_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Popolnoma prenovljeno podobo spletne strani odlikuje modern in čist dizajn, ki sovpada s konceptom in vizualno podobo Gorenjevih izdelkov. Ponudba je predstavljena pregledno in brez odvečnih materialov na strani, poln prilagodljivi dizajn pa omogoča nemoteno brskanje na pametnih telefonih, velikih namiznih zaslonih in ostalih napravah. Spletna stran z vsemi funkcionalnostmi je v celoti prilagojena tudi uporabi na zaslonih na dotik.
NA GORENJE.SI
Prerojeni s Semplom
Prerojeni s Semplom
Pod kreativno AV-jevsko roko je luč sveta ugledala podoba največje konference medijskih trendov v regiji. Zasnova in izvedba celostne podobe je podprta s spletno predstavitvijo v prilagodljivem dizajnu, kjer lahko uporabnik spozna predavateljski tim, rezervira izbrani paket udeležbe, najde dodatne informacije o dogodku ali si ogleda zmagovalce prejšnjih let. Spletna stran je postavljena znotraj sistema za upravljanje z vsebinami SiteKit in povezana s CRM modulom. 
NA SEMPL.SI
Grand Hotel Sava Rogaška v novi podobi
Grand Hotel Sava Rogaška v novi podobi
Šest jezikovnih različic, prilagodljivi dizajn in nova podoba! To so glavne karakteristike prenovljene spletne strani, s katero se predstavlja najboljši hotel v zdraviliškem kraju Rogaška. Spletna stran je povezana s CRM modulom, rezervacijskim sistemom in strežniki za analitiko. Enostavno in prijazno uporabniško izkušnjo omogočata tudi trendno zasnovana podoba ter napredna predstavitev vsebine.
NA ROGASKA.SI
Vzajemna zavaruje male in velike junake
Vzajemna zavaruje male in velike junake
Ker lahko super ideje včasih spodletijo, je boljše poskrbeti za varnost z nezgodnim zavarovanjem za otroke in mladino. To je glavno vodilo komunikacijske kampanje, ki mu sledi tudi prenovljena vizualna podoba z igrivo zgodbo in motivi. Idejna zasnova je vodila v fotografiranje in realizacijo v obliki komunikacijskih in promocijskih materialov, spletne strani ter prenovo promocijskega prostora Vzajemkova dežela na dogodkih.
NA VZAJEMNA.SI
Vas zanima, kako poteka polnjenje v Pivovarni Union?
Vas zanima, kako poteka polnjenje v Pivovarni Union?
Nič lažjega! Oglejte si predstavitvena filma iz proizvodnje in se na lastne oči prepričajte, kako se polni pivo v steklenice, pločevinke in sode ter brezalkoholna pijača Sola v plastenke. Projekt obsega zasnovo, scenarij, organizacijo, snemanje, produkcijo, grafično podobo, postprodukcijo in montažo kratkih filmov – v slovenskem in angleškem jeziku.
OGLED VIDEA
GORENJE+
GORENJE+
To poletje smo osvežili tudi celostno komunikacijsko podobo linije ekskluzivnih gospodinjskih aparatov iz Gorenja, ki združuje čiste, elegantne linij aparatov in napredno, sodobno tehnologijo. Za potrebe komuniciranja prenovljene linije smo pripravili oglaševalske materiale in predstavitvene tiskovine, opremili prodajna mesta, izdelali spletno stran in poskrbeli za vrhunsko fotografijo.
OGLED LINIJE
Styllski absinthe. Vrhunski hedonizem. Originalna aroma.
Pozabite na nenavadne zgodbice, ki krožijo o absintu. Resnica se skriva v popolnem užitku. Tej resnici smo sledili pri oblikovanju embalaže za 100 % naravno žgano pijačo s prepoznavno aromo po izbranih zeliščih in osvežilnim okusom. Popolna izkušnja je pospremljena tudi s knjižico, ki predstavlja pijačo, način proizvodnje ter pravo kulture pitja. Droben namig: čar je v meglici in kristalu … Styllski absinthe. Vrhunski hedonizem. Originalna aroma.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.