Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Nova spletna trgovina Cinkarne Celje
Nova spletna trgovina Cinkarne Celje

Z namenom omogočiti gradbenikom čim lažji dostop do izdelkov in nasvetov pri gradnji, smo za Cinkarno Celje izdelali novo spletno trgovino z gradbenim materialom. Spletno trgovino Cinkarne odlikuje povsem nova oblikovna podoba, izdelana pa je v responsive web designu, ki omogoča udobno nakupovanje tudi prek različnih mobilnih naprav. Podprta je z novim CMS sistemom SiteKit Basic, ki omogoča zelo enostavno urejanje spletnih strani, spletnih trgovin in newslettrov.

V CINKARNINO SPLETNO TRGOVINO
Predstavitveni katalog Plaza
Predstavitveni katalog Plaza

Za hotel Plaza v Ljubljani smo pripravili novo imidž predstavitveno brošuro. Za potrebe brošure smo pripravili tekste in zasnovali obliko, ki je skladna s hotelsko celostno podobo.

Račka Lili obdaruje!
Račka Lili obdaruje!

V trgovinah Spar in megamarketih Interspar po vsej Sloveniji že poteka Pampers srečelov. Račka Lili obdari prav vsakega otroka, saj je vsaka srečka dobitna. Za akcijo, ki traja od 9. 10. 2013 do 20. 11. 2013, smo pripravili koncept in kreativno zasnovo, postavili spletno stran in pripravili vse POS materiale za komunikacijo na prodajnih mestih.

VEČ O PAMPERS SREČELOVU
Nov katalog vgradnih omar Alples
Nov katalog vgradnih omar Alples

Nov Alplesov katalog izpostavlja številne prednosti vgradnih omar, ki so popolnoma prilagodljive kupcem, tako po meri kot obliki. Povezovalna nit kataloga je grafični element metra, s fotografijami ljudi, ki smo jih posneli v našem foto studiu, pa smo ambientalnim posnetkom dodali še emocionalno noto.

PELISTAJ ALPLES KATALOG
Škrabčeva domačija: ljudsko izročilo v spletni obliki
Škrabčeva domačija: ljudsko izročilo v spletni obliki

Na enem mestu smo združili celovitost ponudbe Škrabčeve domačije, ki obiskovalcu nudi izkustvo domačnosti v objemu tople tradicije: ogled butičnega prikaza lokalne zgodovine, nastanitev v ambientih z unikatnimi oblikovalskimi zgodbami, obisk kulturnih dogodkov v skednju in slikovito mesto poslovnih srečanj so sedaj dobili še spletno podobo v responsive designu. Izčiščene linije, jedrnatost predstavitve in enostavna navigacija temeljijo na SiteKit Basic spletnem urejevalniku vsebin z integriranim CRM modulom.

NA ŠKRABČEVO DOMAČIJO
Novoletna darila Frutarom 2014
Novoletna darila Frutarom 2014

Za celotno mednarodno korporacijo Frutarom, ki uspešno deluje na več kot 50 trgih po celem svetu, smo tudi letos zasnovali celostno podobo novoletnih daril. Oblikovali smo stenski, štirimesečni in B1 koledar, rokovnik, grafično opremili darila ter klasično in elektronsko voščilnico.  

Litostroj Power sejem Innsbruck
Litostrojpower sejem Insbruch

Iz podjetja Litostroj Power, Cimos Group so nas poklicali z željo, da jim pripravimo korporativni sejemski nastop za sejem Hydra v Innsbrucku. Zasnovali smo ga v skladu s potrebami sejemskega nastopa z racionalno uporabo prostora. Sejemski prostor smo tudi postavili in pri tem uporabili naš Pilla modularni sistem za hitro in kakovostno izgradnjo sejemskih mest.

Katalog in zloženka tuš kabine Reflex
Katalog in zloženka tuš kabine Reflex

Obstoječi prodajni katalog tuš kabin Reflex je potreboval osvežitev. V prenovljeno različico smo dodali novosti in osvežili emocionalni nagovor znotraj kataloga. Poleg kataloga smo pripravili tudi priročno žepno zloženko, ki vsebuje predstavitve in prednosti najbolj prodajanih tuš kabin ter kontaktne podatke, preko katerih lahko bodoči kupec izve dodatne informacije o tuš kabinah.

NA REFLEX TUŠKABINE
Mladina proglas

Mladina nas je povabila k izdelavi proglasa. Naredili smo ga na temo Varčevalnih ukrepov.

NA MLADINA PROGLAS
Mladina proglas


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.