Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Modra generacija rešuje svet!
Modra generacija rešuje svet!
Eko je nov trend! Zato je pod okriljem HSE nastala blagovna znamka Modra generacija, ki preko spletne in Facebook strani nagovarja mlade med 13. in 19. letom. Spletna stran v responsive web designu je zasnovana kot stičišče različnih vsebin, ki so zanimive za najstnike in komunicirajo eko trend, najstniki pa so tisti, ki bodo portal in eko trend soustvarjali.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Osvojite perfect dan v Bernardinu
Osvojite perfect dan v Bernardinu
Bernardin Group ponuja tri razloge za perfect dan. V nagradni igri na njihovi Facebook strani lahko uporabniki osvojijo popust na wellness storitve, vikend paket za dve osebi ali nagrado presenečenja in tako doživijo svoj perfect dan. Kaj boste pa vi izbrali?
SODELUJTE V NAGRADNI IGRI
Zeleni kras
Zeleni kras
Spletni turistični portal Zeleni kras je zasnovan v responsive designu, zato se vsebina prilagaja vsem dimenzijam ekrana in je prijazna tudi uporabi na mobilnih napravah. Implementiran je napreden in uporabniku prijazen sistem oddaje povpraševanj in prikaza lokacij ponudnikov. Arhitektura tako vstopne kot notranjih strani je zasnovana tako, da ima uporabnik širok pregled nad vsebino in do vseh bistvenih informacij dostopa z manj kot tremi kliki. Dodan je tudi iskalnik, ki željeno informacijo zlahka najde na vseh nivojih spletnega portala.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Nove fotografije programa spalnic Luna za podjetje Iles Idrija
Nove fotografije programa spalnic Luna za podjetje Iles Idrija
V našem fotografskem studiu smo za podjetje Iles iz Idrije posneli serijo fotografij nove linije spalnic Luna in dodatkov zanje. Fotografije so uporabili v prodajnih letakih tako v Sloveniji kot tudi tujini, na spletu in v ostali komunikaciji. Nova linija spalnic ponuja kupcem maksimalno kakovost za ugodno ceno.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Nov logotip VeriTaste
Nov logotip VeriTaste
Za uspešno mednarodno podjetje Frutarom, enega izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev arom in dišav, smo za potrebe njihovih izraelskih kupcev razvili nov logotip VeriTaste. VeriTaste je inovativna tehnologija, ki omogoča zagotavljanje naravnih pripravkov za prehrambne izdelke premium razreda. Z novo celostno grafično podobo pozicioniramo VeriTaste kot nov standard najvišje kakovosti proizvodnje.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Reflex dogodek
Reflex dogodek Podjetju Reflex smo pripravili vabila za vsakoletno srečanje poslovnih partnerjev. Dogodek smo dodatno popestrili s pripravo vesoljske fotostene z izrezanim prostorom za obraz. Udeleženci dogodka so se tako lahko fotografirali kot astronavt in fotografijo kot spomin na dogodek odnesli domov v posebej za to priložnost izdelani mapici. Poleg spominske fotografije so udeleženci prejeli tudi naše personalizirane čokoladice, naš fotograf pa poskrbel za popoln foto zapis dogodka.
Ytong korporativni materiali
Podjetje Xella porobeton Slovenija, ki proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, je bogatejše za korporativne promocijske materiale. Mape, vrečke, priročne blokce, e-mail podpis in druge materiale smo oblikovali z navdihom pomladanske komunikacijske akcije Ytong hiše in komunikacijske akcije Ytong Prenova. Nekaj navdiha smo našli tudi na njihovi novi spletni strani Ytong hiša, ki smo jo zasnovali v AV studiu.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Ytong korporativni materiali
Lipica – tekmovalni brošuri
Lipica – tekmovalni brošuri Konec maja in v začetku junija sta bili v Lipici FEI mednarodni tekmovanji v preskakovanju ovir in v dresurnem jahanju za svetovni pokal. Ob tej priložnosti smo za obiskovalce tekmovanj pripravili dvojezični predstavitveni brošuri.
OGLEJTE SI BROŠURO


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: 03 896 46 00 Tel.: 01 530 78 20
Fax: 03 896 46 03 Fax: 01 530 78 31


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, se lahko odjavite tukaj.