Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
LifeClass Portorož v novi podobi
LifeClass Portorož v novi podobi
Nove spletne strani predstavljajo blagovno znamko LifeClass Hotels & Spa in njen produkt – mediteranski wellness resort Portorož. Spletne strani so narejene v prilagodljivem dizajnu, povezane z e-katalogom namestitev in storitev, CRM modulom, rezervacijskim sistemom ter strežniki za analitiko. Z najnovejšimi trendi skladen minimalističen dizajn in napredna predstavitev ponudbe zagotavljata enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo.
NA LIFECLASS.NET
MereRich TDT za Frutarom USA
MereRich TDT za Frutarom USA
Naše sodelovanje z multinacionalno skupino Frutarom se nadaljuje. Tokrat smo sodelovali s Frutarom USA, ki je odprl novo poslovno enoto Texture, znotraj katere je zaživela produktna blagovna znamka Mererich TDT. Naše udejstvovanje zajema kreativno zasnovo poslovne enote, foto pristop ter oblikovanje predstavitvene mape in prodajnih materialov. Za piko na i pa smo blagovno znamko MereRich TDT opremili tudi s "sočnim" logotipom.
Račka Lili obdaruje
Račka Lili obdaruje
Male pleničkarje bo v poletje pospremila s simpatičnimi in uporabnimi darilci s svojim motivom: rast malčkov bo spremljala s stenskega višinomera ali na vabilih prijazno vabila na praznovanje rojstnega dne. Velika nagrada za nakup Pampers izdelkov v trgovinah Spar in megamarketih Interspar pa je otroška soba Mali princ. Več o nagradni igri razkriva spletna stran v prilagodljivem dizajnu, ki omogoča sodelovanje v žrebanju z nakupom ali brez.
SODELUJ V PAMPERS NAGRADNI IGRI
Novi Razstavni salon Cuisine
Velenje se lahko pohvali s prvim Razstavnim salonom Cuisine podjetja Plastika Skaza. Odprtje salona smo pospremili z dogodkom, ki smo ga tudi komunikacijsko podprli ter sodelovali pri sami opremi prostora. To pomlad sta se blagovni znamki Cuisine pridružili še dve novi liniji – Cubix in Contessa, za kateri smo idejno zasnovali in oblikovali tudi prodajno embalažo, s katero smo si prislužili nominacijo za najvišje priznanje na ocenjevanju 35. Slovenski oskar za embalažo 2014. Razstavni salon Cuisine
Nakupuj, navijaj, zmagaj!
Nakupuj, navijaj, zmagaj!
Tri vodilne blagovne znamke izdelkov za moško nego – Gillette, Head&Shoulders in Old Spice se pridružujejo nogometni evforiji! Podjetje P&G osvaja z novo nagradno igro, v kateri svoje zveste kupce in razgrete nogometne navdušence nagrajuje s tabličnimi računalniki Samsung Galaxy Tab 3.7.0 Lite Wi-Fi. Enostavno in nemoteno sodelovanje v nagradni igri je omogočeno tudi preko tablične naprave ali pametnega telefona. 
SODELUJ V GILLETTE NAGRADNI IGRI
Z Butan plinom na sejem Energetika
Z Butan plinom na sejem Energetika
Hišo dobre energije, družbo Butan plin, smo pospremili na sejem Energetika v Celju. Idejna zasnova in izvedba razstavnega prostora je bila zelo uspešna, saj smo pritegnili mnogo obiskovalcev sejma. Za to priložnost smo prevetrili tudi ključne tiskovine, vse od promocijskih tiskovin do predstavitvenih zgibank prodajnih programov, ki so dobile prenovljeno vsebinsko zasnovo in osveženo vizualno podobo. 
90 let prenosnega omrežja
90 let prenosnega omrežja
Pred 90 leti je bil postavljen prvi daljnovod na slovenskem ozemlju, ki je povezoval HE Fala, RTP postajo Laško in TE Trbovlje. Ob tako slovesni priložnosti smo za družbo Eles, operaterja slovenskega elektroenergetskega sistema, pripravili brošuro 90-letnice prenosnih poti – od zasnove in konceptov do grafičnega oblikovanja in snovanja besedil ter fotografiranja zaposlenih, starinskih predmetov in Muzeja elektroprenosa "Fala–Laško". 
Mali raziskovalci morja v Europarku in Cityparku
Otroci že težko čakajo na morje! Interaktivni dogodek Mali raziskovalci morja jim na zabaven in poučen način predstavi največje skrivnosti morskih globin in obmorskega življenja ter vsaj malo poteši željo po veliki modrini. Celostna promocija dogodka vključuje tudi atraktivno podobo, televizijski in radijski oglas, tiskane in spletne oglase, gigant in klasične plakate, naslovno podobo na facebook strani, newsletter in priznanja za otroke.
OGLED DOGODKA
Mali raziskovalci morja v Europarku in Cityparku


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.