Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Naše leto 2012 je bilo aktivno in v znamenju raznolikosti. Vsak projekt, ki smo se ga lotili, je bil najboljši in prav vsak nam je prinesel nove izkušnje, nova znanja in novo črtico na merilu samozavesti. Novo leto smo tako začeli neučakani, polni energije in elana. Po domače: »spidiramo«. Ste z nami?
Prenavljamo
Prenove spletnih strani

V letu 2012 smo prenovili in razvili več spletnih strani. Spletni portal Gorenje s 40 jezikovnimi različicami ima našo celovito podporo, nadaljnemu razvoju pa sledi tudi animirana moderirana klepetalnica Modrega JanaCruise & Ferry Center omogoča avtomatsko prikazovanje paketov križarjenj na treh jezikovnih različicah, stran Lutkovnega gledališča Ljubljana je posebna zaradi optimiziranega vnosa predstav, spletno mesto Europark omogoča ogled vsebin tudi slepim in slabovidnim. Komorni zbor AVE se predstavlja z videom, integriranim v vstopno stran, strani Bernardin Groupa in Cinkarne Celje pa sta narejeni v responsive web designu.

Delamo mobilno
Mobilne verzije spletnih strani naših naročnikov omogočajo optimiziran ogled strani tudi na pametnih telefonih. Uporabniki lahko sedaj pošljejo povpraševanje o paketih LifeClass Hotels & Spa kar iz svojega mobilnika ali pa si ogledajo aktualne dogodke, akcije ter lokacije posameznih trgovin Qlandie in Citycentra. Qlandia mobilna verzija
Nakupujemo
Spletna trgovina Gorenje
Spletna trgovina uporabnikom omogoča nakupovanje v več jezikih in v različnih državah, pregledno izpostavitev prodajnih izdelkov, enostaven nakup ter varno kupovanje z različnimi plačilnimi metodami. Naša referenca preteklega leta so spletne trgovine Gorenje Hrvaška, Gorenje Romunija, Gorenje Madžarska in Gorenje Kosovo.
Snemamo
Video
Uživali smo v letu promocijskih filmov. Posneli smo dva večja – »Ko regija oživi« za Turizem Ljubljana in »Perfect day. Every day.« za Bernardin Group in na ta način pripomogli k predstavitvi Slovenije v tujini. Repertoar promocijskih filmov obsega še predstavitveni film za koš Organko in predstavitveno iPad aplikacijo za Bayer.
Podpiramo dobrodelnost
Podpiramo dobrodelnost
Z dobrodelnimi projekti želimo k sodelovanju pritegniti čim večje število ljudi in jim obenem ponuditi nekaj novega in zabavnega. Sparov »Tudi to sem jaz!«, z aplikacijo narejeno v responsive web designu, je s pomočjo srčkanih pošastkov potrkal na mnoga srca. Velik uspeh na Hrvaškem pa je doživel projekt »Jaz ljubim vrtec«, ki je na stran privabil obiskovalce iz 100 držav in na Facebook strani Pampers Hrvaška pridobil 10.000 novih fanov.
Nagrajujemo
Spedenaj moj avto
Izvedba nagradnih iger za naše naročnike obsega vse od kreativne zasnove in izdelave promocijskih materialov do podelitve nagrad. Eden večjih nagradnih projektov v letu 2012 je bila že tretja ponovitev akcije »Spedenaj moj avto«. V času trajanja akcije je spletno stran obiskalo več kot četrt milijona obiskov.
Se igramo
V kategoriji ustvarjanja za otroke smo se s Pujskom PinGom preizkusili v izdelovanju družabnih iger, še vedno pa z zabavnimi in poučnimi igrami posodabljamo in izboljšujemo Belinkino Čebelinko ter spletno stran za otroke, starše, učitelje in vzgojitelje Modri Jan. V sodelovanju z vrtci in osnovnimi šolami iz vse Slovenije izvajamo ustvarjalne natečaje, poučne eko izzive in dobrodelne projekte. Modri Jan
Poročamo in načrtujemo
Eles - letno poročilo HSETE Šoštanj in Eles so podjetja, ki so kreativno stran izvedbe letnega poročila in poslovnega načrta zaupali prav nam. Tovrstno poslovno komunikacijo smo izpeljali na strateški ravni in primerno korporativni podobi.
Tiskamo
Leto 2012 je bilo tudi v znamenju tiska. Našo knjižno omaro polnijo katalogi M SORA, Belinka, Ljubljanske mlekarne, Paloma in Direndaj, turistična brošura Žalec, korporativna brošura Eles, mednarodna predstavitev Gorenje ter revije za nakupovalno središče Europark, Modri Jan in časopis Qlandia.
Europark magazin
Razvijamo
AV SiteKit Basic Novost v Sloveniji, paket za spletne strani, spletne trgovine in newslettre v responsive designu, je plod našega lastnega znanja in razvoja. AV SiteKit Basic je optimalna rešitev za uporabnike, ki želijo v kratkem času pridobiti enostavne, a učinkovite spletne strani za predstavitev svojih storitev, prodajo izdelkov ter obveščanje svojih strank.
Oglašujemo
LifeClass

Promocijske kampanje, ki smo jih izvedli, združujejo kreativno idejo, inovativen dizajn in komunikacijsko podporo v tisku, na radiu, televiziji in na spletu. Med drugimi, so nam zaupali tudi Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA, Xella Porobeton in Ytong Multipor, Pomurski sejem, LifeClass, Paloma, Gorenje in Alples.

Organiziramo
Gorenje IFA

Sejemski prostor za Porshe Slovenija, sodobna avdiovizualna oprema Muzeja premogovništva Slovenije, otvoritev novih prostorov za Odelo Slovenija, mednarodni sejem IFA 2012 z Gorenjem in praznovanje 12. rojstnega dne nakupovalnega središča Europark je le nekaj naših uspešno izvedenih dogodkov.

Fotografiramo
Dormeo
Gorenje, Zlatarna Celje, Studio Moderna, Elan in Alples je le nekaj uspešnih slovenskih podjetij, ki nam je zaupalo in v zameno dobilo vrhunske fotografije, ki odražajo zgodbo blagovne znamke.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, pošljite elektronsko pošto na info@av-studio.si,
s pripisom v polje Subject "Odjava od AV e-novic".