Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Digitalna oglaševalska akcija TZP v Italiji
Digitalna oglaševalska akcija TZP v Italiji
Turistično združenje Portorož z digitalno komunikacijsko akcijo, ki na družbenih omrežjih komunicira prednosti destinacije Portorož in Piran ter izbrane turistične pakete, naslavlja italijanski trg. Platforma je zasnovana na pristajalnih straneh na Facebooku in spletu ter podprta z oglaševanjem v iskalnikih in na družbenih omrežjih. Spletni portal www.portoroz.si je v juliju imel preko 200.000 obiskov, kar je rekord vseh časov. 
OGLED KAMPANJE
V tujino z Zavarovalnico Vzajemna
V tujino s Tujino Zavarovalnice Vzajemna.
Ste si že privoščili poletni dopust? Potem veste, da je v tujini vse mogoče! Za brezskrben oddih lahko poskrbi zavarovanje Tujina – blagovna znamka, ki smo jo opremili z novim logotipom in prenovljeno grafično podobo. Idejno in izvedbeno smo zasnovali tudi celostno komunikacijsko akcijo za poletje ter nagradno igro, kjer bo srečni izžrebanec osvojil obisk SP v košarki na Kanarskih otokih. Bi šli?
NA VZAJEMNA.SI
Najlepša doživetja v hotelih Bernardin
Najlepša doživetja v hotelih Bernardin
Obljubo nepozabnih trenutkov, ki jih doživljajo gostje hotelov Bernardin, smo strnili na »filmski trak«. V petih videospotih se različne zgodbe ljudi prepletajo s ponudbo hotelov in njihovimi zaposlenimi. Namen spotov je vizualna predstavitev ponudbe, ki včasih postane tudi individualno prilagojena posamezniku, na spletni strani Bernardin Group-a in YouTube omrežju.
OGLED VIDEOV
Slovenija praznuje 90 let prenosnega omrežja
Elektro Slovenija praznuje 90 let prenosnega omrežja
Že 90 let se prenosno omrežje, ki je danes del sodobnega nacionalnega elektroenergetskega sistema, neprestano razvija. Jubilej je podjetje Eles obeležilo z razstavo na njihovem sedežu v Ljubljani. Za zabavnejšo izkušnjo smo na izbranih mestih (toaletni prostori, dvigalo itd.) pripravili interaktivne vsebine, kjer smo pomembna zgodovinska dejstva predstavili na zanimiv in sproščen način.
Luna Iles za miren spanec pod zvezdami
Luna Iles za miren spanec pod zvezdami
Za Iles smo idejno zasnovali in grafično oblikovali nov katalog spalnic Luna. Elegantno grafično podobo povezujejo elementi luninega površja in zvezdnatega neba, ki so vpeti v zgodbo mirnega in udobnega bivanja ter počitka. Prelistajte katalog in se prepustite najudobnejšim sanjam.
OGLED KATALOGA
Nova spletna stran Projektivnega biroja Velenje
Nova spletna stran Projektivnega biroja Velenje
Nove spletne strani so narejene v prilagodljivem dizajnu in sledijo sodobnim trendom oblikovanja. Minimalistično zasnovan dizajn z veliko vizualnimi motivi referenčnih projektov in pregledna vsebina omogočata enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo. Poleg spletne strani smo izvedli tudi fotografiranje objektov na terenu – za vrhunsko predstavitev referenc.
NA PB-VELENJE.SI
Ekotrade v soju fotografskih luči
Ekotrade v soju fotografskih luči
Tokrat smo si od blizu ogledali skrivnosti udobja, ki prihajajo iz tovarne vrhunskih sedežnih garnitur Ekotrade. Za nov model sodobne visokokakovostne sedežne garniture Eros smo idejno zasnovali foto pristop, pripravili ambient za fotografiranje, izvedli foto shooting in poskrbeli za obdelavo fotografij. Rezultat: mamljivo!
NA EKOTRADE.SI


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.