlja tudi obsežna kampanja z nagradno igro, v kateri lahko uporabniki sodelujejo z nakupom ali z odgovorom na nagradno vprašanje. Spletna stran kampanje v prilagodljivem dizajnu poleg sodelovanja v nagradni igri vključuje tudi aplikacijo, s pomočjo katere uporabniki lahko oblikujejo svojo popolno majico. Pa vi, ste že popolni?
SODELUJ V NAGRADNI IGRI
Frutarom ima novega člana – Frulino
Frutarom ima novega člana – Frulino
Za Frutarom Švica, člana skupine Frutarom, svetovno uveljavljenega proizvajalca arom, okusov in prehrambenih dodatkov, smo zasnovali in izdelali celostno grafično podobo za novo blagovno znamko Frulino. Poleg logotipa in osnovnih korporativnih materialov smo razvili še podobo za klasične tiskane komunikacijske materiale skupine. V izdelavi je tudi sodobna spletna stran v prilagodljivem dizajnu.
Osvežena komunikacija Velenjke
Osvežena komunikacija Velenjke
Nakupovalni center Velenjka obiskovalce nagovarja z osveženo zgodbo in posodobljeno grafično podobo komunikacijskih materialov. V sklopu prenove komuniciranja smo zasnovali in pripravili gigant in klasične plakate, tiskane in spletne oglase, prenovili newsletter, Facebook komunikacijo, Velenjka magazin in predstavitveno brošuro za potencialne poslovne partnerje ter zasnovali novo spletno stran v prilagodljivem dizajnu in privlačni podobi, ki bo kmalu razveselila spletne obiskovalce Velenjke.
Razstava ob 120-letnici Planinskega vestnika
Razstava ob 120-letnici Planinskega vestnika
Planinski vestnik, ki ga izdaja Planinska zveza Slovenije, že 120 let razveseljuje ljubitelje gora. Ob častitljivi obletnici smo poskrbeli za sodobno in atraktivno grafično podobo plakatov za jubilejno razstavo, ki razkriva najpomembnejše utrinke zgodovine – razvoj revije, ustvarjalce, podobo skozi desetletja itd.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.