Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Have a crazy happy december!
Spletna stran Pivnice Union
Spletna stran Pivnice Union
18. 11. 2014 je Pivovarna Union v stavbi stare sladarne v Ljubljani odprla vrata prve pivnice v Sloveniji - Pivnico Pivovarne Union. V njenih prostorih zapriseženi pivoljubci in gurmani lahko izbirajo med raznovrstno ponudbo piv ter ostalih pijač ter se podkrepijo z okusnimi specialitetami. Za Pivnico Union smo zasnovali spletno stran v odzivnem dizajnu, ki uporabniku na enem mestu postreže s pivsko ter gurmansko ponudbo in aktualnim dogajanjem.
V PIVNICO UNION
Zeleni pujsek Vzajemne prinaša dobre novice
Zeleni pujsek Vzajemne prinaša dobre novice
Ste opazili zelenega pujska? Nadgradili smo lanskoletno oglaševalsko akcijo "Vračamo 15 evrov", s katero obveščamo o poračunu premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za vse zavarovance Vzajemne ter hkrati predstavljamo prednosti sklenitve tovrstnega zavarovanja pri Vzajemni. Zeleni pujsek dobro novico komunicira prek tiskanega, spletnega, radijskega in televizijskega oglaševanja.
ZELENI PUJSEK VZAJEMNE
Nova spletna stran Plastike Skaza
Nova spletna stran Plastike Skaza
Z letošnjo gazelo nagrajeno podjetje Plastika Skaza ima novo spletno stran. Zasnovali smo jo po sodobnih načelih oblikovanja, z napredno predstavitvijo vsebine za enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo. Narejena je v prilagodljivem dizajnu, s poudarkom na strokovnosti, izkušenosti in inovativnosti podjetja.
NA PLASTIKO SKAZA
Steklene lepotice Steklarne Hrastnik
Steklene lepotice Steklarne Hrastnik
Včasih lepota nima obraza, temveč "le" obliko … Tokrat s svojo prefinjenostjo navdušujejo stekleni izdelki Steklarne Hrastnik. Fotografiranje je zahtevalo celovitejši pristop, ki je poleg elegantnih oblik v objektiv ujel tudi različne potiske na steklu in občutek debelejših nanosov. Imidž in tehnični posnetki izbranih steklenic tako pripovedujejo očarljivo zgodbo s pridihom mističnosti.
Vrhnika na spletu
Vrhnika na spletu
Ena najbolj "zelenih" občin v Sloveniji se na spletu predstavlja z enostavno strukturno, poudarjeno vizualno in vsebinsko dodelano podobo strani v prilagodljivem dizajnu. Pomembna funkcionalnost je posebna navigacija po vsebini, ki preprečuje podvajanje menijskih elementov in s tem naredi uporabniško izkušnjo še bolj prijetno in enostavno. Obiščite in raziščite Vrhniko – tudi preko mobilnega telefona in tablice!
OBIŠČI VRHNIKO
Novoletni program skupine Frutarom
Novoletni program skupine Frutarom
Novoletni darilni program svetovno uveljavljenega proizvajalca arom, okusov in prehrambnih dodatkov vključuje namizni in stenski koledar, rokovnik, vrečko, potisk embalaže za čokolado in bombone ter tiskano in elektronsko voščilnico. Pripravili smo grafične različice za osem podjetij znotraj skupine. Dizajn? Minimalističen. Bogatijo ga črno bele fotografije na temo zdravega življenja, v katere je na kreativen način vpleten barvni detajl, ki izhaja iz produktnega programa podjetja.
Kranjska Gora z novo spletno podobo
Kranjska Gora z novo spletno podobo
Smučarsko in svetovljansko središče Kranjska Gora se predstavlja z novo spletno stranjo v šestih jezikovnih različicah. Filtrirano nizanje dogodkov, interaktivni zemljevidi, dinamično prikazovanje izpostavljenih vsebin, grafični prikaz obratovanja naprav ter katalog produktov predstavljajo bogat nabor informacij na enem mestu in s tem zagotavljajo celostno uporabniško izkušnjo. Spletna stran je zasnovana v odzivnem dizajnu, ki omogoča dostop do Kranjske Gore kjer koli in kadar koli.
V KRANJSKO GORO
Na sceni: nova kolekcija Elana
Na sceni: nova kolekcija Elana
Za pravo zimsko vzdušje v foto studiu je poskrbela nova kolekcija vrhunske smučarske in deskarske opreme Elana za zimo 2015/2016. Pripravili smo imidž fotografije, tehnične posnetke ter bližnje posnetke detajlov smuči in desk, smučarskih čevljev in čevljev za deskanje, vezi, čelad ter smučarskih palic.
Sejemski prostor za SIP Šempeter
Sejemski prostor za SIP Šempeter
Podjetju SIP, ki se ponaša s 60-letno tradicijo razvoja in proizvodnje kmetijske mehanizacije, smo priskrbeli opazno predstavitev na mednarodnem sejmu EIMA 2014, ki je potekal od 12. do 16. novembra v Bologni. Grafična oprema in postavitev sodobnega razstavnega prostora sta neustavljivo vabili v svet dosežkov slovenskega znanja in razvoja.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.