Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Na glavo z Always in Tampax
Na glavo z Always in Tampax
V kampanji Na glavo s Tjašo Kokalj podiramo mite o menstruaciji. Celostna komunikacijska podpora akcije obsega idejno zasnovo s konceptom nagradne igre, pripravo POS materialov ter spletno stran v prilagodljivem dizajnu, kjer Tjaša predstavlja edinstvene stile, posebej primerne za tiste dni v mesecu, ter piše blog in odgovarja na vprašanja o stilskih zagatah.
SODELUJ
Europarkovih veselih 14
Europarkovih veselih 14
Nakupovalno središče Europark je pred kratkim praznovalo svoj 14. rojstni dan. V AV studiu smo poskrbeli za celostno komunikacijsko podporo dogodku in v sklopu promocije praznovanja pripravili gigant plakate in tiskane oglase, radijsko oglaševanje, spletno promocijo, vabila in oglaševanje znotraj nakupovalnega centra. Vse najboljše Europark! Se že veselimo jubilejnih 15. :)
OGLED UTRINKOV Z DOGODKA
LifeClass z novimi tiskovinami
LifeClass z novimi tiskovinami (Bodoči) obiskovalci portoroške verige hotelov bodo informacije o namestitvah in ponudbi odslej lahko našli tudi v novih hotelskih in promocijskih tiskovinah. Zaradi pestre ponudbe ne preseneča, da je najobsežnejša prav brošura z aranžmaji za leto 2014/2015. Prenovi tiskovin je sledil tudi scenarij za nove imidž fotografije in oglase.
Fotografiranje za Plastiko Skaza
Fotografiranje za Plastiko Skaza
AV foto studio so preplavile živahne barve plastičnih kuhinjskih pripomočkov uveljavljene slovenske blagovne znamke Cuisine. Foto pristop je vključeval imidž fotografije različnih priložnosti uporabe izdelkov – poleti, na zabavi in otroškem praznovanju, ob mamljivih koktajlih in v jesenskem obilju. V soju fotografskih luči je zablestela tudi posebna linija Contessa z bleščicami.
Predstavitvena brošura za Frutarom
Predstavitvena brošura za Frutarom
Svetovno uveljavljeni proizvajalec arom, okusov in prehrambnih dodatkov se na tržišču pojavlja z novo predstavitveno brošuro v kar petih jezikih. Minimalističen dizajn bogatijo črno bele fotografije na temo zdravega življenja, v katere je na kreativen način vpleten barvni detajl, ki izhaja iz produktnega programa podjetja.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.