_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Posodobljena stran Narodne galerije
Posodobljena stran Narodne galerije
Odslej lahko vse o dogodkih, razstavah in projektih in drugem dogajanju v galeriji poiščete na enem mestu. Stalno zbirko si lahko ogledate tudi preko spleta, se naročite na e-novice in stopite v kontakt z odgovornimi osebami za posamezna področja. Spletna stran je narejena v prilagodljivem dizajnu, povezana je z e-katalogom in CRM modulom.
V NARODNO GALERIJO
Porsche Slovenija na 9. sejmu Gospodarska vozila
Porsche Slovenija na 9. sejmu Gospodarska vozila
Svoj razstavni prostor na sejmu je našla tudi blagovna znamka Volkswagen Gospodarska vozila. Zasnovo in postavitev je pospremila komunikacija z e-vabili, tiskanimi in VIP vabili ter opomniki in zahvalami za obiskovalce. Tiskovine smo nadgradili z Layar aplikacijo, ki omogoča dostop do digitalnih vsebin, izdelali pa smo tudi spletno stran www.usluzbenci-leta.si, na kateri so obiskovalci rezervirali brezplačno e-vstopnico ter se prijavili na testne vožnje in poligon izzivov.
SPOZNAJTE USLUŽBENCE LETA
Arielova nagradna akcija z dobrodelno noto
Arielova nagradna akcija z dobrodelno noto
Nova nagradna igra kupcem Ariela obljublja posebno nagrado – pralni stroj Whirlpool z unikatnim dizajnom Jane Koteske. V sodelovanju z Anino zvezdico pa bomo z novimi pralnimi stroji poskrbeli tudi za čisto perilo družin v socialni stiski. Za izvedbo nagradne igre smo izdelali spletno stran v prilagodljivem dizajnu in omogočili sodelovanje tudi z mobilnimi telefoni in tablicami.
SODELUJ V ARIELOVI NAGRADNI IGRI
Brezskrbni na počitnicah z zavarovanjem Tujina
Brezskrbni na počitnicah z zavarovanjem Tujina
Na počitnicah v tujini je vse mogoče in vsak hip lahko potrebujete zdravniško pomoč. Zavarovalnica Vzajemna predstavlja celostno komunikacijsko kampanjo za zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini, ki vključuje logotip, slogan ter nabor komunikacijskih materialov: gigant plakate, TV, radijske in tiskane oglase, PR prispevke, zgibanke, spletne vsebine, promocijska darila, talne nalepke idr.
POGLEJTE PRVI TV OGLAS
Pripravljeni na akcijo? Mojster Silvo je.
Pripravljeni na akcijo? Mojster Silvo je.
V sezoni čiščenja in prenavljanja smo za podjetje Xella Porobeton SI izvedli pomladno komunikacijsko akcijo, v kateri ima glavno vlogo mojster Silvo, strokovnjak za gradnjo in prenovo. V nagradni igri mojster Silvo išče dom, ki potrebuje prenovo in podarja Ytong gradbeni material ter svetovanje v vrednosti 1.000 €.
ŽELITE PRENOVITI DOM?
Fotografiranje, ki diši po dobrem spancu
Fotografiranje, ki diši po dobrem spancu
V našem foto studiu je pred kratkim dišalo. Po sproščenosti in sladkih sanjah. Za Studio Moderna smo namreč izvedli ambientalno fotografiranje nove kolekcije Aromatherapy, sestavljene iz vzglavnika in prešite odeje s posebnimi žepki za zeliščne blazinice, napolnjene s posušeno sivko, limono, jasminom ali kamilico, ki poskrbijo za sproščen spanec.


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.