Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
Best of 2014
PRENOVLJENO: Gorenje
PRENOVLJENO: Gorenje
Ponosni smo, da nam zaupa skupina, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov. Njeno spletno podobo predstavljamo z modernim in čistim dizajnom, ki sovpada s konceptom in vizualno podobo izdelkov, z novimi funkcionalnostmi, ki omogočajo pregledno predstavitev ponudbe, ter prilagodljivo obliko za nemoten dostop preko pametnih telefonov in tablic.
NA GORENJE
ZADŽUSKANO: Zavarovalnica Vzajemna
ZADŽUSKANO: Zavarovalnica Vzajemna
Leto 2014 je ostalo brez statusa, ampak ni panike. Zapomnili si ga bomo po kreativni celostni komunikacijski kampanji za mlade, s Klemzyjem v glavni vlogi. Z ekipo Klemna Slakonje je oživel v odštekanem video spotu, z nami pa zadžuskal v atraktivni zgodbi in grafični podobi prek najrazličnejših komunikacijskih kanalov – od oglaševanja in promo daril do flash moba, družabnih omrežij in interaktivnih plakatnih mest. Seveda pa vse poti vodijo na odbito parallax spletno stran …
ZADŽUSKAJ S KLEMZYEM
PREROJENO: Sempl
PREROJENO: Sempl
Naš otrok leta je bila največja konferenca o medijskih trendih v regiji. Z njo smo dihali od spočetja kreative do dogodka, na katerem je ugledala luč sveta. Vmes pa smo zasnovali in izdelali spletno predstavitev v prilagodljivem dizajnu, kjer je uporabnik lahko spoznal celoten predavateljski tim, rezerviral udeležbo, iskal informacije in si ogledal pretekle zmagovalce. Spletna stran je postavljena znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in povezana s CRM modulom.
NA SEMPL
POLETNO: Zavarovalnica Vzajemna
PREROJENO: Sempl
Za brezskrbne oddihe v preteklem letu je poskrbelo zavarovanje Tujina – blagovna znamka, ki smo jo opremili z novim logotipom in prenovljeno grafično podobo. V sklopu celostne komunikacijske akcije za poletje, ki smo jo tudi idejno zasnovali, smo pripravili gigant plakate, TV, radijsko, tiskano in spletno oglaševanje ter vsebine za spletno stran, predstavitvene zgibanke, plakate in letake, promocijska darila in super nagradno igro. Ker je v tujini vse mogoče. V letu 2015 tudi.
V TUJINO Z VZAJEMNO
TURISTIČNO: LifeClass Portorož
TURISTIČNO: LifeClass Portorož

2. mesto med Websi nagradami v kategoriji turizem in prosti čas so prejele nove spletne strani blagovne znamke LifeClassHotels & Spa. Narejene so v prilagodljivem dizajnu, povezane z e-katalogom namestitev in storitev, CRM modulom, rezervacijskim sistemom ter strežniki za analitiko. Strani odlikuje prijazna uporabniška izkušnja, enostaven dostop do informacij, ločen in funkcionalen rezervacijski sistem ter čist dizajn, ki temelji na fotografijah.

NA LIFECLASS
RAZSTAVLJENO: Eles
RAZSTAVLJENO: Eles
2014 je bilo tudi v znamenju 90-letnice prenosnega omrežja, ki danes predstavlja sodoben elektroenergetski sistem. Za obeležitev nacionalnega jubileja smo idejno zasnovali, grafično oblikovali in izvedli razstavo zgodovinskega in simboličnega pomena. Da je bila izkušnja hkrati tudi zabavna, smo na izbranih mestih postavili interaktivne vsebine. Priprava jubilejne brošure pa je obsegala vse od zasnove in konceptov do grafičnega oblikovanja in snovanja besedil ter fotografiranja.
DIGITALNO: Unichem
DIGITALNO: Unichem
Interaktivna aplikacija naredivrt.si nam je prinesla kar dve Websi nagradi – 1. mesto po izboru ljudstva in 3. mesto med posebnimi digitalnimi projekti. Uporabniku pomaga načrtovati zasaditev rastlin po načelu kolobarjenja in ostala vrtna opravila, na voljo ima tudi koledar, ki omogoča natančno načrtovanje opravil in dodajanje zaznamkov. Do danes je bilo ustvarjenih že 12.591 vrtov, aplikacija pa ima 6.768 registriranih uporabnikov.
NAREDI SI VRT
POSODOBLJENO: Narodna galerija
POSODOBLJENO: Narodna galerija
Še ena v nizu Websi slavljenk se lahko pohvali z 2. mestom v kategoriji javnih organizacij. Moderna spletna stran v prilagodljivem dizajnu uporabniku omogoča enostaven dostop do informacij o dogodkih, razstavah in projektih, spletni ogled stalnih zbirk ter stik z odgovornimi osebami preko spletnih form. Posebnost je povezava umetnin na dejanski lokaciji s spletno stranjo – najbolj priljubljene so opremljene s QR oznakami za podrobnejšo prestavitev del.
V NARODNO GALERIJO
FOTOGRAFIRANO: Gorenje
FOTOGRAFIRANO: Gorenje
Novo linijo gospodinjskih aparatov Gorenje je zasnoval svetovno priznani oblikovalec Karim Rashid, mi pa smo izdelali vizualno podobo komunikacijskih orodij, ki je postala osrednje vodilo komunikacije na vseh trgih družbe. Trendi foto pristop odraža značaj linije ter predstavlja sodoben življenjski stil in moderno bivanjsko okolje, predstavitveni materiali (katalog, tiskani oglasi, gigant in klasični plakati, POS itd.) pa pripovedujejo zgodbo navdihujoče lepote bivanja.
SEJEMSKO: Porsche Slovenija
SEJEMSKO: Porsche Slovenija
Volkswagen Gospodarska vozila smo za 9. sejem Gospodarska vozila v Celju opremili z razstavnim prostorom in celotno komunikacijo, ki je vključevala VIP, tiskana in e-vabila, opomnike ter zahvale za obiskovalce. Tiskovine smo nadgradili z digitalnimi vsebinami – uporabniki so lahko tiskane materiale poskenirali z Layar aplikacijo in dostopali do razširjenih vsebin. Na spletni strani Uslužbenci leta pa so obiskovalci lahko rezervirali brezplačno e-vstopnico ter se prijavili na testne vožnje in poligon izzivov.
STUDIJSKO: Foto studio
STUDIJSKO: Foto studio
Fotografiranje zahteva celovit pristop, kjer poleg oblike in strukture v objektiv ujamemo tudi delček mističnosti in lepote, ki se skriva v najmanjših detajlih. Z vrhunsko imidž in produktno fotografijo za raznolike potrebe razkrivamo zgodbe naših poslovnih partnerjev. Med njimi so tudi Kia Motors (fotografiranje avtomobila Kia Cee'd), Plastika Skaza (zasnova ter imidž in produktno fotografiranje izdelkov blagovne znamke Cuisine), Steklarna Hrastnik (imidž in tehnični posnetki steklenih lepotic), Iles Idrija (program spalnic Luna), Elan (nova kolekcija vrhunske smučarske in deskarske opreme za zimo 2014/2015). Hvala, ker ste stopili pod naše žaromete.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.