Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku

AV studio
AV studio
Prihaja nov zakon
15. junija 2013 bo stopil v veljavo nov Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki zaostruje pravila glede uporabe spletnih piškotkov. Ker ti v neki meri pomenijo vdor v zasebnost obiskovalcev vaše spletne strani, ste jih dolžni o tem obvestiti in jih, pred zapisovanjem piškotka, prositi za dovoljenje. Kazni za neupoštevanje zakona so visoke: od 200 do 20.000 EUR.
Kaj so piškotki?
To so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na računalnik ali mobilno napravo obiskovalca vaših spletnih strani. Vanjo se zapišejo pomembni podatki o obisku spletnega mesta, ki nam pomagajo ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, personalizacijo spletne strani glede na uporabnika ter omogočajo pridobivanje pomembnih statističnih podatkov o obnašanju uporabnikov na spletni strani.
Opremite svojo
spletno stran z obvestilom
Obvestilo mora do uporabnikovega strinjanja blokirati zapis vseh spornih piškotkov. S klikom na ustrezen gumb se bo uporabnik lahko strinjal z uporabo piškotkov, jih zavrnil ali pa si prebral več informacij o tej temi. Potrebujete torej obvestilo o uporabi piškotkov, mehanizem za izraz uporabnikovega strinjanja ter dodatne informacije in seznam vseh uporabljenih piškotkov.
Kako vam lahko pomagamo?
Z implementacijo takega obvestila vam želimo olajšati delo, zato smo pripravili rešitev, ki ustreza zakonskim predpisom in tudi potrebam obiskovalcev vaših spletnih strani. Za vas lahko uredimo vse potrebno iz tehničnega, vsebinskega in pravnega vidika.

Cena implementacije je odvisna od invazivnosti piškotkov na vaši spletni strani – za ponudbo ali dodatne informacije smo vam vedno na voljo.


AV studio
Primer implementacije ustreznega obvestila
si lahko ogledate na naši spletni strani
www.av-studio.si.