_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Izbrali smo Wella ambasadorko!
Izbrali smo Wella ambasadorko!

Pet tematskih misij, več kot 580 prijavljenih tekmovalk, 71 opravljenih misij, 21.900 oddanih glasov, šest slovenskih blogerk in ena zmagovalka. Natečaj Wella ambsadorka smo skupaj z revijo Cosmopolitan uspešno pripeljali do konca in dobili novopečeno ambasadorko. Projekt smo zasnovali celostno od kreativne zasnove, izvedbe natečaja do organizacije zaključnega dogodka.

VEČ O WELLA AMBASADORKI
ELES pleše v novo leto
ELES pleše v novo leto

Kreativna ideja in glavni motiv novoletnih daril je našega naročnika navdušil že na predstavitvi. S plesalci - velikani, ki v rokah držijo električne kable, smo na simbolen način prikazali, da v ELES-u za tehnologijo stojijo ljudje. Novoletna darila imajo tudi družbeno odgovorno noto, saj je podjetje v okviru projekta novoletnih daril podprlo sodobne baletnike plesne skupine Kjara's Dance Project.

NA ELEKTRONSKO VOŠČILO
Prenovljena Koroška vabi!
Prenovljena Koroška vabi!

Edinstvena pokrajina je dobila novo, prilagodljivo spletno podobo, ki nudi celovit pregled aktivnosti, nastanitev in bogate kulturne dediščine ter razkriva množico pristnih kulinaričnih izkustev. Narejena v prilagodljivem dizajnu je optimalno vidna na različnih mobilnih napravah, postavitev v SiteKit sistemu z integriranim CRM modulom pa med drugim omogoča hitro in enostavno pošiljanje e-novic.

NA KOROŠKO
Zimska Vzajemna Tujina

Sezona zimskih potovanj v tujino je pred vrati, zato smo pripravili še zimsko različico uspešne poletne komunikacijske akcije za zavarovalne pakete Vzajemna Tujina. 

NA M-VZAJEMNA
Zimska Vzajemna Tujina
Spletna komunikacijska akcija v Italiji in Avstriji
Spletna komunikacijska akcija v Italiji in Avstriji

Za promocijo Portoroža in Pirana na italijanskem in avstrijskem trgu smo pripravili komunikacijsko akcijo na spletu. Zasnovali smo novo vstopno stran na omrežju Facebook in spletu ter spletne oglase za različne spletne kanale. Akcija po dveh tednih beleži zelo dobre rezultate.

NA VSTOPNO STRAN
Elanova foto seansa v našem studiu
Elanova foto seansa v našem studiu

Kako zelo fotogenični so Elanovi izdelki iz smučarskega in deskarskega programa za letošnjo zimo, se lahko prepričate na nekaj priloženih fotografijah, ki so nastale v našem fotografskem studiu. Vse preostale boste lahko videli v prihajajočem katalogu za zimo 2014/2015.

Lumada – interaktivni svet elektronskih sveč
Lumada – interaktivni svet elektronskih sveč

Izbira elektronske sveče še nikoli ni bila tako preprosta! Nova spletna stran podjetja Lumada je podprta s CMS sistemom SiteKit in zasnovana v responsive web designu. Definira jo nova oblikovna podoba, različica v italijanskem jeziku ter uporabniku prijazno iskanje, ki omogoča pregledovanje lastnosti in specifikacij vseh izdelkov. Novost v spletni trgovini je katalog, kjer se nahaja več kot 1.500 variacij nagrobnih sveč.

NA LUMADA.IT
Reflexov novoletni program v petih jezikih
Reflexov novoletni program v petih jezikih

Ideja novoletnega programa je bila prikazati vrhunsko in celovito izvedbo izjemnih ter referenčnih projektov podjetja Reflex, vendar na nevsiljiv in oblikovno zanimiv način. Fotografije objektov smo uporabili za ozadje, na katerega smo kot grafični element umestili koledarsko številčnico in posamezne emocionalne besede, zapisane v petih jezikih. S tem smo poudarili mednarodnost podjetja.

NA REFLEX TUŠ KABINE
Pravljična zima za vse otroke

Kaj je lahko bolj pravljičnega kot nekomu omogočiti pot do sreče? Glade in dm sta združila moči in se lotila zimskega dobrodelnega projekta, ki bo zagotovo prišel v prave roke – izkupiček akcije je namreč namenjen otrokom v mladinskih domovih po Sloveniji. Projekt smo zasnovali celostno, od kreativne zasnove do izvedbe. Mi smo za pravljice, dobrodelnost in Glade Winter!

Pravljična zima za vse otroke
2 x novo iz Alplesa
2 x novo iz Alplesa

Alples je razširil svoj program kuhinj z dvema novima linijama, Start in Laguna. Zato smo za potrebe komunikacije novi kuhinji v našem studiu sestavili in fotografirali. To je bil hkrati tudi pravi trenutek za osvežitev Alplesovega kataloga kuhinj, ki smo ga s pridom izkoristili.

PRELISTAJTE KATALOG


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube

Če ne želite več prejemati AV e-novic, kliknite tukaj.