Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Naše buče so polne idej
Telemach na družbenih omrežjih
Telemach na družbenih omrežjih
AV družini se je pridružil nov naročnik – telekomunikacijski ponudnik storitev in strastni košarkarski navijač Telemach. Naše sodelovanje se giblje na področju družbenih omrežij (in prepevanja navijaške himne). Priprava strategije nastopa vključuje Facebook, Twitter, YouTube, Instagram in LinkedIn platforme, na katerih upravljamo Telemachove strani ter pripravljamo vsebinske in foto materiale za objave. Kako nam gre navijanje, pa spremljajte na AV in Telemach družbenih omrežjih … ;)
Nepozabnih 15 let Europarka
Nepozabnih 15 let Europarka
Jubilejno leto Nakupovalnega središča Europark smo obeležili s priložnostnim logotipom in sloganom ter jubilejno grafično podobo vseh komunikacijskih materialov, ki so obsegali tiskane, radijske in TV oglase, gigant plakate in druge medije zunanjega oglaševanja, vabila za VIP modno revijo in ostale. Z načrtovano komunikacijo smo stopnjevali pričakovanje velikega praznovanja in poleg organizacije dogodka poskrbeli tudi za celostno promocijo jubileja. Oglejte si utrinke!
ROJSTNODNEVNA GALERIJA
Gorenje & Starck: Gorenje Starck
Gorenje & Starck: Gorenje Starck
Uspešno zgodbo o sodelovanju Gorenja s prepoznavnim industrijskim oblikovalcem Philippom Starckom smo v objektiv ujeli v AV foto studiu, kjer je nova dizajn linija gospodinjskih aparatov naravnost zablestela. Fotografije prednosti moderno zasnovanih aparatov predstavljajo vizualno podporo komuniciranju in promociji nove linije, ki je v ta namen dobila tudi sodobno spletno stran v prilagodljivem dizajnu. Komunikacijska kampanja je nastala v sodelovanju z agencijo Grey.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Veliko dobrega z Europarkom
Veliko dobrega z Europarkom
15 let delovanja na različnih humanitarnih področjih je Europark letos združil v eno krovno zgodbo in na posebni spletni strani predstavil vse aktualne in pretekle dobrodelne aktivnosti, humanitarne projekte in sponzorstva. K sodelovanju v dobrodelnosti smo povabili tudi obiskovalce  Europarka, ki z nakupom jubilejne vrečke za večkratno uporabo prispevajo v humanitarni sklad za Kliniko za pediatrijo Maribor. Že imate svojo vrečko?
NAREDITE NEKAJ DOBREGA
Gorenje Infinity
Gorenje Infinity
Na svetovni trg prihaja nova kolekcija gospodinjskih aparatov Gorenje Infinity, ki združuje napredno tehnologijo z elegantnimi oblikami preteklosti. Ker gibljiva slika pove več kot statična, smo zasnovali in pripravili razkošne 3D ambiente, iz katerih smo ustvarili kratek video s poudarkom na izpostavitvi prepoznavnega dizajna novih gospodinjskih aparatov, sijajnih steklenih površin in pridiha nostalgije.
OGLEJTE SI VIDEO
Več kot osnovno za Vzajemno
Več kot osnovno za Vzajemno
Se strinjate, da osnovno včasih ni dovolj? Zavarovalnica Vzajemna tudi, zato je za vse dijake in študente pripravila paket dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Promocija poteka na novi spletni strani, ki za mladostno grafično podobo ne skriva samo resnih, ampak tudi zabavne vsebine. Za smeh je zadolžen vedno zabavni Klemen Bunderla, za kreativnost pa mladi, ki si z izdelavo odštekane priponke lahko prislužijo super Lenovo nagrade.
NI STATUSA - NI PANIKE
Gorenje v retro stilu
Gorenje v retro stilu
Ljubitelji retro sloga se bodo razveselili Gorenje Retro linije hladilnikov, mi pa s ponosom predstavljamo njeno novo pristajalno stran v prilagodljivem dizajnu, ki omogoča odlično uporabniško izkušnjo na vseh mobilnih napravah. Posebnost na strani je konfigurator, ki uporabniku pomaga na enostaven način poiskati hladilnik, primeren prav zanj. Če pa bi radi ugotovili svoj retro stil, preizkusite zabavno interaktivno aplikacijo na strani. Osnovni vizualni koncept kampanje je zasnovala agencija Frajni iz Beograda.
GORENJE RETRO KOLEKCIJA


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.