Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Iščemo Wella ambasadorko!
Postani Wella ambasadorka!

V sodelovanju z Wello in revijo Cosmopolitan Slovenija smo pripravili nagradni natečaj, preko katerega iščemo dekle, ki bo postalo ambasadorka Welle. Kandidatka za Wella ambasadorko po prijavi na spletni strani domov prejme Wella misijo. Ko nalogo izpolni, rezultat fotografira in sliko naloži na spletno stran natečaja ter zraven napiše nekaj svojih misli. Za akcijo, ki traja od 29. 8. 2013 do 5. 11. 2013, smo pripravili koncept in kreativno zasnovo, postavili spletno stran in pripravili vse POS materiale za komunikacijo na prodajnih mestih. Projekt podpirajo tudi sodelujoče modne blogerke in ambasadorke natečaja.

VEČ O WELLA AMBASADORKI
Nov ekoprojekt za osnovne šole
Nov ekoprojekt za osnovne šole

Pod okriljem družbe Holding Slovenske elektrarne d.o o. smo pripravili že 4. ekoprojekt za osnovne šole. V osnovi ostaja Ekoprojekt 4 podoben predhodnim, le da smo letos dodali še nalogo v obliki eksperimenta, za katero se lahko učenci pod vodstvom učiteljev odločijo. Prijave tudi letos zbiramo preko spletnega obrazca na spletni strain www.modri-jan.si, kjer se oddajo tudi izdelani projekti. Najbolj zanimive projekte oziroma njihove ustvarjalce bomo tudi letos nagradili z obiskom Modrega Jana in prijateljev.

VEČ O EKOPROJEKTU 4
Nova kolekcija Gorenje Classico
Nova kolekcija Gorenje Classico

Za novo kolekcijo kuhinjskih aparatov Classico iz Gorenje smo v sodelovanju z naročnikom pripravili celostne kreativne in komunikacijske rešitve, začinjene s strastjo do kuhanja. Za potrebe fotografiranja kuhinjskih aparatov smo v našem studiu postavili prostorno kuhinjo s kraško toskanskim pridihom.

Celostna zasnova akcije za kapsule Ariel
Nagradni natečaj Ariel

Za promocijo novih kapsul Ariel smo pripravili celostno komunikacijsko podporo, od idejne zasnove, priprave POS materialov do izvedbe spletne strani v responsive designu. Na slednji lahko uporabniki preko spletne aplikacije sodelujejo v nagradnem spletnem natečaju tako, da oblikuje svoj pralni stroj. Pri tem so mu na voljo različne barve, vzorci ter elementi, lahko pa naloži tudi lastno oblikovno različico. Slike pralnih strojev so na ogled v galeriji, kjer uporabniki zanje glasujejo. Izmed vseh prijavljenih bo žreb določil 5 sodelujočih, ki bodo prejeli letno zalogo kapsul Ariel, strokovna žirija pa bo izmed vseh prijavljenjih izbrala 3 stroje, ki bodo izdelani po uporabnikovem dizajnu.

VEČ O NAGRADNEM NATEČAJU
Priprava novinarske konference za podjetje Odelo
Organizacija novinarske konference za podjetje Odelo

Naš naročnik, podjetje Odelo, je zmagovalec in prejemnik nagrade AUTOMOTIVE LEAN PRODUCTION AWARD v kategoriji srednje veliko mednarodno podjetje. Prestižno nagrado smo jim pomagali umestiti v njihovo korporativno komunikacijo in s pomočjo novinarske konference sporočiti slovenskim medijem ter zainteresirani poslovni javnosti.

NA ODELO SLOVENIJA
Predstavitveni film za uporabo serviete Paloma
Video navodilo za serviete Paloma Palbib

V času elektronskih medijev ter dostopnosti spleta je včasih za uporabo izdelka najučinkoviteje narediti kar video navodila, ki lahko služijo tudi kot učinkovit prodajni pripomoček. V predstavitvenem filmu si lahko ogledate primer takšnih navodil, ki smo jih zasnovali od scenarija do izvedbe v lastni produkciji, kar vključuje vse od prostora, castinga, stylinga, scenografije in režije.

OGLEJTE SI VIDEO
Oglas Zlatarna Celje
Oglas Zlatarna Celje Za Zlatarno Celje smo zasnovali in oblikovali oglas za unikatni prstan ViennaVibrations. Prstan je bil objavljen v letošnji publikaciji Swarovski "GEMVISION 2014". Prstan smo tudi fotografirali.
OGLEJTE SI OGLAS
Europark praznuje Srečnih 13!
Europark praznuje Srečnih 13! Europarkv avgustu praznuje že svoj 13. rojstni dan. V podporo praznovanju smo zasnovali koncept komunikacije in dogodka z glavnim sloganom "Srečnih 13". Po ljudskem vraževerju nesrečnemu številu 13 smo pripisali srečne lastnosti. Kako jih tudi ne bi, saj je bilo letošnje leto srečno in dobro za Europark ter njegove obiskovalce. Ob tej priložnosti čestitamo Europarkovi ekipi ob rojstnem dnevu in laskavemu naslovu najboljšega nakupovalnega središča v Sloveniji po neodvisni raziskavi "Mystery Shopping" švicarskega podjetja International Service Checkster ter jim želimo veliko uspehov še naprej.
NA PRAZNOVANJE SREČNIH 13


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, se lahko odjavite tukaj.