Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Vrtnarimo z Unichemom
Vrtnarimo z Unichemom
Aplikacija naredivrt.si uporabnikom pomaga načrtovati zasaditev rastlin po načelu kolobarjenja – za vsakoletni bogat pridelek. Celotna vsebina je urejena v e-katalogu, portal pa je povezan s sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit z integriranim CRM modulom. Aplikacija v prilagodljivem (responsive) dizajnu nadobudnim vrtičkarjem omogoča, da do informacij o svojem vrtu enostavno dostopajo tudi preko mobilnih telefonov in tablic. Do sedaj so uporabniki naredili že več kot  2000 vrtov.
NAREDIVRT.SI
Pomladna modna revija v Europarku
Pomladna modna revija v Europarku
Svetovni pomladni trendi so zakorakali tudi v največje nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, zato smo v sodelovanju z Jano Kotesko idejno zasnovali in izvedli veliko modno revijo pomlad/poletje 2014. Po modni stezi Europarka so se sprehodili znani modeli iz modnega sveta, moderatorsko vlogo pa je prevzela modna strokovnjakinja Manja Plešnar.
UTRINKI MODNE REVIJE
Pantene na tednu mode
Nova akcija Vzajemne
Sponzor nege las letošnjega pomladnega tedna mode se v času modnega dogodka širši javnosti predstavlja z nagradno igro v trgovinah po Sloveniji. Celostna komunikacijska podpora akcije obsega vse od idejne zasnove do priprave POS materialov ter spletno stran v prilagodljivem (responsive) dizajnu, ki omogoča optimalno uporabniško izkušnjo tudi na mobilnih telefonih in tablicah.
PANTENE-SIJAJ.SI
Doživi izjemno z Vzajemno!
Ni statusa? Ni panike! Paket Vzajemna Mladi poskrbi za varnost, mi pa za adrenalinska doživetja. Za Zavarovalnico Vzajemna smo namreč idejno zasnovali, grafično oblikovali in izvedli celostno komunikacijsko akcijo paketa Vzajemna Mladi s pomočjo atraktivne nagradne igre. Nagrade so res hude, sreče pa je za vse dovolj.
FEELIN' LUCKY?
Doživi izjemno z Vzajemno!
Dokumentarni film Ljubljanica povezuje
Dokumentarni film Ljubljanica povezuje
V sklopu naravovarstvenega projekta Ljubljanica povezuje, pod okriljem Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani in evropskega programa +Nature&Biodiversity 2010, smo pripravili kratek dokumentarni film o bodoči obnovitvi koridorja Ljubljanice in izboljšanju rečnega vodnega režima.Poskrbeli smo za režijo, produkcijo in snemanje filma.
OGLED VIDEA
Multi ideje za multinacionalko Frutarom
Multi ideje za multinacionalko Frutarom
Uspešno delujemo tudi na tujih trgih, tokrat v Švici in na Kitajskem. Za švicarsko podjetje Frutarom, člana multinacionalne skupine Frutarom, smo zasnovali logotip nove korporativne blagovne znamke arom in okusov – HyPar ter pripravili osnovne promocijske materiale kot sta oglas in letak. Hkrati smo idejno zasnovali sejemsko postavitev za Frutarom na CIH sejmu na Kitajskem ter izdelali grafično podobo sejma.
Fotografiranje v Lesnini Brdo
Fotografiranje v Lesnina Brdo
Tokrat namje pred objektivom profesionalno in mirno poziralo vrhunsko pohištvo. Za Lesnino smo v njihovem salonu na Brdu izvedli fotografiranje postavljenih ambientov. Projekt je vključeval organizacijo, produkcijo in postprodukcijo termontažo fotografij.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.