Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Skandinavski dizajn v prilagodljivi obliki
Skandinavski dizajn v prilagodljivi obliki

ASKO, sinonim za visokokakovostne gospodinjske aparate s skandinavskim dizajnom, se predstavlja z novo spletno stranjo v prilagodljivem dizajnu. Poleg modularno organiziranih predstavitvenih vsebin se ponaša tudi z dodelano dvostopenjsko navigacijo po izdelkih, s kataloškim izpisom podatkov pri izdelkih ter z naprednim iskanjem lokalnih dobaviteljev. Objavljeni ruski različici bo v kratkem sledila avstralska, nato pa še preostalih petnajst jezikovnih različic.

NA ASKO.RU
TV oglas Septolete plus – zmagovit udarec vnetju in bolečini v grlu

V TV oglasu za Krko d.d. smo moč pastil Septolete plus podkrepili z nastopom hokejske ekipe, ki bo, na podlagi odličnih rezultatov, letos prvič nastopila na Olimpijskih igrah. Premagati bolečino pomeni zmagati! Adaptacija TV oglasa je zajemala idejno in kreativno zasnovo ter celostno izvedbo, ki zadeva izdelavo animacije, snemanje, produkcijo in postprodukcijo. 

OGLED TV OGLASA
Septolete plus – zmagovit udarec vnetju in bolečini v grlu
Destinacijski portal Portorož & Piran v prilagodljivem dizajnu
Destinacijski portal Portorož & Piran v prilagodljivem dizajnu

Vedno več uporabnikov dostopa do spleta preko pametnih telefonov in tabličnih naprav, zato smo tudi portal www.portoroz.si posodobili v prilagodljivem dizajnu. Vsebina portala je dopolnjena v skladu s strategijo pripovedovanja zgodb in v skladu z novimi fotografijami in funkcionalnostmi, ki omogočajo prijazno uporabniško izkušnjo. Celotna vsebina je urejena v e-katalogu, portal pa je povezan s sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit z integriranim CRM modulom.

NA PORTOROZ.SI
»Zajemite veliko dobrega« v novem letu
»Zajemite veliko dobrega« v novem letu

Podjetje Plastika Skaza je svoje poslovne partnerje presenetilo z darili, katerim so poleg kuhinjskih pripomočkov iz lastne linije Cuisine Solo dodali začimbo in okusen recept za dobro leto. Izdelke, ki smo jih idejno in oblikovno zasnovali v novoletni darilni program s sloganom, »Zajemite veliko dobrega«  sta pospremili tudi tiskana in elektronska voščilnica. 

Nova spletna stran Impol
Nova spletna stran Impol

Impol predstavlja svet aluminija, inovativne rešitve in bogat program izdelkov na novih spletnih straneh, v novi podobi in v prilagodljivem dizajnu. Spletne strani so podprte s prilagodljivim sistemom za upravljanje z vsebinami SiteKit.

NA IMPOL.SI
Nagrajena fotografija Gorenjevega tima IQcook

Gorenje je prejelo nagrado Evropskega združenja internih komunikatorjev FEIEA za najboljše prakse internih komunikacij FEIEA Grand Prix 2013. Drugo mesto v kategoriji najboljše fotografije v internih tiskanih medijih je osvojila fotografija razvojnega tima IQcook, ki prikazuje inženirje, ključne za razvoj in nastanek inovativnega indukcijskega kuhališča. Fotografija je nastala v AV studiu, avtor pa je naš dolgoletni sodelavec Ivan Pisar. 

Nagrajena fotografija Gorenjevega tima IQcook
TKK Srpenica v sveži spletni podobi
TKK Srpenica v sveži spletni podobi

Prenovljena spletna stran podjetja s 60-letno tradicijo proizvodnje gradbenih materialov omogoča poenostavljeno iskanje po številnih izdelčnih skupinah, namenu uporabe ali tehničnih lastnostih izdelkov na različnih multimedijskih napravah. Spletna stran je zasnovana v SiteKit sistemu z integriranim CRM modulom.

NA TKK.SI
Eles povezuje z Našim omrežjem
Za podjetje Eles smo idejno in oblikovno zasnovali ter grafično izvedli že drugo številko interne revije Naše omrežje. Njen glavni namen je povezovati zaposlene ter krepiti njihovo pripadnost in prave ideje. Revija izhaja dvakrat letno.
Eles povezuje z Našim omrežjem
Lepe želje v elektronskih voščilih
Lepe želje v elektronskih voščilih

»Jutrišnji dan pripada tistim, ki s kreativnostjo gradijo prihodnost, živijo svoje sanje in trdno verjamejo v tisto, kar delajo.« se je glasila elektronska voščilnica Vzajemne ob prestopu v novo leto. Praznično smo obarvali še elektronske voščilnice za podjetja Eles, Plastika Skaza, Belinka Perkemija, Xella porobeton, Gorenje in Qlandia. Nore želje pa smo svojim poslovnim partnerjem zaželeli tudi sami.

NA VOŠČILNICO VZAJEMNA


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.