Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
S prilagodljivim dizajnom osvajamo internet
S prilagodljivim dizajnom osvajamo internet Vedno več uporabnikov do turističnih spletnih strani dostopa preko tabličnih naprav in pametnih telefonov. Po nekaterih napovedih bo leta 2015 delež teh uporabnikov celo večji od 50 %. V AV studiu smo med prvimi v Sloveniji začeli z razvojem spletnih aplikacij v prilagodljivem dizajnu (responsive web design) in do danes objavili že 20 različnih spletnih projektov, ki omogočajo enostavno in celovito pregledovanje vsebin na vseh pametnih napravah.
Kia Cee'd v soju AV-jevih luči
Kia Cee'd v soju AV-jevih luči
Kia Motors Adria Group d.d. se ponaša z novo fotografijo športne in zapeljive Kie Cee'd. Ta izpostavlja skladnost linij avtomobila ter ga prikazuje v vsej svoji veličastni lepoti. Fotografiranje avtomobila, tokratno se je odvijalo v našem foto studiu v Velenju, sicer velja za eno izmed zahtevnejših studijskih fotografiranj.
Nova akcija Vzajemne
Nova akcija Vzajemne
Premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so vedno aktualna tema. Aktualna akcija Vzajemne promovira znižanje premije, ključni poudarek pa je na najugodnejši ponudbi v Sloveniji. Promocija akcije zajema TV telop, tiskani in radio oglas ter spletno oglaševanje.
NA VZAJEMNA.SI
Europark v modnem blogu
Mariborsko trgovsko središče svoje prodajalne in njihovo ponudbo predstavlja skozi oči diplomirane notranje oblikovalke, modne navdušenke in blogerke. Jana Koteska iskrivo opisuje svoje dogodivščine in razmišljanja, zato je njene tedensko sveže objave o aktualnih temah užitek prebirati.
NA EUROPARK BLOG
Europark v modnem blogu
Prenovljena spletna stran Visoke zdravstvene šole v Celju
Prenovljena spletna stran Visoke zdravstvene šole v Celju
Koncept korporativne komunikacije VZŠCE obsega vse od image fotografiranja študentov v učnem okolju, prenove predstavitvene brošure ter plakata za informativni dan pa do zasnove, oblike in re-programiranja spletne strani. Spletna stran v prilagodljivem dizajnu aktualnim in bodočim študentom omogoča, da do informacij in aktivnosti na šoli na enostaven način dostopajo kar preko mobilnih telefonov in tablic.
NA VZSCE.SI
Dobrodošli na Ytong hišnem sejmu
Dobrodošli na Ytong hišnem sejmu Xella porobeton je vse (bodoče) prenavljalce in graditelje hiš povabila k sebi "domov" - na hišni sejem. V znak dobrodošlice smo v vizualni del podobe sejma umestili hišni predpražnik. Komunikacija poteka preko spletnih oglasov, novičk v izbranih medijih, zloženk, na facebook strani Ytong ter z direktnim nagovorom v newslettru.
NA YTONG.SI


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.