Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV - v najboljši formi
Pivovarna Union z novo spletno stranjo
Pivovarna Union z novo spletno stranjo

Za našega največjega pivovarja smo prenovili korporativno spletno stran, ki na enem mestu nudi vse aktualne podatke o družbi in ponudbi ter uporabnika popelje na sprehod skozi zgodovino Pivovarne Union. Spletna stran je zasnovana v odzivnem dizajnu SiteKit platforme za brezhibno prikazovanje na mobilnih napravah ter povezana s CRM sistemom.

V PIVOVARNO
Zadžuskaj 2 na pohodu
Zadžuskaj 2 na pohodu

Ni statusa, ni panike! Tukaj je Zadžuskaj 2, pomladno nadaljevanje uspešne komunikacijske akcije za vse mlade, ki so ostali brez statusa. Tokrat se je Klemzy podal na pot raziskovanja različnih glasbenih stilov. Vas zanima pesem Zadžuskaj v narodno zabavni, rokerski in operni verziji? Oglejte si tri kratke zabavne video spote in počekirajte osveženo parallax spletno stran, kjer smo resne vsebine obogatili z interaktivnimi in humornimi elementi. V sklopu promocije smo pripravili tudi tiskane, spletne in radijske oglase, letake, WC oglaševanje ipd.

ZADŽUSKAJ ŠE TI!
Z Elesom in Marin Medakom čez južni Mediteran
Z Elesom in Marin Medakom čez južni Mediteran

Marin Medak je z Avstralcem Huwom Kingstonom letos postal prvi človek na svetu, ki je preveslal južno Sredozemlje – od Tunizije do Turčije oz. od Hammameta, Malte, Krete in Cipra do Alanye. Dva meseca dolgo potovanje čez 2110 km prostranosti mu je kot glavni pokrovitelj omogočil Eles, v AV studiu pa smo poskrbeli za grafično podobo odprave. Čestitke junakoma za osvojen izziv!

PREBERI BLOG
Oblikovne podlage za Knauf Insulation
Oblikovne podlage za Knauf Insulation

V AV studiu smo v sodelovanju s partnersko agencijo Maga pripravili oblikovne podlage za obeležja na razstavnem prostoru škofjeloškega podjetja Knauf Insulation, ki je na 20. mednarodnem sejmu Flora v Celju premierno predstavljalo izdelke iz svojega novega zelenega programa Urbanscape. Sejem je letos obiskalo več kot 20.000 obiskovalcev.

Predstavitveni film Gorenja SOT
Predstavitveni film Gorenja SOT

Za Gorenjev program Sodobne ogrevalne tehnike (SOT) smo idejno zasnovali in pripravili predstavitveni film, ki izhaja iz prednosti programa in blagovne znamke Gorenja. Na sodoben in dinamičen način smo zgodbo zapeljali od razvoja in testiranja izdelkov v Sloveniji do proizvodnje v Srbiji ter film zaključili s predstavitvijo vseh izdelkov programa – električnih grelnikov vode, sanitarnih toplotnih črpalk in velikolitražnih hranilnikov vode.

PREDSTAVITVENI FILM
Gorenje Ora-Ïto
Gorenje Ora-Ïto

Za priznano dizajnersko linijo gospodinjskih aparatov Gorenje svetovno priznanega oblikovalca Ora-Ïto smo v sodelovanju z avtorjem izvedli vsa komunikacijska orodja za komuniciranje na mednarodnih trgih. Pripravili smo osnovni vizualni motiv, fotografirali izdelke, pripravili predstavitveni katalog, POS materiale itd.

Svež veter v AV studiu
Svež veter v AV studiu

VODILO • oOo • ENO Z NARAVO • PREMISLEK • NIČ • SMEHOBRAT • KREATIVNA DESTILARNA • ŠPORTNIKMUSKA

Lepo je biti nazaj in hvala za topel sprejem.

Žiga Jenko, kreativni direktor, AV studio d.o.o.VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.