Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Pozor, huda mačka! Pozor, vroč pes!
Pozor, huda mačka! Pozor, vroč pes!

S ciljem predstaviti novo linijo hrane za male živali smo za Spar Slovenija zasnovali nagradni natečaj. Uporabniki so sodelovali tako, da so preko spletne aplikacije naložili fotografijo svojega mačjega ali pasjega ljubljenčka. V 19 dneh je bilo naloženih 8.273 fotografij, ki so skupaj prejele 193.839 všečkov. Spletna stran je v času nagradne igre beležila kar 332.000 obiskov strani in skoraj 180.000 edinstvenih obiskovalcev.

OGLEJ SI HUDO VROČO SPLETNO STRAN
Welline "Pričeske za vsako priložnost"
Novo linijo izdelkov za nego in oblikovanje las smo predstavili preko spletnega nagradnega izziva, katerega ključni element so fotografije lastnih stajlingov. Komunikacijo nagradnega natečaja smo zasnovali celostno – osrednji del kampanje poteka na spletu in je podprt s predstavitvijo izziva in končne zmagovalke v tiskani izdaji revije Elle ter izpostavitvijo na prodajnih mestih.
WELLIN NAGRADNI IZZIV
Welline "Pričeske za vsako priložnost"
Zaljubljeni gospodinjski aparati
Zaljubljeni gospodinjski aparati
"Kakšni ste v zvezi? Nežni, omahljivi, vroči, morda spremenljivi?" je bila vodilna nit posebne valentinovo obarvane ponudbe Gorenja. Uporabniki so po principu kviz vprašanja odkrivali, kateri mali gospodinjski aparat jih najbolje opiše v ljubezenski zvezi.
Naše omrežje, nova Elesova interna revija
Naše omrežje, nova Elesova interna revija Rdeča nit prve številke novega internega glasila so organizacijske spremembe v podjetju, vsebino pa smo popestrili s sodobnimi infografikami, citati znanih osebnosti na temo sprememb in razvedrilnimi vsebinami. Namen glasila je še bolj povezati zaposlene v podjetju.
Novost na Gorenjskem
Zelena kartica gosta Gorenjske je novost, ki uporabnikom omogoča uveljavljanje posebnih ugodnosti v regiji. Kartica je dostopna tudi preko mobilne aplikacije "Slovenian Alps Travel Guide", katere glavna prednost je stalna dostopnost informacij, saj deluje tudi brez internetne povezave. Aplikacija je podprta z operacijskim sistemom Android in iOS, na voljo pa je na Android Marketu in v Applovem iStoru.
BREZPLAČNA MOBILNA APLIKACIJA
Zelena kartica
Razigrani Modri Jan
Razigrani Modri Jan
Novi zabavni interaktivni igrici "Ujemi poredno Packo Rijo" in "Obleci strašilo" sta nastali v povezavi s pomladno številko revije Modri Jan in sta eno izmed orodij, preko katerega otroke izobražujemo o okolju ter jih ozaveščamo o okoljevarstveni problematiki.
IGRAJ SE Z MODRIM JANOM
Cuisine na sejmu Ambiente
Cuisine na sejmu Ambiente
Plastika Skaza je z eno izmed svojih blagovnih znamk nastopila na frankfurtskem sejmu Ambiente. Za potrebe sejma smo pripravili predstavitveni katalog linije izdelkov Cuisine, vključno s fotografiranjem izdelkov ter podprli komunikacijo podjetja z njihovimi poslovnimi partnerji, ki so obiskali sejem. Vzporedno smo prenovili tudi spletno stran linije Cuisine.
Foto pristop za nova orjaka z 9 kg bobnom
Za Gorenje smo pripravili foto pristop, kar pomeni kreativni koncept fotografiranja dveh novih izdelkov iz linije pralnih in sušilnih strojev. Fotografije, ki smo jih posneli v AV studiu, bo Gorenje uporabljalo v svojih komunikacijskih orodjih na vseh prodajnih trgih.  Foto pristop za nova sodobna orjaka z 9 kg bobnom
Ytong na družbenih omrežjih
Ytong na družbenih omrežjih
Facebook stran podjetja Ytong je v novo leto vstopila z nagradno igro anketnega tipa, katere cilj  je bil povečanje števila sledilcev na facebooku in pridobivanje baze e-mail naslovov potencialnih graditeljev hiš. Stran je v času trajanja nagradne igre dobila 756 všečkov.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, se lahko odjavite tu.