Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
6 Websi nagrad za AV studio
6 Websi nagrad za AV studio
Na letošnji podelitvi nagrad za digitalne presežke Sloveniji smo osvojili kar šest nagrad, med njimi 2. mesto za Najboljšo digitalno agencijo leta. S štirimi ostalimi projekti, ki uporabljajo splet kot nosilno platformo za doseganje marketinških ciljev, pa smo osvojili prav vse zmagovalne stopničke. Hvala vsem naročnikom za sodelovanje. Novim AWSOME projektom naproti!
SPLETNI PRVAKI 2014
Zadžuskaj s Klemzyjem in Vzajemno!
Zadžuskaj s Klemzyjem in Vzajemno!
Klemzy je osrednji lik komunikacijske kampanje za mlade, ki zaradi izgube statusa potrebujejo dodatno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ekipa Klemna Slakonje ga je upodobila v zabavni pesmi in odštekanem video spotu, mi pa v atraktivni zgodbi in grafični podobi, ki jo komuniciramo preko različnih kanalov – zunanjega oglaševanja, tiskanih oglasov, letakov, promocijskih daril … Obiščite odbito parallax spletno stran!
ZADŽUSKAJ S KLEMZYEM
Gorenje & Karim Rashid
Gorenje & Karim Rashid
Skupaj z nami bo Gorenje ponovno obkrožilo svet. Tokrat v elegantni sodobni podobi, ki smo jo oblikovali za novo dizajnersko linijo gospodinjskih aparatov Gorenje svetovno priznanega oblikovalca Karim Rashida. Dovršeno lepoto smo ujeli v trendi foto pristop, ki predstavlja sodoben življenjski stil in moderno bivanjsko okolje. V sklopu promocije smo pripravili vse potrebno za komuniciranje na mednarodnih trgih – predstavitveni katalog, tiskane oglase, gigant in klasične plakate, POS materiale itd.
Prenovljeno Velenje
Prenovljeno Velenje
Ob 55-letnici Velenja se spletna stran Mestne občine Velenje (MOV) predstavlja v novi podobi. Na njej lahko obiskovalec hitro najde številne uporabne informacije, je na tekočem z zadnjimi dogajanji v Velenju in okolici ter si med drugim še ogleda mesto v živo prek spletne kamere.
NA MOV
Scotty in Molly iščeta nov dom!
Scotty in Molly iščeta nov dom!
Naša virtualna ljubljenčka se vračata! Koncept ostaja isti: uporabnik posvoji virtualnega ljubljenčka in zanj skrbi. Aplikaciji sta dodani dve novi funkcionalnosti, stran pa je narejena v odzivnem dizajnu, zato uporabniki do nje nemoteno dostopajo tudi preko mobilnih naprav. Skrb za posvojene ljubljenčke bo pomagala tudi resničnim živalim, saj bo Spar živalim v izbranih slovenskih zavetiščih pomagal s kar 10.000 dnevnimi obroki hrane.
POSVOJI IN POMAGAJ
Qlandiina jesenska kampanja
Qlandiina jesenska kampanja
Jesensko dogajanje v nakupovalnih centrih Qlandia je zasnovano okrog dveh aktualnih dogodkov – začetka šole in športa, ki je povezan z SP v košarki. Kreativna zasnova se nadaljuje v komunikacijsko, ki smo jo predstavili v Qlandia magazinu, na tiskanih in radio oglasih, gigant plakatu ter skozi nagradno igro in dogajanje v centrih. Vzporedno smo izvedli tudi dobrodelno akcijo, v kateri je Qlandia mladinskim domovom podarila 50 originalnih žog SP 2014.
Fotografiranje za Ljubljanske mlekarne
Fotografiranje za Ljubljanske mlekarne
Prava luč, prava ostrina in prava perspektiva so najpomembnejši dejavniki pri fotografiranju. Naši izkušeni fotografi so zopet poskrbeli za vrhunsko produktno fotografijo, tokrat za Ljubljanske mlekarne. Poglejte, kako so njihovi izdelki videti skozi oko profesionalcev.
Kakšen je pa vaš sanjski dom?
Kakšen je pa vaš sanjski dom?
Xella International SI, del drugega največjega gradbenega koncerna na svetu, je izbranim tiskanim medijem priložila promocijske snopiče za blagovni znamki Ytong in Mutipor. S poljudno in strokovno predstavitvijo smo bralcem približali prednosti gradnje z gradbenim materialom Ytong in toplotnoizolacijskim materialom Multipor ter številne prednosti izbire energetsko varčne hiše Ytong.
Letno poročilo TE Šoštanj
Letno poročilo TE Šoštanj »Kdor pokrije do tretjino potreb po električni energiji v Sloveniji, je velikan.« Tako se glasi zgodba, ki smo jo zasnovali, ubesedili in grafično oblikovali v aktualnem letnem poročilu Termoelektrarne Šoštanj. Zavedamo se, da brez velikanov energije ne bi bilo presežkov in ne življenja kot ga poznamo in živimo.
OGLED LETNEGA POROČILA


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.