_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Vzajemna ATK Brezskrbni
Vzajemna ATK Brezskrbni

V sklopu akcije tržnega komuniciranja smo za produkt Vzajemna Tujina zasnovali serijo kreativnih rešitev. Te zajemajo klasične internetne in mobilne medije, vstopno stran, ki komunicira zavarovanje Vzajemna Tujina ter veliko nagradno igro. Hkrati je potekalo tudi lansiranje nove mobilne aplikacije m-Vzajemna, s katero lahko vsak sklene zavarovanje kjerkoli in kadarkoli.

NA M-VZAJEMNO
Spletna komunikacijska akcija v Italiji
Spletna komunikacijska akcija v Italiji

Za oglaševanje destinacij Portorož & Piran na italijanskem trgu smo pripravili spletno komunikacijsko akcijo, v okviru katere smo zasnovali novo vstopno stran na spletnem portalu http://www.portoroz.si/ in na omrežju facebook ter spletne oglase za različne spletne kanale. Akcija po 1 mesecu dosega odlične rezultate.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Promocijsko fotografiranje v Portorožu
Promocijsko fotografiranje v Portorožu

Vroč poletni dan je kar klical po obisku Portoroža in Pirana ter ovekovečenju njunih najbolj prepoznavnih lokacij s fotografskim objektivom. Rezultat je bil doživetij poln dan in čudovite promocijske fotografije za Turistično združenje Portorož.

Letno poročilo 2012 Elektro Celje in ECE
Letno poročilo 2012 Elektro Celje in ECE

Kreativna zgodba letnega poročila govori o prednostih, poslanstvu in dejavnosti podjetij. Zgodba je vizualno atraktivna, opremljena z ekološkimi motivi in podkrepljena z image teksti. Letno poročilo je dostopno v elektronski obliki na USB ključkih, za katere smo pripravili lično embalažo.

PRELISTAJTE LETNO POROČILO
Predstavitveni film aplikacije ECE mobil
Predstavitveni film aplikacije ECE mobil

ECE mobil je prva aplikacija za pametne telefone v Sloveniji, s katero uporabnik upravlja z domačim računom za elektriko. Njeno uporabnost in uspešnost potrjuje tudi povabilo k sodelovanju na letošnjem World Summit Award. Za potrebe tekmovanja smo naredili kratek predstavitveni film o aplikaciji, naše delo pa je obsegalo vse od priprave scenarija in animacije do končne produkcije filma.

OGLED PREDSTAVITVENEGA VIDEA
Ekoplastik z novo celostno podobo
Ekoplastik prenova celostne podobe in spletne strani

Nova celostna podoba podjetja za prodajo biorazgradljive plastike je zasnovana na liku kroga, kar poudarja kroženje in biorazgradljivost. Modra barva predstavlja plastiko, prevladujoča zelena pa prijaznost okolju. Pri snovanju spletne strani smo upoštevali njeno namembnost B2B predstavitvi in določili ključna sporočila, ki jih želimo podati obiskovalcem.

Razstava kiparja in oblikovalca Cirila Cesarja

V Galeriji Velenje s pregledno razstavo obeležujejo devetdesetletnico Cirila Cesarja, kiparja in oblikovalca, ki je v industrijskem oblikovanju naredil velik raziskovalni korak s številnimi patenti in realiziranimi izdelki ter sistemskim vzorcem ma-de-co (marketing-dizajn-konstrukcije). Ob tej priložnosti smo pripravili plakate, katalog, vabila in spremno grafiko razstave.

VEČ O RAZSTAVI
Razstava kiparja in oblikovalca Cirila Cesarja


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, se lahko odjavite tukaj.