_newsletter/in_browser _newsletter/in_browser/link

AV studio
AV studio
Promocijski film o Osrednji Sloveniji
Promocijski film o Osrednji Sloveniji
"Ko regija oživi", novi promocijski film, ki smo ga posneli za Turizem Ljubljana, sporoča,  da so vodilni element mesta ljudje – so tisti, ki mu dajejo dušo, zaradi njih mesto oživi. Film vizualno zaznamujejo dinamične scene, ki s pomočjo "leteče" kamere predstavljajo lokacije iz povsem novih zornih kotov, prikaz pristnih posnetkov v samem središču dogajanja in vizualni učinki nevidnih ljudi. Zasnovan je modularno, kar pomeni, da se posamezni sklopi lahko predvajajo samostojno - po posameznih aktivnostih ali lokacijah. Na ta način lahko gledalec hitreje dostopa do željenih informacij.
OGLEJTE SI FILM
Perfect day. Every day.
Perfect day. Every day.
Nov promocijski film podjetja Bernardin Group skozi tri vzporedne zgodbe predstavlja doživetja njihovih gostov, občutke, ki sestavljajo popoln dan od jutra do večera. Preplet wellness storitev, kulinaričnih užitkov, športnih aktivnosti in animacijskih dejavnosti ponazarja popolno ponudbo, ki dan v hotelih zapolni z doživetji in emocijami. Promocijski film je bil posnet v treh dneh na več kot 30 lokacijah resortov St. Bernardin, Metropol, San Simon in Salinera in edinstvene okolice Portoroža, Pirana, Izole in Strunjana. Nastal je v sodelovanju AV studia z režiserjem Miho Knificem.
OGLEJTE SI FILM
Sparova viralna dobrodelna akcija
Sparova viralna dobrodelna akcija
"Tudi to sem jaz!" je spletni dobrodelni projekt podjetja Spar Slovenija v sodelovanju s Coca-Colo. S pomočjo aplikacije uporabnik ustvari srčkanega pošastka, preko katerega s prijatelji in svetom na zabaven način deli svojo posebno skrivnost. Tako izraža srčnost, ki povezuje ljudi in podporo dobrodelni akciji, s katero bo Spar daroval računalnike šolam z otroki s posebnimi potrebami. Spletna aplikacija je narejena v responsive web designu in tako prilagojena za dostop s katere koli naprave, saj omogoča optimalno vidljivost na spletu, tabličnih napravah in pametnih telefonih.
USTVARITE POŠASTKA
Maskota in katalog Direndaj
Maskota Nikolaj Direndaj V trgovine Direndaj se je letos vselil Nikolaj Direndaj – maskota, ki smo jo zasnovali, da bo razveseljevala otroke in njihove starše. In da bo letošnja zima še zabavnejša, s sabo prinaša 80 stranski magični katalog igrač! V njem boste poleg pestre ponudbe igrač našli tudi veliko nagradno igro in posebne popuste. Cel direndaj!
PRELISTAJTE KATALOG
Fotografiranje za nov Elanov katalog
Za zimsko razpoloženje so v foto studiu poskrbeli najnovejši izdelki vodilnega slovenskega proizvajalca in ponudnika izdelkov za športno in aktivno preživljanje časa – Elana. Rezultat foto seans so produktne fotografije novega smučarskega in deskarskega programa, ki bodo predstavljene v Elanovem najnovejšem katalogu za zimo 2012/2013. Fotografiranje za nov Elanov katalog
Novoletni program Frutarom Etola
Novoletni program Frutarom Etola Prihajajoče leto 2013 bo v znamenju najslajših, eksotičnih ter mamljivih okusov in arom. Vsaj za tiste, ki bodo prejeli novoletni program proizvajalca Frutarom Etol, za katerega smo pripravili enodelni in klasični večlistni stenski koledar ter tiskano in elektronsko novoletno voščilnico. Grafične rešitve smo prilagodili tudi za celotno skupino povezanih podjetij znotraj korporacije Frutarom, ki deluje v več kot 30-ih državah po vsem svetu, od Amerike prek Evrope do Kitajske.
OGLEJTE SI KOLEDAR
Pravljična praznovanja otroških rojstnih dni v Europarku
Za Europark, največje nakupovalno središče Maribora, smo zasnovali grafično podobo in promocijo nove storitve – organizacijo praznovanj otroških rojstnih dni v »Skrivnostnem gozdu« znotraj otroškega parka »Čarobni svet«.  Prisrčna vizualna podoba s prijaznimi živalmi kuka s tiskanih in spletnih oglasov, plakatov  in LCD ekranov, pripravili pa smo tudi radijski oglas, nalepke in vabila na praznovanje.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Pravljična praznovanja otroških rojstnih dni v Europarku
Z Gorenjem do Etine ozimnice
Z Gorenjem do Etine ozimnice Gorenje Slovenija v sodelovanju z živilsko industrijo Eta izvaja zimsko obarvano akcijo pospeševanja prodaje. V sklopu promocije smo pripravili nalepko in plakat za prodajna mesta ter tiskani in spletni oglas. Darovi narave so vedno lepo darilo, kajne?
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Nov predstavitveni katalog programa serviet Paloma
Paloma se predstavlja z novim predstavitvenim retail katalogom programa serviet. V sklopu obsežnega projekta smo poleg idejne zasnove in grafičnega oblikovanja kataloga pripravili tudi dizajn za nove linije serviet ter poskrbeli za studijsko fotografijo – zasnovali in izvedli smo ambientalne scene za image produktne posnetke.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN
Nov predstavitveni katalog programa serviet Paloma


VELENJE LJUBLJANA
AV studio d.o.o. AV studio d.o.o.
Koroška cesta 55 Vojkova 52
3320 Velenje 1000 Ljubljana
   
Tel.: _newsletter/telephone/tel-ve Tel.: _newsletter/telephone/tel-lj
Fax: _newsletter/telephone/fax-ve Fax: _newsletter/telephone/fax-lj


Twitter   FB   linkedin   YouTube
Če ne želite več prejemati AV e-novic, pošljite elektronsko pošto na info@av-studio.si,
s pripisom v polje Subject "Odjava od AV e-novic".