Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Prenovljena spletna stran Europarka − tudi za slepe
Prenovljena spletna stran Europarka − tudi za slepe
S popolnoma prenovljeno spletno stranjo se postavlja in predstavlja mariborsko nakupovalno središče Europark. Poskrbeli smo za bolj pregledno in obširno vsebinsko strukturo ter za sodobnejšo in privlačnejšo grafično podobo. Poleg izboljšane splošne uporabniške izkušnje, smo upoštevali tudi slepe in slabovidne uporabnike in zagotovili možnost prikaza spletnih vsebin tudi v obliki, posebej prilagojeni njihovim potrebam. Novo spletno mesto zagotavlja optimalno vidljivost, tako na osebnih kot tudi tabličnih računalnikih ter pametnih telefonih.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
LifeClass predstavlja paket ekskluzivnih doživetij
LifeClass predstavlja paket ekskluzivnih doživetij
LifeClass Hotels&Spa predstavlja prestižno wellness razvajanje, narejeno po meri vsakega posameznika. Ekskluzivno doživetje, ki vključuje več pozornosti, več razvajanja in več luksuza v oglasu predstavljajo lepa Nadiya in raznoliki profili zaposlenih, ki komunicirajo koncept LifeClassa – udobje, prijaznost in toplino ter obljubljajo, da bodo gostje hotelov deležni vse pozornosti, ki si jo zaslužijo. Zagotovo oglas, ki si zasluži vašo pozornost!
OGLEJTE SI OGLAS
Ql adventni koledarček

Kaj ko bi letos prav vsak dan tega meseca preživeli v duhu veselega decembra? V pomoč vam bo Ql adventni koledarček na facebook strani Qlandie, dežele prazničnih nakupov. Interaktivna aplikacija omogoča prikaz sličic ob sprehodu z miško čez posamezni datum. S klikom na številko aktualnega dne se uporabniku razkrije lepa misel in namig dneva. Pokukajte, kaj se skriva za današnjim datumom in zaživite v ritmu veselega decembra.

QL ADVENTNI KOLEDARČEK
Ql adventni koledarček
Prenovljena podzemna pustolovščina Muzeja premogovništva Slovenije
Prenovljena podzemna pustolovščina Muzeja premogovništva Slovenije V začetku leta je požar uničil podzemni del Muzeja premogovništva Slovenije. Pri zahtevni obnovi smo sodeloval tudi mi. Poskrbeli smo za dobavo in namestitev sodobne avdiovizualne opreme, zasnovali in pripravili celovit avdiovizualni material, vključno s programiranjem zvokov in ostalih vizualnih efektov za potrebe predstavitve vsebine ter uredili sinhronizacijo efektov na vseh postavljenih scenah. Zgodovina premogovništva v Sloveniji se tako lahko znova začne.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Novoletni program družbe Eles ODGOVORNO2013
"Prenašamo energijo, ohranjamo ravnovesje" je nova korporativna zgodba s katero Eles, slovenski operater elektroenergetskega sistema, izpostavlja svojo družbeno odgovornost do narave. Skladno s tem, smo zasnovali tudi njihov novoletni darilni program za zaposlene in poslovne partnerje, ki s sloganom ODGOVORNO2013 predstavlja Elesov prispevek k ohranitvi slovenskih ptic in njihovega življenjskega okolja. Posebnost grafične podobe so osrednji vizualni motivi – ročno izrisane ptice.

OGLEJTE SI VOŠČILNICO
Novoletni program družbe Eles ODGOVORNO2 013
Ustvarjalna akcija za vrtce
Ustvarjalna akcija za vrtce

Modri Jan je pod okriljem Holdinga Slovenske Elektrarne d.o.o. za svoje najmlajše prijatelje pripravil novo ustvarjalno akcijo. Nanjo so se lahko prijavili vrtci iz vse Slovenije in vsi so prejeli paket z modelčki Modrega Jana in njegovih prijateljev, modelirno maso ter ostale ustvarjalne potrebščine. Otroci pod mentorstvom svojih vzgojiteljev izdelujejo novoletne okraske v obliki eko junakov, s katerimi bodo okrasili svoje novoletno drevesce. Njihove izdelke si boste lahko ogledali na spletni strani Modri Jan. Ustvarjalno in srečno!

VEČ O AKCIJI
Mednarodna predstavitev Skupine Gorenje
Skupina Gorenje se odslej predstavlja s skupno predstavitveno brošuro (Company profile). Brošura je aktualna na vseh mednarodnih trgih, na katerih podjetje deluje. Namenjena je strateškemu komuniciranju Skupine, ki je dobila svojo prepoznavno vizualno podobo in definirano komunikacijsko identiteto na ravni Gorenja.
OGLEJTE SI BROŠURO
Mednarodna predstavitev Skupine Gorenje
Belinkin novoletni program
Belinka novoletni program Letošnji novoletni program Belinke smo pripeljali naravnost v srce doma − v kuhinjo. Bistvo programa je zgodba o ljubezni do lesa, ustvarjalnosti in domačnosti, ki smo jo ubesedili v sloganu "LEPO DOMA. LEPO V DRUŽBI LESA". Darilni program sestavljajo simpatične kuhalnice v obliki srca, deske v obliki sestavljanke in personalizirana kuharska knjiga, zapakirane v barvito grafično podobo. Zgodbo novoletnega programa komunicira tudi elektronska voščilnica.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, pošljite elektronsko pošto na info@av-studio.si,
s pripisom v polje Subject "Odjava od AV e-novic".