Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Klemzy džuska vsepovsod
Klemzy džuska vsepovsod
Klemzy džuska vsepovsod
Komunikacijska kampanja Vzajemne za mlade je bila oktobra v polnem teku. Džuskali smo v Koloseju na premieri filma Drakula, na Študentski areni in z mobilnimi promocijami po večjih mestih. Klemzy je nagovarjal mlade prek jumbo plakatov, dnevno nočnega citylighta, mestnega avtobusa in trodelnih plakatnih mest. Pri slednjih so se obiskovalci lahko naučili plesnih korakov ali pozvonili in dobili pomarančo. Džuskamo dalje, saj akcije še ni konec ...
ZADŽUSKAJ S KLEMZYEM
Bernardin Group MICE: Enjoy business. Feel pleasure.
Bernardin Group MICE: Enjoy business. Feel pleasure.
Za Kongresni center Bernardin Group MICE smo pripravili nov promocijski video, ki ga sestavlja šest zgodb enega dneva udeležencev kongresne dejavnosti. Vsaka zgodba je kombinacija poslovne in prostočasne/spremljevalne dejavnosti, ki naredi celotno izkušnjo nekaj posebnega – Popolno izkušnjo/Popolno kombinacijo.
OGLED PROMOCIJSKEGA VIDEA
Pospeševanje predprodaje smučarskih vozovnic za Roglo
Pospeševanje predprodaje smučarskih vozovnic za Roglo
Za izziv smo si postavili pospeševanje in povečanje predprodaje letnih smučarskih vozovnic za smučarsko središče Rogla v sezoni 2014/15. V sklopu komunikacijske kampanje smo pripravili kreativno zasnovo, jumbo plakate in spletno oglaševanje.
SMUČARSKA VOZOVNICA 20 % CENEJE
Prenovljeni električni grelniki vode Gorenje
Prenovljeni električni grelniki vode Gorenje Nova generacija električnih grelnikov vode Gorenje je dobila novo zgodbo in prenovljeno podobo. Zasnovali smo svež in sodoben foto pristop ter poskrbeli za imidž in produktno fotografiranje. V sklopu nove komunikacije smo pripravili poimenovanja posameznih linij električnih grelnikov, hranilnikov vode in sanitarne toplotne črpalke ter izdelali produktno mapo za strateško konferenco in prodajna mesta.
S Cuisine je vse lepše
S Cuisine je vse lepše
Preprosta, a elegantno oblikovana linija kuhinjskih pripomočkov Contessa blagovne znamke Cuisine podjetja Plastika Skaza ima sedaj svojo embalažo. Pri oblikovanju smo izhajali iz zgodbe, prepoznavne oblike posode ter smernic sodobne, elegantne in kakovostne embalaže. V sklopu nove vizualne podobe smo zasnovali ter izvedli tudi imidž in produktno fotografiranje izdelkov.
Litostroj Power na Hidru 2014
Litostroj Power na Hidru 2014
Za eno najpomembnejših družb na področju hidroenergije, skupino Litostroj Power, smo idejno zasnovali in izvedli razstavni prostor na mednarodni konferenci in razstavi Hydro 2014, ki je bila od 13. do 15. oktobra v Italiji. V sklopu promocije smo pripravili tudi ključne sejemske materiale – predstavitveni katalog in brošuro.
Celostna komunikacijska podoba za Flachsmann
Celostna komunikacijska podoba za Flachsmann
Za Flachsmann, novo podjetje v svetu proizvodnje arom, okusov in prehrambnih dodatkov, ki deluje na trgih Bližnjega vzhoda, smo zasnovali celostno komunikacijsko podobo. Pripravili smo spletno stran, predstavitveni film, embalaže za vzorce, letake, plakate ipd. Zasnovali in grafično opremili smo tudi razstavni prostor za sejem Gulf Food, ki bo novembra 2014 v Dubaju.
NA FLACHSMANN.ME


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.