Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Kapljice ljubezni za materinski dan
HSE je preko otrok v vrtcih obdaril mame iz cele Slovenije. Vse skupine, ki so se prijavile na ustvarjalni natečaj, so namreč prejele paket z materialom za ustvarjanje, s pomočjo katerega so otroci izdelali posebne obeske za mame. Akcija je bila zopet več kot uspešna – v le nekaj urah so bila vsa mesta za prijave zapolnjena.
OGLEJTE SI KAPLJICE LJUBEZNI
Kapljice ljubezni za materinski dan
Prenovljena M Sora
Prenovljena M Sora

Prenovljena spletna stran proizvajalca oken, panoramskih sten in vrat vrhunske kakovosti je narejena v responsive web designu in na voljo v sedmih jezikovnih različicah. Omogoča pregledovanje tehničnih lastnosti in specifikacij vseh modelov oken in vrat, njihovo primerjavo ter dostop do aktualne ponudbe katalogov. Posebna novost je interaktivno zasnovan zahtevek za predračun.

SPLETNA STRAN M SORA
Ytong hiše: zmagali smo na razpisu za tržno komuniciranje
Ytong hiše: zmagali smo na razpisu za tržno komuniciranje
Poleg klasičnih orodij celoletna komunikacija Ytong obsega še zasnovo PR člankov, s katerimi bomo predstavljali in poudarjali prednosti tega gradbenega sistema, na novem spletnem mestu Ytong Hiša pa lahko uporabniki enostavno poiščejo načrt za svojo novo sanjsko hišo in dobijo vrsto uporabnih gradbenih nasvetov. Podjetje Ytong smo s celostno ponudbo izdelkov predstavili tudi na sejmu Dom, obiskovalcem pa je bil za vprašanja na voljo Ytongov izkušeni gradbeni mojster, g. Silvo Lezič.
V YTONG HIŠO
Pivovarna Union: Tehnike točenja piva
Pivovarna Union: Tehnike točenja piva Ali veste, kako pravilno natočiti pivo? Za potrebe predstavitev, brošur in drugih oblik komuniciranja smo za Pivovarno Union na terenu posneli serijo fotografij različnih tehnik točenja piva, jih obdelali in pripravili za nadaljnjo uporabo.
Pampers podarja!
Koncept novega Pampers programa zvestobe je obdarovanje cele družine in ne le malčkov, zato smo temu prilagodili tudi kreativno zasnovo ter oblikovanje logotipa in POS materialov za komunikacijo na prodajnih mestih in na spletu. Novost je podporna spletna stran, kjer si sodelujoči lahko že v naprej rezervirajo in tako zagotovijo želeno nagrado.
REZERVIRAJ SI SVOJ DOBITEK
Pampers podarja!
Modri Jan z interaktivnim stripom
Modri Jan z interaktivnim stripom
Modri Jan se vrača! Otroke bo tokrat razveselil s spletnim interaktivnim stripom, v katerem sami, s pomočjo danih elementov, ustvarjajo sličice in z njimi svojo zgodbico. Strip lahko na koncu tudi natisnejo ali ga pošljejo svojim prijateljem.
USTVARI SVOJ STRIP
Responsive Prirodoslovni muzej Slovenije
Responsive Prirodoslovni muzej Slovenije
Responsive design, enostavna navigacija in spletna trgovina so tri novosti prenovljenih spletni strani slovenske zakladnice naravne raznovrstnosti. Podprt z novim CMS sistemom AV SiteKit Basic je Prirodoslovni muzej Slovenije tako dostopen tudi na poti in omogoča hiter pregled dogodkov ter spletni nakup vstopnic.
V PRIRODOSLOVNI MUZEJ
Prenovljene reference podjetja Reflex
Prenovljen katalog referenc vodilnega slovenskega proizvajalca oplemenitenega in ploščatega stekla ter izdelkov iz aluminija komunicira vrhunske in celovito izvedene stavbe, ki jih krasi energija inovativnosti in preseganje mej znanega. Nov korporativni tiskani oglas pa nadaljuje oblikovno linijo, začrtano z novoletnim programom.  Prenovljene reference podjetja Reflex
V objektivu: Žakelj, Feel in Panama
V objektivu: Žakelj, Feel in Panama
Zanimiv izziv je bilo fotografiranje dveh linij visokokakovostnih sedežnih garnitur podjetja Žakelj, ki smo se ga lotili v našem foto studiu. Izdelali smo kulise sodobne dnevne sobe, nato pa Feel in Panamo s fotomontažo umestili v mestno okolje. Ga prepoznate? Fotografije med drugim že krasijo spletno mesto Žakelj.  
NA ŽAKELJ
Z Beenius na sejmu TV Connect
Z Beenius na sejmu TV Connect
Za potrebe promocije interaktivne TV platforme Beesmart na londonskem sejmu smo izdelali posebno aplikacijo, povezano z družbenim omrežjem LinkedIn. Uporabniki so z registracijo in logiranjem preko svojega LinkedIn profila prejeli kodo za Beesmart Cloud account in brezplačno Beesmart aplikacijo za Android tablico, iPhone ali iPad.
BEENIUS NA SEJMU


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, pošljite elektronsko pošto na info@av-studio.si,
s pripisom v polje Subject "Odjava od AV e-novic".