Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Podoba raja na spletu
Podoba raja na spletu
Prenovljeno spletno mesto eno najlepših alpskih letovišč, mesto Bled, predstavlja z novimi fotografijami ter uporabnikom nudi vse informacije in funkcionalnosti za enostavno pregledovanje vsebin ali rezervacijo storitev. Spletni portal je narejen v responsive web designu ter podprt s sistemom za upravljanje z vsebinami AV SiteKit in CRM modulom, vsebina portala pa je organizirana v e-katalogu.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Bernardin promocijsko fotografiranje
Bernardin promocijsko fotografiranje
V okviru komunikacijske podpore za akcijo Najlepši dan, Vsak dan smo za Bernardin Group Resorts & Hotels posneli nove razpoloženjske fotografije.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Nov ekoprojekt za vrtce
Nov ekoprojekt za vrtce
V okviru projekta smo razpisali pet tem, ki obsegajo obveščanje, poučevanje, varčevanje, delovanje in spodbujanje k varovanju in ohranjanju okolja. Vsi sodelujoči vrtci si bodo prislužili modro plaketo, tablo iz ekološkega materiala, ki bo potrjevala, da so ekološko ozaveščen vrtec. Sodelujoči vzgojitelji bodo prejeli eko-potrdilo, vsi otroci pa modre zapestnice, ki so simbolično povezane s projektom in opominjajo na pravilno ekološko ravnanje tudi izven vrtca.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Fotografiranje linije Cuisine
V našem foto studiu v Velenju smo posneli serijo fotografij izdelkov podjetja Plastika Skaza iz linije Cuisine, ki je produkt lastnega znanja podjetja. Fotografije oblikovno dovršene kuhinjske posode in pripomočkov za kuhanje iz zdravju neškodljivih materialov so namenjene komunikaciji v brošurah in na spletu.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Fotografiranje linije Cuisine
Promocija Ece Mobil
Promocija Ece Mobil V začetku aprila je podjetje Elektro Celje Energija, prvo med ponudniki električne energije v Sloveniji, objavilo aplikacijo za pametne telefone. Promocijo smo podprli z dobro obiskano novinarsko konferenco. Pripravili smo še grafično podobo akcije tržnega komuniciranja, organizirali zakup medijskega prostora na spletu in na pametnih telefonih ter pripravili predstavitveno spletno stran.
NALOŽITE SI MOBILNO APLIKACIJO
Bial
Bial
Eno izmed vodilnih domačih proizvajalcev radiatorjev odslej na tržišču nastopa z novim logotipom. Prenovi logotipa sta sledili še priprava in oblikovanje novega predstavitvenega kataloga ter zasnova sejemskega nastopa. V pripravi so tudi tiskani oglasi, ki jih bo podjetje uporabilo za svojo komunikacijo.
PRELISTAJTE KATALOG
Kreativni Pomurski sejem
Nadaljujemo plodno in uspešno sodelovanje s Pomurskim sejmom. Za potrebe komunikacije Pomladnega sejma ter sejmov Lov in Naturo smo zasnovali nove kreativne rešitve in jih nato uporabili v zunanjem oglaševanju, TV telopu in radijskih oglasih.
Kreativni Pomurski sejem
Vprašaj mojstra Silva
Vprašaj mojstra Silva Pomlad je tu in z njo sezona prenavljanja domov. Pravi čas za akcijo, katere namen je spodbuditi nakup Ytong gradbenega sistema za prenovo! Komunikacijska kampanja preko izkušenega strokovnjaka za gradnjo iz podjetja Ytong gospoda Silva svetuje in pomaga graditeljem. Klasičnim tiskanim oglasom smo dodali še celoletno PR podporo, katere cilj je predstaviti uporabniško izkušnjo in prednosti Ytonga.
Prenovljena spletna stran Logitus
Podoba raja na spletu

Za našega naročnika, podjetje Logitus d.o.o., smo prenovili spletno stran, ki je podprta z novim CMS sistemom AV SiteKit Basic. Spletna stran je zasnovana v responsive web designu, ponaša pa se tudi z domiselno oblikovno podobo.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, pošljite elektronsko pošto na info@av-studio.si,
s pripisom v polje Subject "Odjava od AV e-novic".